Dnevni horoskop za 20.04.2015.

0

Ovan

OvanDan je odličan za zabavu i druženje. Obucite se malo drugačije, budite originalniji, izazovniji. Privlčićete pažnju izgledom pa se ne obazirite na one koji vas kritikuju. Ako od drugih ne čujete ono što želite, razmislite da tome nije razlog zavist. Pripazite na probavu – možda nešto trebate mijenjati u dosadašnjoj ishrani.

 

Bik

BikOdgovorno ponašanje i briga za bližnje krasiće vaše odnose s osobama koje vas okružuju. Odnos s partnerom biće stabilan. Emocije će biti snažne, a dobro ćete se slagati i na planu zabave i izlazaka. Njegov optimizam biće zarazan pa će se i vaše raspoloženje popraviti. Samci, izađate među ljude i dopustite da vas drugi primijete.

 

Blizanci

BlizanciOdgovaraće vam osjećaj nesputanosti i slobode, a maštaćete i o tome da pobjegnete negdje daleko od ljudi. U poslu su mogući nesporazumi. Kolega će prečuti bitne informacije ili činjenice i time usporiti radni proces. Odgovaraće vam rad u samoći ili kod kuće, a smetati gužva ili žamor kolega.

 

Rak

RakImaćete priliku odahnuti i posvetiti se stvarima koje vas vesele i ispunjavaju. Planete će istaknuti potrebu za putovanjima i poboljšati društveni život. Više ćete posjećivati prijatelje ili se s njima upustiti u zajedničke poslovne poduhvate. Zdravlje će vam biti jako dobro – pravi je trenutak da počnete vježbati!

 

Lav

LavEmotivne veze biće čvrste, ali ljubavni odnosi neće biti lišeni napetosti. Preispitivaćete sebe i partnera i gubiti se u analizama. Strogo ćete ocjenjivati svoje, ali i postupke druge strane pa će vaše nezadovoljstvo rasti. Šutnjom ćete pogoršati situaciju, a partneru neće biti jasno šta vam je skrivio. Shvatićete da ste pretjerali.

 

Djevica

DjevicaTelefon će vam stalno zvoniti, a na računaru će vas dočekati mnogo elektronske pošte. Očekuju vas pozivi za izlazak i susrete, u čemu će najviše uživati zaljubljeni parovi. Bićete glavni u većem društvu koje ćete zabavljati šalama. Ako imate rodbine u inostranstvu, najaviće vam svoj dolazak.

 

Vaga

VagaBićete objektivniji i kritičniji prema vlastitom ponašanju. Popravićete odnose na poslu, s kolegama i šefovima te roditeljima. Ipak, kako ste izloženi Marsovom uticaju i dalje budite oprezni sa zdravljem, a čuvajte se i lošeg društva. Ovo se najviše tiče mlađih koji će biti podložni tuđem, ne baš dobrom uticaju.

 

Škorpija

ŠkorpijaZaokupite partnerovu pažnju novim sadržajima, a veče provedite sami. Potrebno vam je više intimnih trenutaka. Ako ste slobodni, večernji izlazak pretvoriće se u nezaboravnu pustolovinu. Ukoliko osjećate jaku nervozu, bavite se aktivnošću koja će vas smiriti.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas ljubavna pustolovina koja će vam donijeti mnogo uznemirenosti. Biće sve jednostavnije ako odmah na početku shvatite šta možete očekivati od takve veze pa se nakon toga prepustite jedno drugome i uživate bez zadrške. Nezaposleni se mogu nadati novoj prilici – neko od prijatelja mogao bi poslužiti kao posrednik.

 

Jarac

JaracBudete li fleksibilni i spremni na suradnju, otvoriće vam se niz novih mogućnosti. Preduzetni ste i obavljate obaveze s lakoćom. Ako očekujete poziv iz inostranstva koji se tiče posla ili obrazovanja, preduzmite potrebne predradnje. Ako ste željni ljubavi, očekuje vas povoljan redoslijed zbivanja – na pomolu je pustolovina ili početak zanimljive veze.

 

Vodolija

VodolijaImaćete napete odnose s ukućanima. Veče obećava više skladnosti pa se tokom dana nastojite odmoriti kako biste se pripremili za večernji izlazak. Ljubavni odnos biće pun strasti ali i svađa pa ćete se s partnerom često miriti i svađati. Ipak, jedno bez drugog nećete moći.

 

Ribe

RibeUživaćete povjerenje i pažnju bližnjih i provoditi ugodne sate u zajedničkom druženju. Budite otvoreni prema novim kontaktima i ne ustručavajte se da pokažete emocije i potrebu za prijateljstvom. Mogli biste imati zategnute odnose s bratom ili sestrom. Ipak, dan je odličan za razgovore i pokušaje pomirenja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info