Dnevni horoskop za 29.04.2015.

0

Ovan

Ovan Moguće je da vam neko iz radnog okruženja pokušava predstaviti drugačiju sliku o nekom događaju. Vjerujte svojoj intuiciji. Partner vam se polako otvara i pokazuje svoje slabosti; potrebno je naučiti da ga prihvatite takvog. Imate višak energije.

 

Bik

BikTrebali biste jasno pokazati svoj stav po nekim pitanjima i mijenjati stvari zbog kojih ste nezadovoljni. Voljena osoba je dobro raspoložena danas i tu pozitivnu vibraciju prenosi na vas! Uživate! Mogu vas mučiti grčevi u mišićima.

 

Blizanci

BlizanciAko tokom današnjeg dana bude došlo do bilo kakvog nesporazuma, to može ići na vašu štetu. Povedite računa o obećanjima koje dajete. Imate želju da se malo “igrate” i testirate osobu koja vam se dopada različitim smicalicama. Jedite redovnije.

 

Rak

RakAko želite poboljšati svoju situaciju na polju posla, potrebno je da poslušate savjete saradnika. Povukli ste se u sebe i ne dozvoljavate voljenoj osobi da dopre do vas. Na taj način stvarate problem u vezi. Mijenjajte svoj stav. Moguće su iritacije na koži.

 

Lav

LavImate očekivanja koja na neki način premašuju realno stanje stvari! Priželjkujete drastične promjene kojih nema. Ako želite ostati pored osobe s kojom ste trenutno morate malo proširiti svoje vidike. To može biti pozitivna stvar. Prijaće vam masaža.

 

Djevica

DjevicaDjeluje da pretjerano brzo donosite zaključke. Razmislite dobro prije nego što povučete bilo kakav potez. Ponovo postajete sumnjičavi kada je u pitanju partner. Nikada se nećete opustiti, ako mu ne ukažete svoje povjerenje. Ukoliko ste skloni visokom pritisku, danas vam se preporučuje oprez.

 

Vaga

VagaPrilično ste radoznali i uporni da ne želite biti umiješani u neke stvari. Vaš stav može smetati mnogima, razmislite o tome. Od bivšeg partnera dobijate ponudu za pomirenje. Niste ni sami sigurni da li da mu pružite priliku da vas odvede na piće. Mogli biste imati problema sa variranjem krvnog pritiska.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ostavljate veoma dobar utisak na okolinu. Svojom sposobnošću ćete oduševiti i mnogo iskusnije kolege! Neko vas posmatra zaljubljenim pogledom. Uživaćete u lijepim i romantičnim trenucima tokom dana.

 

Strijelac

StrijelacNemojte previše vjerovati obećanjima koja vam daje osoba podložna uticajima okoline. Oslanjate se na sebe. Iako inače niste takvi, danas možete doživjeti ljubomorni napad. Nije da vam partner nije dao povoda, ali nemojte pretjerivati. Skloni ste glavoboljama.

 

Jarac

JaracIako imate najbolje namjere i dajete sve od sebe, nekako na kraju uvijek ispadnete krivi. Jedna osoba će vam pokloniti pažnju ali vi nemate interes u vezi nje. Razmišljate o starim ljubavima. Potrebna vam je relaksacija.

 

Vodolija

VodolijaNiste pretjerano raspoloženi danas, imate previše obaveza. Sve što radite spada u neku rutinu. Ako budete pretjerano napadni ili ne budete dali voljenoj osobi malo prostora, rizikujete da vas potpuno isključi. Mogli biste imati problema s probavom.

 

Ribe

RibeNeko nije ispunio vaša očekivanja i prilično ste razočarani. Sledeći put ćete dobro razmisliti kome povjeravate važan zadatak. Osoba koja vam se dopada nije zainteresovana za susret s vama. Danas ste skloni depresivnim stanjima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info