Dnevni horoskop za 02.05.2015.

0

Ovan

OvanKućni mir narušiće dolazak gostiju ili problemi koji muče vašeg rođaka ili prijatelja. Ako ste se s nekim sporječkali, ponudite ruku pomirenja i zaboravite na sve ružne riječi. Posvetite dio dana kućnim obavezama, čišćenju ili kupovini jer će vam pomoći da manje mislite na probleme. Izbjegavajte osobe koje su na glasu kao svadljive.

 

Bik

BikPrepustićete se plimi zanimljivih ideja i razmišljati o tome kako poboljšati zaradu ili osvojiti nekoga. Osjetićete da je trenutak za odvažniju akciju. Napravite plan rada za predstojeću sedmicu, naročito ako vas čekaju zahtjevnije obveze. Pričuvajte se u saobraćaju i nemojte žuriti na odredište. Vozite polako i sigurno.

 

Blizanci

BlizanciRaspolagaćete zavidnom količinom energije. Bit ćete rado viđen gost u društvu i zračiti šarmom. Sa svima ćete se dobro slagati, a mnogi će komplimentima pokazati koliko vas poštuju. Vaše će samopouzdanje ostaviti snažan utisak na osobu do koje vam je stalo, pa nije isključeno da danas započnete novu vezu.

 

Rak

RakNećete moći izbjeći porodične obaveze, ma koliko bili željni svoga mira. Iskoristite svaku mogućnost da se udaljite od telefonske zvonjave i uobičajenih ljudi. Koristiće vam i šetnja koja će vam razbistriti misli. Najmlađeg člana porodice mogle bi mučiti brige. Pomozite mu savjetom, naročito ako se radi o ljubavnim jadima.

 

Lav

LavImaćete premalo slobodnog vremena, a svaka pomisao na opuštanje i zabavu izazivaće čežnju. Osjećaćete se nespremnima za nova ljubavna iskustva i prepustićete se rutini i već provjerenim ljudima i situacijama. Ako ste planirali putovanje, odlično ćete se snalaziti na putu te sigurno stići do odredišta.

 

Djevica

DjevicaNemojte odgađati plaćanje nagomilanih računa. U slučaju potrebe, zamolite rođaka ili prijatelja da vam posude novac. Ljubavni odnosi sve više vas približavaju stvarnosti. Od vas će se tražiti da opipljivo dokažete svoju privrženost. Imaćete koristi od poznanika koji žive u drugom gradu ili inostranstvu.

 

Vaga

VagaIzbjegavaćete sumorne osobe i udaljiti se od svega što vas opterećuje. Ugađaćete sami sebi ne mareći šta drugi misle tome. Odgovaraće vam društvo mladih, djece i prijatelja. U svježim vezama gdje je prisutna strast i jaka zaljubljenost, biće prisutni sitni zrnci ljubomore koja će biti dobrodošao začin odnosu.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanete će uticati na vaše pospano raspoloženje ili prijemčivost na tuđa raspoloženja. Osjećajnost i ranjivost biće istaknuti, pa će vas prisjećanja na prošle situacije i događaje ispuniti sjetom. Ako niste raspoloženi za društvo, odustanite od prijedloga za izlazak. U ljubavi ćete biti skloni idealiziranju, ali i preuveličavanju partnerovih mana.

 

Strijelac

StrijelacAko su bračne razmirice uzele maha, mogli biste se još više posvađati. Vaše razlike u karakteru i pogledima na svijet nisu toliko velike da ih uz malo popuštanja i dobre volje ne bi prevladali. Mlađi pripadnici znaka suočiće se s ljubavnom dvojbom. Nećete biti načisto sa svojim osjećajima. Osoba o kojoj je riječ istovremeno će vas privlačiti i odbijati.

 

Jarac

JaracNećete podnositi predvidljiv način života. Gledanje televizijskog programa ili popodnevni odmor činiće vam se kao puko gubljenje vremena. Potiskujete li želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica, glavobolje ili gubitak apetita. Posvetite se aktivnostima koje vas vesele, sjetite se zaboravljenih hobija i dobrih prijatelja.

 

Vodolija

VodolijaAko ideete na put ili primate posjetu, čeka vas mnoštvo ugodnih događaja. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti svoj društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti. Prijateljski odnos s osobom suprotnog spola počećete doživljavati sa sve više dubljih simpatija.

 

Ribe

RibePlanete će raspiriti vaše strasti, a potrebu za užicima i ugodom pojačati do krajnosti. Veliki dio dana provešćete vani, bilo u šetnji gradom, vožnji ili ispijajući kaficu na nekoj terasi. Samci bi mogli dobiti simpatijin poziv koji već dugo iščekuju. Uživaćete u koketiranju, a neki bi se mogli zaljubiti i potpuno izgubiti razum.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info