Dnevni horoskop za 24.06.2015.

0

Ovan

OvanPosvetićete se uljepšavanju pa će neki obnoviti ljetnu garderobu ili se na drugi način posvetiti svom izgledu. Posvetite dio vremena djeci i porodici, a nećete pogriješiti ni ako se pozabavite planiranjem kućnog budžeta. Slobodnim ovnovima predstoje nove ljubavne prilike, ali koje zasad ne ispunjavaju njihova očekivanja.

 

Bik

BikNajviše uzbuđenja očekuje vas u ljubavnom životu, posebno ako ste u potrazi za novim partnerom. Mogli biste dobiti broj telefona osobe koja vam se sviđa i s nestrpljenjem iščekivati njezin poziv. Stručna usavršavanja, seminari i kursevi zadovoljiće vaše potrebe za obrazovanjem. Mlađi će se dobro zabaviti u društvu.

 

Blizanci

BlizanciAdaptacija, porodični i stambeni problemi biće uzrok neslaganja. Pokušajte probleme preokrenuti u rješenja – razgovarajte s ukućanima, ali tako da bez upadica poslušate njihova razmišljanja. Očekuju vas prolazni nesporazumi s partnerom. Mogli biste se sporječkati zbog prevelikog uticaja roditelja na vaš ljubavni život.

 

Rak

RakImaćete mnogo energije koju biste trebali pametno upotrijebiti. Odbacite iz svog života emocionalni ili poslovni teret koji predugo nosite i stvorite prostor za nove prilike koje su pred vama. Izbjegavajte predugo spavanje ili preskakanje obroka, jer će to loše djelovati ne samo na vaš organizam, nego i na psihu.

 

Lav

LavNeko će vas moliti za razgovor, savjet ili pomoć. Saslušajte dotičnu osobu, ali nećete pogriješiti ako joj obzirno date do znanja da biste radije ostali po strani. Nestaće određena ograničenja pa ćete s većom mirnoćom razmatrati svoju finansijsku situaciju. Ipak, još nije vrijeme da ulazite u nove novčane rizike.

 

Djevica

DjevicaIsticaćete se komunikacijskim vještinama i spretnošću. Smatrate li da ste u nečemu u pravu, ne prihvatajte negativan odgovor i ne odustajte kod prve prepreke. Slobodno vrijeme nastojaćete maksimalno iskoristiti, a primarno će vam biti da se malo razgibate i tako nadoknadite sate koje ste proveli sjedeći.

 

Vaga

VagaPovlačićete se u samoću i tako se ograditi od znatiželje pojedinih osoba. Izbjegavajte situacije i blizinu osoba za koje niste raspoloženi. Nećete podnositi pritiske od strane drugih. Veliku važnost pridavaćete odnosima unutar porodice, možda i zato što će biti problema koji će zahtijevati hitno djelovanje.

 

Škorpija

ŠkorpijaViše vremena posvetićete analiziranju vlastitih postupaka i prošlih događaja te doći do korisnih saznanja. Nešto će vas podstaknuti da promijenite odnos prema nekim osobama i više pažnje posvetite sebi. Bićete vrlo intuitivni i s lakoćom ulaziti u srž problema. Bez većih napora pronalazićete prava rješenja.

 

Strijelac

StrijelacUsredotočite se na obaveze koje su pred vama. Ne računajte da će kolege imati sluha za vaš manjak odgovornosti ili brzopletost. Odgodite potpisivanje ugovora i kupoprodajne poduhvate, a ako baš morate, dokumente dobro pročitajte i proučite. Partneru ćete prigovarati za sitnice i na taj način izbacivati osjećaj nezadovoljstva.

 

Jarac

JaracPovoljan Mjesečev uticaj nagovještava širenje poslovnih vidika, ističe vašu maštovitost i pojačava priliv svježih ideja. Zbog prirode poslovnih obaveza mogli biste češće putovati i koristiti se znanjem stranih jezika. Više vremena provodićete izvan kuće, a sadržajan društveni život biće razlog vašeg zadovoljstva.

 

Vodolija

VodolijaUnatoč ograničavajućim okolnostima koje će iziskivati mnogo energije, najbolje od sebe daćete u složenim uslovima rada i poslovanja. Izazovi će vas privlačiti. Nemojte se čuditi ako vam pođe za rukom da postignete i ono za šta su drugi tvrdili da je nemoguće. Moguća je rasprava s roditeljima ili partnerom vezana za novac i imovinu.

 

Ribe

RibePojačaće se izloženost poslovnim pritiscima. Osjetićete da nemate energije privesti kraju započeti posao. Mogli biste se posvađati s partnerom i zamjeriti mu da je fokusiran isključivo na vlastite interese. Ako osjetite umor i nervozu, suzdržite se od grubih izjava, jer vam dodatni stresovi nisu potrebni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info