Dnevni horoskop za 01.04.2015.

0

Ovan

OvanNe odbijajte pozive na kraća putovanja – možda vas očekuje ugodan provod ili novo poznanstvo. Pozabavićete se svojim prevoznim sredstvom, računarom ili se odlučiti za kupovinu mobilnog telefona novijeg tipa. Dan je pogodan za polaganje ispita i kupovinu literature. S partnerom ćete se jako dobro slagati, a posvađani će se pomiriti.

 

Bik

BikMoraćete mnogo raditi, ali bićete dovoljno psihički snažni pa ćete sve napore uspješno prebroditi. Nećete biti skloni ozbiljnim razgovorima i sve ćete okretati na šalu. Slobodni među vama šarmantno će se udvarati simpatiji. Vješto ćete ubacivati dvosmislenosti i prepoznavati reakcije druge strane.

 

Blizanci

BlizanciNe oslanjajte se na pomoć kolega ako u njih nemate potpuno povjerenje. Zaokupljenost poslovnim brigama odraziće se na privatni život pa će vam partner zamjeriti odsutnost i nezainteresovanost. Radije ćete se povući u mir svoje sobe nego se s njim upuštati u rasprave. Hronični bolesnici mogli bi imati izraženije tegobe.

 

Rak

RakAko krećeteu kupovinu, znaćete odabrati najbolje od ponuđenog. Mogli biste dobiti značajan popust ili se s trgovcem uspješno cjenjkati. Odnosi s partnerom se poboljšavaju, a najviše vas povezuju zajednički planovi usmjereni na adaptacije, možda preseljenje ili putovanje.

 

Lav

LavNeće vam polaziti za rukom da izađete na kraj s obavezama i porodičnim odgovornostima. Odnosi sa starijim ukućanima biće problematični. Nemojte pogoršavati situaciju tvrdoglavošću, jer ono na čemu insistirate možda nije ispravno. Ako radite sa strankama, neće vam polaziti za rukom da zadovoljite njihove oprečne potrebe.

 

Djevica

DjevicaUspijevaćete u poslovima koji zahtijevaju umjetničke talente, kreativnost i domišljatost. Uživaćete u smijehu, zajedničkim izlascima i druženju s prijateljima. Zračićete pozitivnom energijom i učiniti nešto korisno za sebe i druge. Slobodne očekuje flert koji će početi bezazleno, ali će se strasti ubrzo rasplamsati.

 

Vaga

VagaRaspoloženje će vam se mijenjati svako malo. U jednom trenutku bićete malodušni, a već u idućem problemi će vam se činiti lako rješivima. Kod osjetljivih vaga mogući su naleti tjeskobe i potištenosti. Opuštaće vas muzika, hobi, sportske aktivnosti i fizički rad. Ipak, nemojte se previše naprezati ako niste u dobroj kondiciji.

 

Škorpija

ŠkorpijaViše ćete energije i vremena trošiti na tuđe probleme, nastojeći udovoljiti partneru, prijateljima ili djeci. Nekoliko bitnih sastanaka ili obaveza skupiće se danas i prilično vas iscrpiti. Osjetićete zamor i zasićenje, a nepredviđene okolnosti natjeraće vas da u poslednji trenutak promijenite planove.

 

Strijelac

StrijelacViše ćete biti usmjereni na zabavu i hobije te na promjenu svog izgleda. Oni među vama koje muče zdravstvene tegobe zakazaće pretrage. Postoji velika mogućnost da će vam neko ponuditi vrlo obećavajuću poslovnu ili kupoprodajnu priliku. Nemojte predugo razmišljati da vas neko drugi ne pretekne.

 

Jarac

JaracŽeljni ste aktivnog društvenog života, a prijatelji će vam postati glavni oslonac u poslu ili zabavi. Mogli biste upoznati osobu koja će se pokazati značajnom u poslovnom smislu. Nešto će vam se ostvariti i u ljubavi, možda novi početak ili dogovor koji budi nadu da između vas i osobe koja vam se sviđa ipak nešto ima.

 

Vodolija

VodolijaSituacija unutar kuće i porodice mogla bi vas uznemiriti. I odnosi s partnerom mogli bi malo zahladiti, posebno ako ćete isticati samo svoje potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema. Samci bi mogli nepromišljeno uletjeti u vezu s nekim koga površno poznaju.

 

Ribe

RibeNaleti optimizma pomoći će da se uhvatite u koštac sa zaostalim obavezama, ali kraj dana mogli biste dočekati jako umorni. Dobar Mjesečev uticaj unosi strasti u veze, a slobodnima donosi privlačne ljubavne prilike. Veče posvetite partneru ili aktivnostima koje vas opuštaju. Razmislite o nečijem poslovnom prijedlogu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info