Dnevni horoskop za 23.03.2015.

0

Ovan

OvanBićete okruženi ljudima i u centru zanimljivih zbivanja. Samopouzdanje će vam rasti, a mnogi će vam uputiti komplimente vezane za vaš lijep izgled ili poslovnu spretnost. Večernji izlazak od kojeg nećete previše očekivati pokazaće se kao odlična zabava. S nekim ćete odmah pronaći zajednički jezik pa je flert na pomolu.

 

Bik

BikDan je kao stvoren za zabavu, društvene skupove, bavljenje sportom i aktivniji način života. Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav, posao ili međuljudski odnosi. Bićete fokusirani na cilj, a poslove obavljati brzo i lako. Poći će vam za rukom da pronađete rješenje za jednu osjetljivu i složenu situaciju.

 

Blizanci

BlizanciNeriješeni problemi potaknuće vas da ozbiljnije razmislite o budućnosti i posljedicama prošlih aktivnosti. Odnosi sa starijim ljudima ili osobama iz vaše prošlosti dobiće na važnosti. Nije isključeno da vas kontaktira bivši partner, nadajući se da biste mogli obnoviti vezu. Naći ćete se u nedoumici, ali neka o svemu odluči vaše srce.

 

Rak

RakEntuzijazma vam neće nedostajati. Iako vam konačni cilj izmiče, svakim danom sve ste mu bliže. Znaćete šta morate preduzeti da biste nešto raščistili ili zaboravili. Prijateljstvo i ljubav biće isprepleteni. Neko vam znači mnogo više nego što to želite sami sebi priznati. Ne oklijevajte da uradite ono što želite ili smatrate potrebnim.

 

Lav

LavIntuicija će vam biti istaknuta, izvrsno ćete procjenjivati ljude i donositi ispravne odluke. Ljubavni počeci odvijaće se usporeno, uz otežavajuće okolnosti. Moguća je veza koju vaša bližnja okolina neće odobravati, smatrajući da zavređujete nekog boljeg. Ipak, niko i ništa neće moći uticati na vaš emotivni izbor.

 

Djevica

DjevicaOd ranog jutra bićete dobro raspoloženi i orni za radne aktivnosti. Bićete konstruktivni, kreativni i fokusirani na cilj, a gorući problem riješićete jednim potezom. Moguća je neočekivana posjeta rodbine, prijatelja ili poziv iz inostranstva. Nesputano ćete izražavati emocije, ali možda ćete ih izraziti malo prejako prema partneru ili simpatiji.

 

Vaga

VagaMjesec u biku učiniće vas osjetljivima pa ćete danas često mijenjati raspoloženje. Nepovjerenje prema saradnicima i provođenje samovolje moglo bi vam pokvariti reputaciju. Za razliku od posla, u ljubavi lakše ostvarujete željeno. Znaćete na koji se način približiti simpatiji i osvojiti njezino srce.

 

Škorpija

ŠkorpijaPoslovne promjene i finansijska situacija mogle bi se odraziti na vaš odnos prema partneru, na vaše emotivne interese i obrnuto. Prebacivaćete jedno drugom na neodgovornost i izbjegavanje obveza, ali sve će završiti pomirenjem. Na radnom mjestu bićete skloni nepromišljenim izjavama, koje će kolege pogrešno shvatiti.

 

Strijelac

StrijelacZbog prevelike poslovne zauzetosti zanemarili ste želje i potrebe bližnjih, ali i vlastite. Nemojte dopustiti kolegama da svoje poslove prebacuju na vaša leđa. Nezaposleni bi mogli naći novi izvor prihoda. U tome će vam pomoći prijateljske veze. Neki među vama će posjetiti stomatologa ili doktora i riješiti jedan veći zdravstveni problem.

 

Jarac

JaracImaćete smisla za organizaciju i odgovorne poslove. Bavite li se kreativnim ili umjetničkim radom bićete puni originalnih ideja, a mašte za stvaranje imaćete napretek. U sličnom duhu ponašaćete se i kod kuće pa ćete se prihvatiti preuređenja dječije sobe ili ćete ukrasnim stvarima pridonijeti ljepšem izgledu vašega doma.

 

Vodolija

VodolijaOčekuju vas nesporazumi u komunikaciji, kašnjenja i gužve. Uznemiravaće vas previše buke koju će stvari ukućani ili dječiji neposluh. Uprkos porastu društvenih i porodičnih obaveza, pronađite malo vremena za sebe. U protivnom ćete osjećati nezadovoljstvo. Ukoliko gajite simpatije prema osobi iz radnog okruženja, razmislite da li je mudro produbljivati odnos.

 

Ribe

RibeDođe li do ljubavne svađe, neće se ništa loše dogoditi. Svađa može riješiti ono što treba da se riješi, a ljubavni odnos ponovno će postati kakav je bio. Odlično ćete se snalaziti u pismenoj i usmenoj komunikaciji. Otvaraju vam se putevi prema inostranstvu i usavršavanju znanja.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: