Dnevni horoskop za 15.05.2015.

0

Ovan

OvanPremalo će biti trenutaka koje ćete moći provesti u samoći ili miru svoga doma. Pripremite na zvonjavu telefona ili goste na vratima. Na emotivnom planu biće ugodnih trenutaka. Osoba u koju ste zaljubljeni prirediće vam ugodno iznenađenje. Ako ste već neko vrijeme u vezi, pokazaćete želju za zajedničkim životom.

 

Bik

BikRješavajte ljubavne probleme, ne dopustite da mali problem preraste u krupan. Oprostite sebi svoje greške i krenite dalje. Neki će razmišljati o promjeni posla, drugi će muku mučiti s osjetljivim zdravljem. Nepovoljan Marsov uticaj izlaže vas napetostima i iscrpljujućim situacijama. Ojačajte organizam vitaminskim napicima.

 

Blizanci

BlizanciIzbjegavajte dugotrajno sjedenje i rutinske aktivnosti koje vas nerviraju. Dobro će vam doći boravak na svježem vazduhu. Najveće zadovoljstvo predstavljaće vam druženje s ljudima, telefonski razgovori s prijateljima i ispijanje kafa. Uživajte!

 

Rak

RakBićete predani obavezama,ali ne trudite se da budete savršeni. Iscrpljivaće vas svađa s partnerom pa je najpametnije izbjegavati rasprave i držati se ležernih tema. Ne oslanjajte se na pomoć kolega. Ako želite da dovršite zadatke u planiranom roku i uradite ono što se od vas očekuje, oslonite se isključivo na sebe.

 

Lav

LavUravnoteženost i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Bez teškoća ćete ostvariti planirano. Kreiraćete velike ljubavne planove, čak iako niste u najboljim odnosima s partnerom. Druga će strana slijediti vaš primjer pa će odnos, koji je možda i bio problematičan, odjednom zasjati u novom, romantičnom ruhu.

 

Djevica

DjevicaOčekuju vas povećani troškovi. Moraćete platiti neke usluge, izdvojiti novac za ljetovanje ili finansijski pomoći nekome u porodici. Odnosi s prijateljima i članovima porodice biće promjenjivi i neskladni. Prepustite partneru inicijativu i ne prigovarajte mu ako nešto ne bude onako kako je zamislio.

 

Vaga

VagaNećete biti u najboljoj psihofizičkoj formi, a umor ćete osjećati već od jutra. Srećom, to će jenjavati ka kraju dana pa ćete i sami shvatiti da se radi o kratkotrajnom pogoršanju raspoloženja. Izbjegavajte razgovore o osjetljivim temama, a nemojte ni preuveličavati probleme. Zaustavite se na vrijeme i okrenite sve na šalu!

 

Škorpija

ŠkorpijaVelika količina poslova iziskivaće bolju koncentraciju i organizaciju. Ne gubite vrijeme na nebitne aktivnosti i isprazne razgovore. Izbjegavajte zagušljive i sparne prostorije, više brinite o sebi i svom zdravlju. Moguće su promjene na radnom mjestu koje će i vas zahvatiti. Neki od vas danas će raditi prekovremeno.

 

Strijelac

StrijelacBićete druželjubivi pa ćete spontano ulaziti u razgovore s nepoznatima. Ne oklijevajte da simpatiji stavite do znanja koliko vam znači i šta priželjkujete. Pred slobodnima je veče u kojem će uživati u flertu i osmijesima. Ipak, ako je to odnos koji je tek na početku, ne stavljajte pred drugu stranu prevelika očekivanja.

 

Jarac

JaracU dobroj ste fizičkoj formi, ali pripazite se psihičkog iscrpljivanja. Od jutra ćete biti osjetljivi pa ćete sve shvatati lično. Izbjegavajte ulaganja i rizične poduhvate. Povucite se gdje se osjećate najsigurniji, pokušajte izbjeći porodične svađe. Prema večernjim satima položaj Mjeseca biće povoljniji pa ćete biti raspoloženiji.

 

Vodolija

VodolijaŽelja za promjenom podsaknuće vas da na nov način pristupite sebi i problemima koji vas okružuju. Tražićete uzroke, analizirati sami sebe i pitati se jeste li neke situacije u životu mogli bolje urediti. Ipak, kako ste po prirodi veliki realist, brzo ćete shvatiti da ne možete baš uvijek sve kontrolisati.

 

Ribe

RibeKoncentracija vam neće biti najbolja, ali vam zato ne manjka fizičke snage pa možete pratiti i zahtjevniji radni tempo. Finansije će se naći u centru interesovanja. Možda će vas službenik u banci ponukati da razmislite o novim načinima štednje ili ćete od nekog posuditi novac, pokušavajući riješiti barem jedan dio svojih dugovanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info