Dnevni horoskop za 16.05.2015.

0

Ovan

OvanAngažujte se na područjima koja još morate dovesti u red, što će vam danas bez greške polaziti za rukom. Emotivno ćete živnuti pa će većina odnosa i veza doživjeti preporod, a vi biti željni ljubavne romantike. Nova poznanstva i susreti mogli bi najaviti početak obostrano korisne poslovne saradnje.

 

Bik

BikNemojte sebi dopustiti pretjerana razmišljanja i analize. Ne okrečite se u prošlost – vrijeme je da sami sebi oprostite neke učinjene greške. Vaše će raspoloženje zavisiti od kvaliteta ljubavnog života pa poradite na što boljoj komunikaciji s partnerom. Ako ste slobodni, poslušajte glas srca – simpatija očekuje vašu inicijativu!

 

Blizanci

BlizanciUživaćete u intrigantnim razgovorima sa simpatijom, što će stvarati uzbuđenje u vašem odnosu. Ako večeras izlazite s društvom, radije ćete promijeniti nekoliko mjesta nego ostati samo na jednom. Biće teško pratiti vaš ritam, ali nitko se neće žaliti, jer ćete biti glavni u društvu i znati svakog zabaviti.

 

Rak

RakPartner će vam nametati užurbani dnevni ritam. Obavljaćete neke poslove ili obaveze u njegovo ime, što će vas ljutiti. Nećete se moći dogovoriti ni oko sitnica. Svako će potezati na svoju stranu i prigovarati, ali niko neće nuditi konstruktivno rješenje. Ipak, kako ste u dobrom astrološkom razdoblju, nesuglasice ćete brzo izgladiti.

 

Lav

LavOd jutra ćete biti dobro raspoloženi. Osjetićete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako mračne kako vam se još do juče činilo. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni barem na neko vrijeme. Prijatelji ili rođaci koji žive u inostranstvu mogli bi vas posjetiti.

 

Djevica

DjevicaMogući su problemi sa zajmom ili ulaganjima u kuću. Posavjetujete se sa stručnim osobama ili prijateljima koji prolaze kroz isto. Priuštite sebi poslijepodne provedeno u omiljenim aktivnostima i razgovoru s prijateljima. Prije nego što prihvatite osobu koja vam se sviđa, od zajedničkih poznanika saznajte nešto više o njoj.

 

Vaga

VagaKuća i porodica neće zauzimati mjesto koje im inače pridajete. Ukućani će vam prigovarati zbog rastresenosti i nepoštovanja obećanja. Obavljanje kućanskih poslovima iziskivaće priličan napor. Najbolje će proći oni koji se danas spremaju na put ili idu u goste. Višestruko će vam koristiti promjena mjesta boravka.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete da ste ispunjeni ljubavnom energijom, koja će vas pokrenuti da nekoga osvojite ili obnovite prekinutu vezu. U tome biste mogli imati uspjeha pa ustrajte. Više pažnje posvetićete izgledu i zdravstvenim navikama. Možda se odlučite za dijetu koju vam prijatelji preporučaju kao vrlo efikasnu.

 

Strijelac

StrijelacUpoznaćete zanimljive ljude i izmjenjivati iskustva, a nečija životna priča će vas impresionirati. Ljubavne promjene pozitivno će djelovati na vaše samopouzdanje i pružiti vam mogućnosti za ispunjenje želja. Moguć je prvi susret s nekim koga strasno priželjkujete pa ćete veče provesti pred ogledalom birajući najljepše odjevne kombinacije.

 

Jarac

JaracOdgovaraće vam privatnost s dobrom knjigom u ruci ili ćete uživati u povjerljivom telefonskom razgovoru s prijateljem. Ipak, malo toga će se odvijati po planu. Ukućanima će biti potrebna vaša pomoć, posebno starijima. Partnerova pomoć mogla bi izostati zbog njegovih obaveza.

 

Vodolija

VodolijaBićete inicijator promjena u porodici. Bližnji će uvažiti vaše mišljenje i ozbiljno razmisliti o onome šta ćete im reći. Mlađe će privlačiti čari noćnog života i obilazak mjesta gdje se redovno događa nešto zanimljivo. Partner neće dijeliti vašu želju za provodom, više će mu odgovarati intimnije okruženje i prisnost udvoje.

 

Ribe

RibeKomuniciraćete s ljudima, primati pozive ili se sa simpatijom dopisivati putem elektronske pošte. Potrudite se da dođe do susreta uživo, posebno ako druga strana insistira na tome. Razgovor s partnerom riješiće dileme. Postavićete odnos na novi temelj ili postići dogovor vezan za porodicu, kuću ili nekretninu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info