Dnevni horoskop za 10.12.2014.

0

Ovan

OvanPoslovni život odvijaće se željenim smjerom. Imaćete snage obavljati i više poslova istovremeno, a takođe ćete ispuniti očekivanja nadređenih. Bićete brižni prema djeci, nastojeći im u svemu udovoljiti. Oni koji su zabrinuti za svoje zdravlje posjetiće doktora ili će se zbog tegoba s kičmom početi baviti jogom.

 

Bik

BikIstaknuta je vaša kreativnost te sposobnost snalaženja u napetim situacijama. U poslu ćete imati podršku saradnika te ćete biti brzi i spretni, bez obzira šta radili. Pregovori vezani za povišicu ili promaknuće počinju se realizovati. Odnosi s djecom biće vrlo dobri, ali ako imate tinejdžera svakako provjerite njegove školske ocjene.

 

Blizanci

BlizanciNesuglasice s partnerom mogle bi kulminirati svađom. Kritičnost i tvrdoglavost neće vas nikamo odvesti, ali šta god partner bude rekao, tjeraćete po svome. Izgladite ljubavne nesporazume i suočite se sa situacijama čije suočavanje predugo odlažete. Ako je potrebno, oprostite nekome nešto ili se izvinite.

 

Rak

RakIntenziviraćete susrete i saradnju s rođacima ili osobama koje žive u drugom gradu. Slaćete jedni drugima sms-ove ili razgovarati telefonom vezano za rješavanje nekog problema. U ljubavi će biti nužno više ustupaka. Iza svoga tvrdoglavog stava skrivaćete nesigurnost, ali baš danas imate priliku mnogo toga razjasniti.

 

Lav

LavOdlično se snalazite u poslovnim situacijama pa ćete biti najvještiji i najkreativniji u svojoj radnoj sredini, a vaše znanje će se itekako cijeniti. Jedino bi vam finansijska situacija mogla zadavati glavobolje. Neplaćeni računi i zatezne kamate doći će na naplatu pa biste mogli posuditi novac kako biste sve platili.

 

Djevica

DjevicaIznenadiće vas intenzitet i sadržaj susreta, razgovora i telefonskih poziva. Postaćete sve aktivniji i prisutniji u javnom životu. Planete će vas poticati na izlaske i druženja, ali i zaljubljivanje. Sa zanimanjem ćete posmatrati pripadnike suprotna pola i zračiti ljubavnom energijom pa nije isključeno da vam neko i priđe.

 

Vaga

VagaBudite oprezni u svim poslovima i aktivnostima kojima niste vični. Neka vam najjače oružje bude strpljenje. Sve što kažete i način na koji to kažete, moglo bi biti pogrešno shvaćeno. Bilo bi pametno da se držite malo po strani, naričito kada su u pitanju tuđe rasprave. Ako niste sigurni šta vam je činiti u ljubavi, radije ne činite ništa.

 

Škorpija

ŠkorpijaSkladni odnosi s okolinom i ugodna komunikacija s ljudima podržaće vaše dobro raspoloženje. Mogućnosti napredovanja su izvjesne, ali ćete se morati još malo strpiti ili potruditi. Istaknuta zavodljivost i šarm pribaviće vam novu simpatiju. Prijateljski odnos s nekim koga ste upoznali putem interneta, pretvara se u ljubavni.

 

Strijelac

StrijelacMogli biste prenagliti u nekim zaključcima ili zahladiti odnos s osobom koju ste smatrali prijateljem. Mjesečev uticaj onemogućavaće vas u iskazivanju emocija pa bi vaše riječi ili držanje mogli biti krivo shvaćeni. Bračne svađe biće posljedica vaše tvrdoglavosti ili razlika u karakteru, ali sve će proći bezbolno.

 

Jarac

JaracPutovanja, kretanje i komunikacija obećavaju uspjeh. Jasnoća vaših stavova i iskrenost u komunikaciji olakšaće vam sporazumijevanje s bližnjima. Znaćete se zabavljati, ali i ohrabriti one koji su u problemima. Bićete omiljeni u društvu, ali i traženi u poslovnim krugovima. Ako ste na putovanju, vratićete se kući puni utisaka.

 

Vodolija

VodolijaMogli biste se naći pred novim poslovnim prilikama koje će vam dolaziti preko prijatelja. Iako se takve situacije neće odvijati onoliko brzo koliko biste htjeli, budite strpljivi – sve se razvija u vašu korist. Ljubavna zbivanja će neke među vama dovesti u iskušenje, a nekima pomoći da spoznaju šta žele od svog ljubavnog odnosa.

 

Ribe

RibeNedostajaće vam unutrašnje ravnoteže i strpljenja. Moguća su emotivna razočarenja i gubitak povjerenja u neke ljude, ali to je samo prolazna kriza. Iz vas će progovarati preosjetljivost i nagomilani psihički umor. Ne trošite vrijeme na aktivnosti koje ne donose željene rezultate, u kojima se ne snalazite ili dovoljno ne uživate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info