Dnevni horoskop za 29.12.2014.

0

Ovan

OvanNajviše će vas zaokupiti osjećaji i ljubavna zbivanja. Dan je pogodan za romantiku i nježne ljubavne poruke. Dogode li vam se neugodnosti na poslu, partnerovo razumijevanje pomoći će vam da brže sve zaboravite. Nastojte biti vrlo taktični kad budete rješavali oporodična pitanja, čak i ako izostane roditeljska podrška.

 

Bik

BikTrebaće vam odmor od zahtjevnih događanja. Nakratko ćete se povući u osamu, analizirati neke svoje poteze i odluke ili se baviti aktivnostima koje vas odmaraju. Pazite kome povjeravate svoje tajne, kako vam se nepromišljenost ne bi vratila. Izdvojite vrijeme samo za sebe i sredite misli.

 

Blizanci

BlizanciNećete pogriješiti odlučite li dan provesti bez opterećenosti obavezama. Ne treba vas gristi savjest, jer uvijek sve stignete obaviti. Romantični trenuci sa simpatijom izvjesni su večeras. Vrijeme koje ćete provesti zajedno obećava mnogo zadovoljstva. Vodite više računa o kondiciji i zdravlju – dobro se utoplite!

 

Rak

RakNaći ćete se pritisnuti kućnim obavezama. Raspodijelite poslove svima u kući, nemojte dopustiti da je sav teret na vašim leđima. Poslovne zadatke obavljaćete s pola snage i koncentracije, a nešto aktivniji biće oni kojima posao omogućava dosta slobodnog kretanja. Moguće je da doživite nekakvu neugodnost od strane šefa.

 

Lav

LavS lakoćom ćete izražavati svoju ličnost i pokazivati dobre strane svoga karaktera. Mnogi će osjetiti potrebu da baš vama progovore o svojim problemima. Mudrim savjetima mnogima ćete pomoći. Samci, večernji izlazak mogao bi vas iznenaditi poznanstvom, a oni koji ostaju kod kuće s nekim će imati živopisnu komunikaciju preko interneta.

 

Djevica

DjevicaPrihvatićete se kućnih obaveza, pospremanja doma ili sređivanja zaostalih računa. Planove bi vam mogli pokvariti gosti pa će se mrzovolja očitavati na vašem licu. Preosjetljivost će vam otežati razumijevanje s okolinom, ali i partnerom. Može vam zasmetati čak i njegov dobronamjerni savjet. Neko će vam se za nešto zahvaliti.

 

Vaga

VagaBićete tvrdoglavi, što bi vam moglo priskrbiti teškoće u prilagođavanju i odnosima s ljudima. Odnos s partnerom naći će se na klizavom terenu pa nisu isključena međusobna optuživanja. Ipak, nakon toga sve će biti jasnije. Pozovu li vas prijatelji na zabavu, dobro bi bilo otići, jer vam je potrebno da se pomjerite od svega što vas čini mrzovoljnima.

 

Škorpija

ŠkorpijaMnogo poslovnih i privatnih obaveza neće vas mimoići. Bićete nezamjenjivi nekim osobama iz porodičnog kruga, a poslovne kolege će se oslanjati na vašu pomoć ili tražiti vaš savjet. U ljubavi biste mogli svojim postupcima iznervirati partnera i njegovo strpljenje dovesti u iskušenje. Što prije mu se izvinite.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas još užurbano jutro, ali poslijepodnevni sati donose više opuštanja. Započnete li ljubavnu vezu, nemojte se prepuštati sumnjama – pustite neka sve ide svojim tokom. Ako ste mlađi, mogli biste upoznati zanimljive ljude koji će djelovati podsticajno na vas, a i vi ćete na njih ostaviti dobar utisak.

 

Jarac

JaracNećete biti raspoloženi za razgovore koji će se voditi u vašemu domu. Imate osjećaj da bližnji imaju prevelika očekivanja od vas pa je dobro da im to otvoreno kažete. Vrijeme koje izdvojite samo za sebe, višestruko će vam koristiti. Osim što će vam pružiti priliku da se odmorite, pozitivni učinci će se odraziti i na vaše raspoloženju.

 

Vodolija

VodolijaObavićete telefonske razgovore s rodbinom, a moguća je i vijest iz inostranstva. Pruži li vam se prilika za izlazak, ne odbacujte olako tu mogućnost. Mogli biste propustiti nešto značajno, možda poznanstvo ili odličan provod. Telefonski bi vas mogla kontaktirati osoba koju jako dugo niste čuli ni vidjeli.

 

Ribe

RibeDruštveni će vam apetiti porasti pa će vas boravak u kući činiti tjeskobnima. Osjetićete da vam je potrebna promjena, a za to će najbolji biti večernji izlasci i razgovori s prijateljima. Nazovite osobe koje niste dugo vidjeli i zakažite susret. S finansijama budite na oprezu – neko na koga računate neće izaći ususret vašim potraživanjima

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info