Dnevni horoskop za 15.12.2014.

0

Ovan

OvanRuke i misli biće vam stalno zaposlene. Neprestano ćete nešto raditi i biće malobrojni trenuci koje ćete posvetiti čitanju ili nekoj drugoj opuštajućoj aktivnosti. Energiju ćete usmjeriti na zbivanja koja ispunjavaju tuđe živote. Sve ono što se događa drugima, moglo bi se na neki način odraziti i na vaš život.

 

Bik

BikBićete romantično raspoloženi i željni ljubavnih događanja. Ako imate partnera, mogao bi vam predlagati putovanje. Privlačiće vas sve što odudara od svakodnevnog i uobičajenog, žudićete za putovanjima i novim iskustvima. Prihvatite poziv na izlazak s prijateljima, čak iako vam se nikud ne ide.

 

Blizanci

BlizanciBilo da je riječ o kolegama ili bliskim osobama, izbjegavajte razgovore i rasprave. Drugi će biti skloni pogrešno protumačiti vaše riječi i postupke te vam zamjeriti. Dan nije pogodan za poslovne pregovore ni udvaranja. Ne pretjerujte s alkoholom i cigaretama, oprezno vozite i izbjegavajte kontakte sa svadljivim ljudima.

 

Rak

RakVaša briga za druge nikog neće ostaviti ravnodušnim. Mnogi će intuitivno osjetiti da im baš vi možete dati najbolji savjet. Mogli biste obnoviti staro prijateljstvo i shvatiti da je šteta što ste propustili zajednička druženja. Sada je vrijeme da to nadoknadite. Nekima će se površno poznanstvo početi pretvarati u nešto više.

 

Lav

LavDanas vam slijede promjene na profesionalnom ili čak privatnom planu. Moguće je da je u pitanju nova poslovna mogućnost. Vjerovatno upoznajete nekog ko vam u potpunosti mijenja život. Ovaj dan je ispunjen dobrom srećom i novim počecima. Budite opušteni i njegujte optimizam.

 

Djevica

DjevicaS mjesecom u znaku postajete preduzetniji i sve bliži poslovnom cilju. Ono na čemu ste dugo radili, pripremali i planirali može naići na plodno tlo i zaživjeti. Samouvjerenost i prava riječ u pravom trenutku biće vaši ključni aduti u osvajanju. Duge veze postaće stabilnije zahvaljujući okolnostima koje će vam ići u prilog.

 

Vaga

VagaIako vas planete potiču na komunikaciju i društvenost, nećete biti za to raspoloženi. Najbolje ćete se osjećati kod kuće, radeći ono što volite. Na radnom mjestu mogli biste ostati duže raditi, kako biste u miru i bez žamora kolega završili poslove. Ukoliko imate neriješen ljubavni odnos, partner će od vas tražiti otvorenu komunikaciju.

 

Škorpija

ŠkorpijaTelefonski ćete nazivati drage osobe, dijeliti s njima utiske i informisati ih o svemu što vam se događa. Bićete zavisni od prijatelja i društvenog života, a i drugi će tražiti vaše društvo. Iako ćete se držati kao da vam nije nročito stalo, biće vam jako drago ako vas drugi zapaze i daju vam kompliment.

 

Strijelac

StrijelacKoliko god mislili da od bližnjih vješto skrivate emocije, oni sve vide. Ako s njima podijelite brige i sumnje, shvatićete da mnoge od njih nisu utemeljene. Ne obazirite se na zavidnike koji vole tračati iza tuđih leđa. Pazite na novčanik, mobilni telefon i ostale vrijedne stvari i ne prepirite se s kolegama ili šefovima.

 

Jarac

JaracPrivlačiće vas mjesta koja nude brojne sadržaje i na kojima možete sresti zanimljive ljude. Pred samcima su susreti s osobama koje će im se svidjeti. Ako i ne upoznate srodnu dušu, neće vam manjkati uzbuđenja i dobre zabave. Mogli biste dobiti vijesti vezane za planirano putovanje ili nečiji dolazak kod vas.

 

Vodolija

VodolijaPlanete ističu važnost profesionalnog ili privatnog udruživanja, saradnje ili timskog djelovanja. Pokazaćete se odličnim organizatorom. Ne produbljujte ljubavne sukobe, naročito ako vaš partner nije sklon svađama. Ukoliko potisnete potrebu za dominacijom, ostvarićete više zadovoljstva u privatnom životu.

 

Ribe

RibeNećete imati diplomatskog dara, a reakcije će vam biti burne. Povedite računa o tome da ne pretjerate. Imaćete osjećaj da poslovni zahtjevi nadilaze vaše mogućnosti. Budete li se uzdali samo u sebe i svoje snage, nećete daleko stići. Naučite sarađivati! Ne namećite partneru svoje mišljenje i ne prekidajte ga u pola riječi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info