Dnevni horoskop za 04.12.2014.

0

Ovan

OvanIzvjestan je priliv novca u vidu posuđivanja ili honorarnog posla. Dan je povoljan za sve projekte vezane za kupovinu i prodaju proizvoda i nekretnina. Pokušaćete se udaljiti od svega što vas opterećuje i zabrinjava. Ipak, moraćete riješiti neugodan odnos s članom porodice, ali nakon toga i vama će laknuti.

 

Bik

BikDan je odličan za komunikaciju, što uključuje pisanje i slanje raznih poruka, molbi za posao i slično. Slobodnima se smiješe nove ljubavi – neko vam je stalno u mislima. Zauzeti će poboljšati narušen odnos s partnerom. Nesrećno zaljubljeni pokušaće uspostaviti ponovni kontakt s bivšom simpatijom, u čemu bi mogli imati uspjeha.

 

Blizanci

BlizanciPlanete će inicirati nove poslovne i ljubavne početke. Stoga, ako želite poslati molbu za posao, šefu predstaviti novu ideju ili simpatiji iskazati osjećaje, iskoriste za to dane koji su pred vama. Danas ćete biti prilično zatvoreni u svoj svijet pa će vam goditi trenuci mira i nesputanog maštanja.

 

Rak

RakDan će biti ispunjen nizom poruka, informacija, sastanaka i razgovora s kolegama ili osobama iz privatnog života. Raspolagaćete golemim dozama optimizma i pobjedničkog duha. Ako ste u braku, vodite računa o tome da su mala iznenađenja i više nego poželjna. Razveselite partnera malim poklonom.

 

Lav

LavTeško ćete se opuštati, misli će vam biti usmjerene prema poslu. Analiziraćete svaki svoj postupak, razmišljati u čemu ste pogriješili i kako iz situacije izvući najbolje. Porodica i partner mogli bi se osjećati izostavljenima. Što manje mislite o obavezama i više se posvetite bližnjima. Večernji sati naklonjeni su onima koji planiraju zabavu ili izlazak.

 

Djevica

DjevicaBićete jaki na riječima, uvjerljivi i ostavljaćete utisak pouzdane osobe. To će vam pomoći da ostvarite ciljeve poslovne i ljubavne prirode. Ako budete češće izlazili, širićete krug poznanstava i povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi nova simpatija. Svidjeće vam šarmantna osoba, koja će zavoditi svojom duhovitošću.

 

Vaga

VagaOpterećeni ste razmišljanjima o kućnom budžetu, troškovima i dugovima. Vodite računa o režijama, posebno o telefonskim računima. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna, stoga ne shvatajte preozbiljno partnerove riječi. Potrudite se unijeti dinamiku u bračne vode. Dobra knjiga, sport ili hobi ispuniće vam slobodno vrijeme.

 

Škorpija

ŠkorpijaBudite oprezni u radu s brojkama i dobro proučite dokumente prije potpisivanja. Izbjegavajte neplanirano trošenje novca, ma koliko vas izlozi trgovina na to mamili. Zaljubljeni će sumnjati u osjećaje druge strane. Potisnite ljubomoru i ne opterećujte partnera nepotrebnim pitanjima. Vašoj vezi ne prijeti konkurencija u vidu treće osobe.

 

Strijelac

StrijelacOsjetićete potrebu da više vremena provedete u krugu djece ili bliske osobe. Ipak, današnje situacije daće vam premalo vremena za to. Istaknuta je različitost mišljenja u radnoj sredini – pristanite na ustupke. Ljubav će se odvijati u atmosferi strasti, ali i nestabilnosti. Nemojte partneru prigovarati za bivše veze i partnere.

 

Jarac

JaracDan proveden izvan kuće pridonijeće boljem raspoloženju pa, ako možete, otiđite negdje ili bar samo prošetajte. Nađite se na kafi s prijateljima i dragim ljudima. Ljubavni aduti su u vašim rukama. Osmijeh ili poruka osobe koja vam se sviđa biće dovoljni da cijeli dan mislite samo o tome.

 

Vodolija

VodolijaNemojte ulaziti u rasprave i izbjegavajte donošenje važnih odluka. Bićete rastreseni, osjećaćete manjak energije pa se nećete moći posvetiti obavezama. Bićete skloniji povlačenju u sebe, izbjegavajući ukućane, kolege i prijatelje. Mogli biste preuzeti prevelik teret kućnih obaveza, zbog čega ćete osjećati umor i iscrpljenost.

 

Ribe

RibeRastu vam originalnost i stvaralački potencijali. Probleme pred kojima se drugi povlače ili predaju, vi ćete rješavati originalnim prijedlozima i maštovitim idejama. Naročito ćete uživati radeći kreativne poslove, a neki među vama mogli bi se intenzivnije posvetiti svom hobiju i pronaći načina da ga i unovče.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info