Dnevni horoskop za 04.06.2015.

0

Ovan

OvanMogli biste se odlično provesti na zanimljivom koncertu, u bioskopu ili večeri provedenoj u krugu zanimljivih sagovornika. Samci bi mogli ostvariti ljubav na daljinu ili se zbližiti s osobom koja ih intelektualno nadahnjuje. Očekujete li poziv iz drugog grada ili inostranstva, mogli biste ga dobiti u večernjim satima.

 

Bik

BikIći ćete linijom manjeg otpora i očekivati da se neke neizvjesne situacije raspletu same od sebe. Mijenjaćete odluke i mišljenja. I najmanja partnerova kritika, izazvaće u vama bujicu negodovanja. Ipak, takva su stanja prolazna i neće ostaviti traga, a prema večernjim satima postajaćete opušteniji i raspoloženiji.

 

Blizanci

BlizanciPsihofizičku napetost nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem – mogli biste dobiti glavobolju. Dan je najbolje provesti na vazduhu, u pokretu i razgovoru s prijateljima. Odnos s partnerom biće prožet sumnjom. Moglo bi se dogoditi da neke njegove postupke pogrešno protumačite. Izbjegnite bilo kakav oblik brzopletosti.

 

Rak

RakOdvojite malo vremena za sebe – trebaće vam da biste u miru sredili misli i utiske oko problematičnih situacija. Požalite se bliskoj osobi, treba vam razumijevanje. Bićete skloni pretjerivanju i neprestanoj kontroli, a takav bi pristup mogao naljutiti vaše ukućane. Mogući su kratkotrajni problemi sa zdravljem.

 

Lav

LavZanimaće vas mnogo toga. Sport, moda i putovanja biće na vašoj listi prioriteta pa ćete voditi zanimljive razgovore s poznanicima i prijateljima. Doživjećete romantične trenutke uz partnera, a neki će se zateći u centru, naizgled bezazlenog, flerta. Idući dani biće uvertira za razvoj nove ljubavne priče.

 

Djevica

DjevicaUsklađivanje različitih obaveza i termina potrošiće dobar dio vašega vremena. Osjećaćete se odgovornima za poremećene odnose između nekih članova porodice pa ćete se truditi da popravite situaciju. Pazite da vaša komunikacija s njima ne bude previše nametljiva, jer ćete se prije posvađati nego normalno razgovarati.

 

Vaga

VagaNeko bi vas mogao pozvati u goste pa nećete pogriješiti ako danas otputujete. Uspostavićete odličnu komunikaciju s prijateljima i rođacima od kojih biste mogli imati i finansijske koristi. Ako dan provodite izvan kuće, klonite se bučnih i zadimljenih prostora te ljudi sklonih nezadovoljstvu.

 

Škorpija

ŠkorpijaRaspolagaćete zavidnom količinom energije. Samopouzdanje i oslanjanje na vlastite snage biće veoma izraženo. Izbjegavaćete osobe i situacije koje vas uznemiruju ili loše utiču na vaše raspoloženje. Mlađi će uživati u čarima noćnog života, prihvatajući skoro sve što im život pruža. Ipak, nemojte pretjerati s alkoholom!

 

Strijelac

StrijelacNeznanci će vam prilaziti i započinjati razgovore s vama. Prihvatite poziv za izlazak, čak i ako ne očekujete više od dobre zabave. Rasplamsaće se osjećaji prema osobi koju često viđate. Ako ste odbijali mogućnost veze, nešto će se dogoditi zbog čega ćete promijeniti mišljenje. Blizu ste toga da se zaljubite.

 

Jarac

JaracNe osuđujte sami sebe za promašaje i propuste, jer sve što ste radili, činili ste s najboljim namjerama. Prošlost ne možete popraviti, ali zato možete mnogo toga naučiti iz grešaka i krivih odluka. Neka vas ne obeshrabre manja razočarenja na ljubavnom planu. Osoba koja vam se sviđa vrlo je oprezna i teško osvojiva.

 

Vodolija

VodolijaPutovanja, kao i šetnje, osvježiće vam dan, a kontakti s bliskim rođakom pružiti mnogo veselja. Prijateljstva će povoljno uticati na vaš emotivni život pa večeras svakako izađite s društvom. Ako s partnerom želite razgovarati o nekim problemima, ne započinjite previše direktno i netaktično, jer će izgubiti volju za nastavak razgovora.

 

Ribe

RibePoslovna problematika i kućne obaveze smanjiće vam volju za romantikom. Zaboravićete na važnost nježnih riječi i poljubaca. Iskoristite veče da budete zajedno s partnerom, a ako niste dugo bili u pozorištu ili bioskopu, razmislite da i na takav način provedete slobodno veče.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info