Dnevni horoskop za 14.11.2014.

0

Ovan

ovanPovoljne okolnosti pojaviće se kad najmanje budete očekivali, stoga ne gubite vjeru u dobar ishod. Uz malo truda pronaći ćete izlaz iz ljubavnih i poslovnih problema i nove puteve prema boljoj ljubavnoj budućnosti. Više ćete se baviti djecom, možda otići na roditeljski sastanak ili upisati dijete na kakav edukativni kurs.

 

Bik

BikSelidba, građevinski radovi ili uređivanje enterijera neće se odvijati po zamišljenom scenariju, a dodatno će vas nervirati i nepredviđeni troškovi. Partner će vam za nešto prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili razmatrati mogućnost zajedničkog života u drugom gradu.

 

Blizanci

BlizanciNakon što dnevne obaveze privedete kraju, pronalazićete zadovoljstvo na kafama s prijateljima, u razgledavanju gradskih izloga, a posebno ćete prednjačiti u kupovini odjeće i kozmetike. Nekom ćete nešto pokloniti ili ćete sami od nekoga dobiti poklon. Brat ili sestra će vam nešto važno saopštiti.

 

Rak

RakPoslijepodnevni i večernji sati biće puni romantičnih iznenađenja. Ljubav će biti u prvom planu, zahvaljujući venerinom uticaju. Razveseliće vas poziv na izlazak ili ljubavna SMS poruka. Idućih dana vaše će ljubavne šanse kod simpatije biti sve veće pa ćete moći dati oduška svojoj zaljubljenosti.

 

Lav

LavPoslovne probleme snalažljivo ćete zaobilaziti. Bićete zadovoljni sobom, što će biti preduslov za skladne međuljudske odnose. U razgovoru s prijateljem svoj ćete intimni problem vidjeti u drugačijem svjetlu pa ćete se bolje snalaziti u ljubavnim odnosima. Mogli biste kupiti lap top ili novi mobilni telefon.

 

Djevica

DjevicaNa poslu ste izloženi velikom pritisku i dobijate zaduženja za koja smatrate da im niste dorasli. Da ste u krivu, uvjerićete se kad u praksi primijenite stečena znanja. Aktivan način života povoljno utiče na vaše zdravlje, a druženje s prijateljima opušta vas psihički.

 

Vaga

VagaNajmanje ćete misliti o poslu, a najviše o zabavi. Druženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet. Bližnji će se truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. Polučićete uspjeh u poslovnim pregovorima. Ako vam predstoji izlazak s osobom koja vam se sviđa, bićete srećni i uzbuđeni.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete puni planova, profesionalnih, društvenih, ali i ljubavnih. Bićete spretni i snalažljivi pa ćete brže i lakše nekoga osvojiti. Tražićete potdršku ili mišljenje osoba od povjerenja, onih na uticajnom položaju i to će vam polaziti za rukom. Na poslu su moguće napetosti i nesporazumi sa šefom.

 

Strijelac

StrijelacPorast samopouzdanja omogućiće vam da se oslonite na sebe i manje zavisite od drugih. Partneru ćete dati mudar savjet vezan uz njegovu poslovnu ili finansijsku problematiku, na čemu će vam biti zahvalan. Ako putujete negdje, nemojte dopustiti da vas shrva umor. Pomoći će vam češće pauze u vožnji.

 

Jarac

JaracObavljaćete razne kućne popravke, uljepšati stambeni prostor, ali i potrošiti pozamašni novčani iznos. Ako ste u vezi, razlike u karakterima doći će do izražaja, a nijedno od vas neće biti spremno na ustupke. Nesporazumi će naročito buknuti idućih dana pa već danas rješavajte ono što je problem u vezi.

 

Vodolija

VodolijaPorodični odnosi iziskuju više pažnje. Nemojte izbjegavati kućne obaveze. Pomognite roditeljima ili bračnom partneru, ako su opterećeni. Pojavi li se u vašem životu neko iz ljubavne prošlosti, stare emocije bi se mogle rasplamsati. Ipak, takav odnos, sudeći po venerinom uticaju, neće proći bez određenih problema.

 

Ribe

RibeBićete uspješni u učenju, komunikaciji i snalaženju u nepoznatim situacijama. I u ljubavi vam kreće nabolje. Dobar venerin uticaj otvara priliku za novo poznanstvo naročito idućih dana ili poziv na putovanje s romantičnim predznakom. Na poslu su moguće povećane obaveze koje nikako nećete moći izbjeći.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info