Dnevni horoskop za 12.12.2014.

0

Ovan

OvanOslobodićete se okova prošlosti i okrenuti novu stranicu u svom emotivnom životu. Shvatićete da je osoba koju imate pokraj sebe vrednija od već blijedih emocija prema bivšoj ljubavi. Privlačiće vas umjetnički poslovi. Fotografija, muzika, ples pa i sport biće neke od aktivnosti kroz koje ćete ispunjavati svoje kreativne potrebe.

 

Bik

BikMogući su neplanirani troškovi vezani za dom i ukućane, ali i oni poput plaćanja kazne za parkiranje, kamata zbog nepodmirenih računa i slično. Partner će vas iznenaditi svojim nemirom i pokretljivošću. Činiće vam se da su mu svi bitniji od vas, a njegove prozirne izlike za neispunjena obećanja ići će vam na živce.

 

Blizanci

BlizanciOdlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Neki među vama širiće se na nova poslovna područja, dok će drugi tražiti izazove u putovanjima ili učenju. Dan je odličan za rad na sebi, razmišljanje o problemima i pokušajima da ih riješite. Šta god da vas mučilo, intuitivno ćete pronalaziti načina da sebi i drugima olakšate život.

 

Rak

RakImate prilike za početak obećavajuće veze, ali druga strana očekuje od vas više inicijative. Neka vas to ne odbije – poigrajte se malo zavođenjem. Razmatraćete kako namaknuti dovoljno novca za novi namještaj ili neko drugo ulaganje u svoj dom. Mogli biste razmišljati o kratkoročnom zajmu.

 

Lav

LavLjubavni život odvijaće se pod naletom snažne privlačnosti i strasti. Neko će vam se svidjeti pa vam ta osoba danima neće izlaziti iz glave. Da su osjećaji obostrani mogli biste ubrzo spoznati, jer će druga strana preuzeti inicijativu i pozvati vas na sastanak. Ako ste u braku, bićete zaokupljeni produbljivanjem svoga odnosa.

 

Djevica

DjevicaGlasine koje ćete čuti o sebi izbaciće vas iz takta. Nemojte se s takvima raspravljati, jer se radi o tuđoj zavisti. Tražićete priliku da se istaknete i nametnete, ali nije pravi trenutak za to. Odložite važnije poslovne kontakte i odluke za iduću sedmicu. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.

 

Vaga

VagaPostoje li između vas i partnera nesuglasice, bićete zadovoljni ishodom razgovora. Oboje ćete biti svjesni činjenice da je vrijeme za iskorake. Vezivaće vas spone zajedničkih interesa, odgovornost i obaveze prema domu i djeci. Jedini kamen spoticanja mogu biti novčani problemi, ali i za to ćete naći izlaz.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe zatvarajte oči pred problemima, jer samo odugovlačite ono što ionako morate riješiti. Poboljšajte odnose na poslu, a najprije s bračnim partnerom. Zaboravili ste na opuštenost i zabavu – nemojte dopustiti da problemi potpuno zagospodare vašim životom. Probudite u sebi svoj dobro poznati prkos i nasmijte se.

 

Strijelac

StrijelacUčenje, studiranje i sve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se zateknete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor sa njom mogao bi bitno uticati na promjenu vaših vidika.

 

Jarac

JaracViše ćete se baviti sobom. Previše ćete se opterećivati brigama ili razgovarati s nesimpatičnim ljudima. Tuđi problemi loše će djelovati na vas, kvareći vam raspoloženje. Mogli biste naići na nekoga ko neće razumjeti zašto ne želite vezu s njim pa biste mogli imati problema. Najbolje je ne upuštati se u iscrpna objašnjenja.

 

Vodolija

VodolijaBićete zasićeni neprekidno istim licima i pričama. Nećete se miriti prosječnošću, nego tražiti promjenu te težiti višim interesima i ciljevima. Ipak, moraćete nešto srušiti da biste ponovno gradili. Partnerski i drugi odnosi biće na iskušenju, a nedostajaće vam strpljivosti i smisla za saradnju i ustupke.

 

Ribe

RibeUkoliko predate molbu za zaposlenje ili se javljate na konkurs, mogli biste ući u uži izbor kandidata. Bićete otvoreniji da činite ono što vas je do sada odbijalo, kao što je posao koji je vrlo odgovoran ili koji prije niste nikad radili. Patite li zbog neuzvraćenih emocija, primijetićete promjenu na simpatijinom ponašanju. To će vam uliti novu nadu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info