Dnevni horoskop za 16.12.2014.

0

Ovan

OvanOsjetićete umor i udaljiti se onih koji vas sputavaju svojim nametanjem. Moraćete paziti kako komunicirate s bližnjima. Prebacivaćete jedni drugima propuste pa bi nervoza mogla kulminirati svađom. Vodite više računa o tome šta jedete. Neka vam doručak bude kaloričan, kako biste lakše podnijeli teret dnevnih obaveza.

 

Bik

BikNeki će se dogovori odgoditi ili se uopšte neće ostvariti. Ne računajte na faktor sreće nego učinite sve što možete kako bi štetnih posljedica bilo što manje. Pratiće vas osjećaj da neke kolege šire tračeve o vama, ali ne nervirajte se ako se radi o nečem nevažnom, jer će ionako vrlo brzo pronaći novu temu.

 

Blizanci

BlizanciUživaćete u osjećaju da ste voljeni, a svojim posebnim stilom oblačenja izmamićete zadivljene poglede. Rječitost će vam pomoći da skrenete pažnju na sebe. Daćete sve od sebe da zadivite osobu koja uživa određeni status. Vaša svestranost budiće zavist manje sposobnih kolega, ali nemojte se na to obazirati.

 

Rak

RakNe dopustite da pojedinci utiču na vaše odluke – najbolje je da sami rješavate svoje probleme! Partnerove poslovne preokupacije pridonijeće udaljavanju, ali znaćete uspostaviti ravnotežu u odnosima. Moguće je rješavanje imovinskog stanja, uspješna prodaja nekretnine ili odšteta čiji će iznos biti veći od očekivanog.

 

Lav

LavBićete sigurni u sebe, što će vam omogućiti da s više uspjeha privedete posao ili dugotrajne pregovore do kraja. Na vas će se moći računati pa ćete mnogima biti rame za plakanje ili dragocjen savjetnik. Pisanje, prevođenje, usluge i trgovina poslovi su koji donose uspjeh. Večernji izlazak obećava dobar provod.

 

Djevica

DjevicaGodiće vam opušten način života, ali toga će sada biti najmanje. U žiži ste zbivanja i događaju vam se ključne životne promjene. Zaljubljeni neće nailaziti na zapreke u vezi, a slobodni bi mogli započeti novo poznanstvo. Odazovite se pozivu u društvo, posebno ako ste zanemarili društveni život i zahladili odnose s prijateljima.

 

Vaga

VagaPred vama je dan intenzivne komunikacije i planova u koji su uključeni drugi ljudi. Burno ćete proživljavati događaje, a mnoge će vage radi kvalitetnijeg iskoraka u budućnost rješavati probleme iz prošlosti koje su dugo gurale pod tepih. Ljubavnom skladu pridonijeće vaša predanost i spremnost na iskren razgovor.

 

Škorpija

ŠkorpijaVeći dio dana osjećaćete neraspoloženje i biti malodušni, pa će vam tek veče donijeti veselije misli i unutrašnji mir. Naljutiće vas nemarnost i neodgovornost jednog kolege, koji će se ponašati kao da nije svjestan svojih postupaka. Odvojite posao od privatnog života i ne dopustite da stres i zabrinutost utiču na odnose s najbližima.

 

Strijelac

StrijelacS partnerom ćete provoditi lijepe trenutke, a oni u dugim vezama razgovaraće o braku. Ni na poslovnom planu nećete biti bez uspjeha. Slučajan susret ili poslovni razgovor mogli bi krenuti u neočekivanom smjeru. Iznenadiće vas vaša spremnost da se otvorite nepoznatoj osobi i da joj ispričate povjerljive informacije iz svog života.

 

Jarac

JaracPretjerivaćete sa sumnjama u partnerovu vjernost. Savjeti prijatelja pomoći će vam da situaciju doživite objektivnije, ali ne čekajte da vam oni rješavaju probleme. Na poslu ćete se boriti za svoja prava i suprotstavljati onima koji zarađuju na vašoj muci. Nećete više šutjeti nego glasno izražavati svoje mišljenje.

 

Vodolija

VodolijaNepogrešivo ćete osjetiti koje vam osobe i situacije pomažu u ostvarivanju ciljeva. Neko će vam otkriti informaciju o temi ili osobi koja vas zanima. Intenziviraće se kontakti s prijateljima i poznanicima koji žive u drugom gradu ili inostranstvu. Izgledan je razvoj novog prijateljstva s osobom suprotnog pola.

 

Ribe

RibeNečiji savjet ili pomoć biće vam od neprocjenjivog značaja. Izlazi vam ususret uticajna osoba oko koje se vrte vaši planovi. Finansije će vam biti u krizi pa je moguće prispijeće zakašnjelog računa ili rate zajma. Ako vam ne pođe za rukom da sputate sklonost ljubomori, održavanje sklada u ljubavnoj vezi postaće zahtjevan zadatak.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info