Dnevni horoskop za 10.05.2015.

0

Ovan

OvanDan je idealan za razgovor s članovima porodice i kraća putovanja. Odvojite više vremena za najmlađe, a s tinejdžerima porazgovarajte o njihovom daljem školovanju. Možda imaju dilemu pa će im vaš savjet biti od pomoći.

 

Bik

BikProvešćete miran dan, daleko od ljudi i situacija koje vam crpe energiju. Bićete u svom filmu pa vas neće zanimati informacije iz vanjskog svijeta. Neki će se osjećati anksiozno i nezadovoljno, ali neraspoloženje će biti kratkog vijeka. Neko će vas zaokupiti svojim problemima pa ćete na vlastite brige potpuno zaboraviti.

 

Blizanci

BlizanciOslušnete li malo bolje svoje unutrašnje potrebe, otkrićete šta trebate učiniti i kojim putem krenuti. Neki od vas posvetiće se duhovnom razvoju, preći na nov način ishrane ili program vježbanja. Ljubavni život je buran i nestalan. Danas imate odličnu priliku da razgovorom poboljšate narušene odnose.

 

Rak

RakKontrolišite probuđenu strast prema osobi koju nedovoljno poznajete, naročito ako se radi o nekom ko je po prirodi oprezan i spor. Zatreba li vam novac, riješićete problem telefonskim razgovorom. Prijatelj je na vašoj strani i podržaće vas u finansijskim planovima.

 

Lav

LavUprkos osjećaju nesigurnosti, možete što god poželite. Budite zadovoljni svojom nadmoći, ali nemojte je iskorištavati protiv drugih. U ljubavi vas muče dileme. Trebaće vam savjet koji će vam dati prijatelj. Povjerite mu ono što osjećate i odmah će vam biti lakše. Ne trebate se zbog toga nikome pravdati, a ni loše osjećati.

 

Djevica

DjevicaPrepričavaćete stare uspomene i sjećanja s nekim koga dugo niste vidjeli. Mogli biste ga nehotice uvrijediti nečim što ćete reći. Što prije se ispričajte, kako to ne bi narušilo vaše prijateljstvo. Ako ste dogovorili večernji izlazak bićete prisiljeni otkazati ga. Iznenadne dužnosti ne dopuštaju vam pauzu i odmor.

 

Vaga

VagaBićete puni informacija i ideja i utoliko zanimljiviji drugima. Pratićete društvena zbivanja. Imaćete uspjeha kod suprotnog pola. Osvajaćete dobrim raspoloženjem i riječima. Telefonski bi vas mogla kontaktirati osoba s kojom niste bliski, ali koja bi vam odjednom mogla postati zanimljiva.

 

Škorpija

ŠkorpijaNećete imati dovoljno inspiracije ni koncentracije ako se oko vas bude nalazilo previše ljudi. Trebaće vam mir i što manje tuđih zapitkivanja i ometanja. Zbog nagomilanog psihičkog umora nećete biti raspoloženi za druženje i izlaske. Veče posvetite odmoru i opuštanju.

 

Strijelac

StrijelacDan je pogodan za uljepšavanje, masažu i kupovinu odjeće i kozmetike. Zbog proslave ili neke druge prilika neći ćete se u veselom društvu, a slobodni bi se mogli naći na početku nove ljubavne priče.

 

Jarac

JaracMogli biste doznati partnerovu dugo čuvanu tajnu. Ako je to nešto što nema veze s vama nego je dio njegove prošlosti, nemojte potezati razgovor o tome. Živite li u zajednici s roditeljima, moguća je rasprava zbog troškova i neplaćenih režija. Nastojte postići dogovor, jer svađama i međusobnim optuživanjima nećete ništa postići.

 

Vodolija

VodolijaNajbolji pokazatelj da ste u srećnoj i podsticajnoj vezi biće količina vremena koju ćete provoditi s partnerom. Zajednički izlasci, putovanja i često provedeni trenuci udvoje biće dokaz da ste pored pravog partnera. Slobodnima slijedi susret koji će im raspiriti maštu pa od uzbuđenja večeras neće moći zaspati.

 

Ribe

RibeAko planirate da uvedete neke promjene u svakodnevnicu, moraćete obzirno izložiti svoje namjere ukućanima. Ljutiće vas što ne dobijate njihovu podršku i što se u svemu što činite za zajedničko dobro osjećate sami i neshvaćeni. Nostalgiju prema emotivnoj prošlosti uspješno ćete liječiti izlascima s osobom koju ste skoro upoznali.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info