Dnevni horoskop za 28.12.2014.

0

Ovan

OvanNajugodnije ćete se osjećati u vlastita četiri zida. Pomisao da negdje morate ići ili nekoga posjetiti neće vas veseliti. Zbog mjesečevog uticaja bićete intuitivni i pronicljivi, ali i skloni pesimizmu. Zaposlite ruke i misli nečime što vas opušta. Pročitajte kakvu dobru knjigu ili se zabavite prelistavajući sadržaje na internetu.

 

Bik

BikDruženje s braćom, sestrama ili rodbinom biće istaknuto. Možda ćete se okupiti zbog važnog porodičnog događaja i nešto proslaviti. Neki će predstaviti partnera roditeljima ili uživati u upoznavanju s članovima njegove rodbine. Osoba do čijeg mišljenja vam je stalo složiće se s vašim odabirom ili odlukom, što će biti dovoljno da se osjećate srećnima.

 

Blizanci

BlizanciNeaktivnost ili izležavanje ispred televizora nisu rješenje, ako se osjećate bezvoljno. Što više slobodnih aktivnosti i zabavnih sadržaja budete imali, to ćete se bolje osjećati. Ako vam je potreban razgovor ili društvo, nazovite prijatelje i ovo popodne uživajte s njima na kafi. To će vas rasteretiti briga i oraspoložiti.

 

Rak

RakNišta neće moći pokvariti vaše dobro raspoloženje. Bićete sigurni u sebe i ono što želite. Ako ste u vezi, ostavljaćete partneru dovoljno slobode u kretanjima i druženjima, bez imalo osjećaja ljubomore. Samce bi mogla zainteresovati osoba koja nije njihov tip, ali će baš takve suprotnosti proizvesti snažnu međusobnu privlačnost.

 

Lav

LavDavaćete mudre savjete drugima, ali kada ste vi u pitanju, objektivnost će zakazati. Previše ćete zahtijevati od partnera i djece. Popustite malo, budite ljubazniji i mekši. Ako ste opterećeni porodičnim odgovornostima i obavezama, podijelite ih s ukućanima. Nemojte dopustiti da sve obaveze padnu na vaša leđa.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas pogoršanje odnosa s nekim od prijatelja, koji će širiti neistine o vama. Nestabilne ljubavne veze naći će se na prekretnici. Prije nego se odlučite na konačan raskid, razmislite možete li odnos spasiti. Najugodnije ćete se osjećati u društvu istomišljenika pa iskoristite priliku za susret i šačicu razgovora.

 

Vaga

VagaŽelite li da ljubavni odnos bude romantičniji, ne zaboravite na sitne znakove pažnje – druga ih strana itekako priželjkuje. Poznanik bi vam mogao ponuditi pomoć u rješavanju problema koji vas zaokuplja. Nemojte biti nepovjerljivi misleći da se tu kriju loše namjere. Manje zdravstvene tegobe biće izražene kod starijih.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeće vam nedostajati zabave. Bićete rado viđeni u svakom društvu i uživati u komunikaciji s ljudima. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji, a slobodni će doznati da se neko zanima za njih. Nakon završenih kućnih poslova posvetite se sitnim zadovoljstvima pa makar to bilo čitanje knjige ili gledanje omiljenog televizijskog programa.

 

Strijelac

StrijelacPotencijalne probleme izazvaće vaša tvrdoglavost i teškoća da se prilagodite novonastalim okolnostima. Čak i ako vam razum bude nalagao strpljenje, strast i nagoni tjeraće vas naprijed. Nemojte posuđivati novac i davati finansijska obećanja! Prema partneru iskazivaćete ljubomoru, iako i sami znate da za to nemate razloga.

 

Jarac

JaracBićete rado viđeni i popularni. Bračni je odnos ojačan zajedničkim ulaganjima u budućnost, a partner vas u svemu podržava. Ako slavite rođendan ili priređujete kućnu zabavu, nasmijavaćete prisutne zgodama iz svoga života. Veče je odlično za provod, a susret sa simpatijom nadmašiće vaša očekivanja.

 

Vodolija

VodolijaNe slušajte one koje vas žele sputati ili obeshrabriti. Budite odvažni i samopouzdani, dajte sve od sebe ako želite ostvariti želje, progurati ideje ili osvojiti simpatiju. Ako vas društvo pozove na večernji izlazak, nemojte ih odbiti zbog mrzovolje. Brzo ćete se opustiti i shvatiti da su teme za razgovor baš po vašem ukusu.

 

Ribe

RibeBićete privlačni i zavodljivi. Uživaćete u izrazima simpatije drugih, flertu i zavođenju. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući iz nje najbolje. Uspješno ćete otkloniti sumnje koje su se uvukle u vaš ljubavni odnos. Znaćete uvjeriti partnera u ono što želite, a on se neće buniti. Ako ste bili bolesni, brzo ćete se oporaviti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info