Dnevni horoskop za 20.12.2014.

0

Ovan

OvanNajugodniji trenuci vas očekuju tokom večernjih sati. Mlađima predstoji susret sa simpatijom. Odnos s partnerom biće skladan i to najviše zahvaljujući vama. Sputati ćete taštinu i preći preko njegovih riječi, kao da ih niste ni čuli. Neki među vama rješavaće finansijska pitanja, razmišljati o prodaji nekretnine ili nekome posuditi novac.

 

Bik

BikOdnosi s drugima biće zbrkani i naporni. Ipak, uspjećete iz svađa i povišenih tonova izvući i neka pozitivna iskustva, ali vas čeka mnogo nerviranja i nesigurnosti u vlastite osjećaje. Reći ćete ono što mislite, pri tome vodeći računa o tome da se niko ne uvrijedi. Probavne tegobe moguće su zbog pojačane nervoze.

 

Blizanci

BlizanciNećete podnositi predvidiv način života pa ćete se boraveći u kući osjećati sputano i nemirno. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme mogući su nesanica, glavobolje ili nezadovoljstvo. Posvetite se aktivnostima koje vas vesele, počnite se baviti hobijima. Manjim zdravstvenim tegobama biće skloniji stariji pripadnici znaka.

 

Rak

RakKućne zabave će biti mjesta na kojima ćete privlačiti poglede i ostvariti nova poznanstva. Neka od njih biće vam korisna ili poučna, a neka će biti i emotivne prirode. Mogli biste steći nečije simpatije, iako nužno ne i obostrane. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom, a možda ih zabaviti odlaskom u bioskop ili na pizzu.

 

Lav

LavDnevni raspored neće se odvijati prema planu. Bićete neorganizovani i hvatati se u koštac sa više obaveza odjednom. Usporite, jer ako ćete žuriti, pravićete više grešaka. Slobodno vrijeme provedite u šetnji i u partnerovom društvu – treba vam što više opuštanja. Pređite preko mrzovoljnog ponašanja starijeg ukućana.

 

Djevica

DjevicaNeka imovinska pitanja mogu se dodatno zakomplikovati, nročito ako u vezi istih ne postignete saglasnost sa svim ukućanima. Odnos s partnerom biće ispunjen nježnošću i prijateljstvom. O većini pitanja imaćete slično mišljenje, što će posebno doći do izražaja ako se nađete zajedno u nekom većem društvu.

 

Vaga

VagaOdlično ćete se osjećati, a dobro raspoloženje prenositi i na okolinu. Ma koliko bili zaljubljeni i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Od partnera ćete očekivati povjerenje i srodnost životnih ciljeva, a tek onda fizičku privlačnost. Pripazite koliko novca trošite, jer ćete biti u iskušenju da kupite nešto što vam nije nužno potrebno.

 

Škorpija

ŠkorpijaPred zauzetima je dan oemotivnog sklada – intuitivno ćete se razumjeti s partnerom. Biće dovoljan pogled ili osmijeh pa da znate šta partner osjeća ili treba. Mogli biste slaviti nečiji rođendan ili biti na zabavi i odlično se provesti. Sve u svemu, dan je idealan za druženja i upoznavanja novih ljudi.

 

Strijelac

StrijelacUživaćete u samoći, posebno ako je iza vas naporna radna sedmica. Posvetite se hobijima i omiljenim aktivnostima. Brinuće vas odnos s partnerom koji se udaljio od vas i povukao u sebe. Ipak, možda ste mu svojim ponašanjem dali povoda. Dan je povoljan za otkrivanje tajni, iskrene razgovore i veću intimnost udvoje.

 

Jarac

JaracPosvetite se društvenom životu. Vaša senzibilnost i šarm osvajaće sve, a posebno one koje tek upoznate. Mnogi će vam biti zahvalni na upućenoj brizi i nesebičnosti, a vi se osjećati ispunjeno. Mogla bi se ispuniti jedna vaša davna želja, a srećne ruke biće i oni koji priželjkuju ljubavni početak sa simpatijom.

 

Vodolija

VodolijaImaćete energije, ali ne i dovoljno upornosti za obavljanje poslova. Planiraćete mnogo toga, ali kad to trebate ostvariti neće vam biti do toga. Kod kuće nećete imati željenog mira. Mogli bi vam na vrata pokucati nenajavljeni gosti ili ćete se zateći u društvu čije vam okruženje neće odgovarati, kao ni teme za razgovor.

 

Ribe

RibeDruženja, putovanja i posjete rodbine obilježiće dan pa vas očekuje mnogo zabave i ugodne komunikacije. Nekima je na vidiku razvoj veze na daljinu ili burna romansa s osobom koja vas osvaja rječitošću. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju i biti itekako zadovoljni postignutim.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info