6 ženstvenih komada garderobe koji će osvježiti vaš stajling ovog proljeća

0

Neki od sljedećih šest komada garderobe u potpunosti će osvježiti vaš stajling ove sezone i podariti vam moderan izgled.

Romantična pismo torbica

U kombinaciji sa suknjom ispod koljena, ova preslatka pismo torbica će privlačiti pažnju i danju i noću.

 

Uske pantalone sa cvjetnim printom

Ove uske pantalone sa cvjetnim prinotm izgledaju elegantno, a opet se mogu kombinovati i u dnevnim varijantama. Jednostavne su za održavanje i pristajaće vam poput omiljenih farmerica.

 

Naušnice

Čak i bez sjaja, pozlaćene latice na predivnim naušnicama u obliku cvijeta privući će pažnju prolaznika te osvježiti vaš modni stil.

 

Plisirana suknja A kroja

Bez obzira da li idete na posao ili ljubavni sastanak, ova slatka plisirana suknja je savršen izbor. Kombinacija bluze sa cvjetnim printom i štikli idealna je za veče, a za dnevnu varijantu izaberite baletanke i običnu bijelu majicu.

 

Suknja ispod koljena

Ova super moderna suknja ispod koljena, sa grafičkim printom, idealan je izbor za dnevnu, ali i večernju varijantu. Za veče je iskombinujte sa bijelom majicom, kožnom jaknom i platformama. Ista kombinacija, ali bez jakne i sa “gladijatorskim” sandalama je pun pogodak za kafu sa prijateljicama.

 

Špicaste baletanke

Ove zavodljive baletanke sa šljokicama i kaišom oko gležnja unijeće živahnost i u najsumornije modne kombinacije. Iako izgledaju pomalo svečano, ravna peta čini ove cipele dovoljno udobnim za svakodnevno nošenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info