Dnevni horoskop za 04.05.2015.

0

Ovan

OvanPorodični odnosi zahtijevaće više prilagođavanja. Komunikacija sa starijim osobama biće bolna točka. U nedostatku vremena za razmišljanje, neke ćete odluke donositi intuitivno ili se osloniti na prijašnja iskustva. Iako se sviđate osobi o kojoj razmišljate, ona neće biti spremna upustiti se u odnos dok ne riješi vlastite emocionalne zavrzlame.

 

Bik

BikNemojte dopustiti da se drugi miješaju u vaš život. Svi problemi s kojima se suočavate jačaju vas kao osobu. Shvatićete da najviše od sebe možete dati upravo u najtežim okolnostima. Dvaput provjerite finansijske odluke i nova poslovna partnerstva, kako biste izbjegli razočarenja ili pogrešne poteze.

 

Blizanci

BlizanciNaći ćete se na meti raznovrsnih okolnosti koje će iziskivati brzo prilagođavanje. Ipak, brzo ćete se snaći pa većih problema ne bi trebalo biti. Poslovna partnerstva mogla bi vam naštetiti. Oslonite se na sebe, imate dovoljno energije da sami uspijete u onome što ste naumili. Posvetite više pažnje ishrani, spavanju i opuštanju.

 

Rak

RakPuni energije krenućete u obavljanje poslova. Odnosi s kolegama biće zabavni pa ćete se dobro raspoloženi vratiti kući, a ukućanima prepričavati dogodovštine. Pozitivne ljubavne promjene učvrstiće vam samopouzdanje. U partneru ćete naći sve što tražite, od razumijevanja do intelektualnog nadahnuća.

 

Lav

LavOčekuje vas rasprava s roditeljima. Donijećete odluke kojima ćete nekome nešto uskratiti ili ga podučiti većoj odgovornosti. Moguće su poslovne promjene koje nećete propratiti zadovoljstvom, ali vam one neće naštetiti ili vas unazaditi. Ako kupujete tehničku robu, instrumente ili bijelu tehniku, mogli biste naknadno ustanoviti kvar.

 

Djevica

DjevicaBićete dobri u planiranju i obavljanju praktičnih zadataka. To će posebno doći do izražaja u poslovima koji iziskuju spretne ruke ili zanatsko umijeće. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, osmislite bogat i sadržajan društveni život. Izlasci donose novo poznanstvo, a nije isključeno ni da vas prijatelji upoznaju s nekim ko će vam se svidjeti.

 

Vaga

VagaOsjetićete potrebu da više vremena provedete u krugu djece ili bliske osobe. Ipak, situacije i obaveze daće vam premalo vremena za to. Otvaraju se nove mogućnosti koje će vam omogućiti da riješite finansijski problem. Čega god se prihvatite, rezultati će biti izvrsni. Prihvatićete poziv za posjetu prijateljima ili rodbini.

 

Škorpija

ŠkorpijaViše pažnje polagaćete u svoj vanjski izgled pa će neki odvažno promijeniti stil oblačenja ili novom bojom kose iznenaditi okolinu. Postaćete privlačniji i češće primati komplimente. AKo želite privući osobu koja vam se sviđa, to ne bi trebao biti problem. Imate sve čime je možete osvojiti – šarm i hrabrost.

 

Strijelac

StrijelacBudite oprezni u poslovnim i finansijskim procjenama, jer vas objektivnost neće najbolje služiti. Pojedinci će vam dijeliti pogrešne savjete, jer neće biti dovoljno upućeni u vašu situaciju. Ako ste na početku veze, budite iskreni, jer ćete poslije teško ostvariti odnos kakav priželjkujete. Ne posežite niti za najsitnijim lažima.

 

Jarac

JaracNa poslu ćete dati najbolje od sebe uprkos povećanom stresu. U ljubavi ćete dokučiti razloge svog ili partnerovog nezadovoljstva. Samci će u razgovoru sa simpatijom shvatiti da su emocije uzajamne. Odjednom će nestati prepreke koje su vas obeshrabrivale i držale na odstojanju od simpatije.

 

Vodolija

VodolijaIznenadiće vas gomila obaveza koje morate brzo odraditi. Mnogi će vas opterećivati svojim problemima, a pojedinci čak očekivati da zanemarite svoje obaveze i posvetite se njima. Ukoliko morate obaviti razgovor s iritantnom osobom, zadržite samokontrolu. Predahnite od obaveza, zaboravite na planove i ne opterećujte se finansijama.

 

Ribe

RibePojavi li se bilo kakav problem, lako ćete ga riješiti. Vaše će izjave biti promišljene. Progovorite li partneru o nekim tajnama iz svoje prošlosti, umjesto očekivanog zgražavanja bićete iznenađeni lakoćom kojom je to primio. Samci, razmislite o prilici koja će vam se pružiti – spremni ste za novu ljubav.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info