Dnevni horoskop za 18.05.2015.

0

Ovan

OvanDan je povoljan za aktivnosti vezane za nekretnine ili nasljedstva. Možda se odlučite za kupoprodaju, preseljenje ili proširenje stambenog prostora. Planetarni uticaji oplemenjuju i vaše duhovne horizonte. Ako se odlučite za meditaciju ili jogu osjećaćete da se punite pozitivnom energijom i da se oslobađate stresa.

 

Bik

BikTrebaće vam neko osvježenje, malo opuštanja, smijeha i bezbrižnosti. Družite se s dobrim prijateljima, a susrete koji bi mogli biti neugodni odgodite za neki drugi dan. Moguć je novi ljubavni početak, obnova veze ili ćete se naći u zagrljaju osobe koju dugo poznajete. Bilo da ste slobodni ili ne, okolnosti su na vašoj strani.

 

Blizanci

BlizanciAko vam ništa ne polazi za rukom, nemojte očajavati. Mjesec u Biku činiće vas osjetljivima, ali će vas i podsticati da svoj život očistite od loših odnosa i problematičnih situacija. Ako vam se pruži prilika da se nasamo nađete sa simpatijom, objeručke je prihvatite. Bićete zadovoljni načinom na koji druga strana reaguje na vas.

 

Rak

RakOčekuju vas povoljne promjene u ljubavnom životu te više naklonosti i podrške bliskih osoba. Osoba koja vam je prijatelj počeće vam sve više značiti. Možda nećete odmah priznati da su se osjećaji probudili, ali vrijeme će pokazati u kom se pravcu odnos razvija. Neki će se odlično provesti s društvom na izletu ili planinarenju.

 

Lav

LavVašeg će partnera mučiti poslovne brige ili briga oko roditelja. Postaće razdražljiv, ali takvo ponašanje nemojte doživjeti lično, jer nema veze s vama i vašim emocijama. Pomozite mu razgovorom. Možda mu nećete moći pružiti najbolje rješenje, ali mnogo će mu značiti vaše razumijevanje.

 

Djevica

DjevicaBolje ćete se osjećati i izgledati, što neće ostati nezapaženo kod drugih. Primaćete komplimente ili čak nove ljubavne ponude. Ako očekujete vijesti iz inostranstva, mogli biste ih dobiti tokom večernjih sati. Ako planirate putovanje, pripremite se na zastoje i teškoće u vožnji. Ipak, svemu ćete pristupati s humorom i zabavljati sve oko sebe.

 

Vaga

VagaBićete osjetljivi i vrlo intuitivni. Bez teškoća ćete čitati tuđe namjere pa vas ništa neće moći iznenaditi. Nisu isključene češće promjene raspoloženja, ali nemojte im pridavati veći značaj, jer su prolazne. Neki će se naći pred pravim ljubavnim iskušenjem – ako ste u vezi, povratak bivšeg partnera u vaš život unosi nemir.

 

Škorpija

ŠkorpijaSvojim cjepidlačenjem prokockaćete priliku za ostvarenjem skladne veze. Obzirom na planetarne uticaje, uslovi postoje, a sve ostalo zavisiće o vama. Potrudite se da smanjite prevelika očekivanja, a naročito vaša ljubomora mogla bi na partnera djelovati demotivišuće. Pazite na ishranu – dajte prednost laganim obrocima.

 

Strijelac

StrijelacPrivlačiće vas pustolovine pa ćete bez mnogo planiranja krenuti u nepoznato ili posjećivati niz zbivanja. Zbog vedrog duha naći ćete se u centru pažnje, prijateljima prepričavati zanimljive teme i nasmijavati ih. Ukoliko na ručku bude više članova porodice, iskoristićete priliku da popričate o nekim imovinskim pitanjima.

 

Jarac

JaracOdgovorno ponašanje i briga za bližnje odlike su koje će krasiti vaše odnose s bližnjima. Odnos s partnerom biće stabilan. Emocije će biti snažne, a dobro ćete se slagati i na planu zabave i izlazaka. Ako ste započeli novu vezu, oslobodite se nepovjerenja i sumnjičavosti, jer imate velike izglede za uspjeh.

 

Vodolija

VodolijaPlanete vas usmjeravaju na rješavanje porodičnih i bračnih problema. Nužni su ustupci, a nerijetko će i partner prigovarati zbog vašeg izbjegavanja odgovornosti. Iako će se truditi da zadrži kontrolu i savlada svoje reakcije, vaše će ga kritike izbacivati iz takta. Trebaće vam više vremena za sebe, za opuštanje i odmor.

 

Ribe

RibeOdlično je vrijeme da počnete sa kovanjem dugoročnih planova i da ulažete u budućnost. Imaćete dobar instinkt, a i planete su vam naklonjeni. Kada je ljubav u pitanju, promijeniće se neki vaši kriteriji. S pravom ćete tražiti više od partnera, a ono što vam je potrebno ćete i dobiti. Samci će s nekim intenzivno kontaktirati preko telefona ili interneta.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info