7 holivudskih trendova koje možete nositi ove jeseni

0

Ukoliko želite da “modernizujete” svoj stajling ove sezone, jednostavno potražite inspiraciju u trendovima koje nose holivudske dame. Ne, nije riječ o skupim toaletama ili ekstravagantnim kombinacijama već o komadima garderobe koji će vam pomoći da poboljšate stajling i koji su garantovano pravi hit.

 

Koža

Koža će vjerovatno uvijek biti u modi, posebno kada želite da imate sofisticiran i elegantan stajling. S obzirom da je ove sezone pravi hit, nećete pogriješiti sa kratkom jaknicom, čizmama ili čak torbom. Za one koji je ne vole, vještačka koža je alternativa.

 

Blejzer

Blejzeri su popularni već neko vrijeme, a posebno ove sezone. Oni su moderan komad garderobe te istovremeno daju osjećaj elegancije i ležernosti. Možete ih nositi u bilo kojoj boji i u skoro svim kombinacijama. Savršena kombinacija: blejzer, čizme preko koljena i farmerice sa niskim strukom!

 

Tamno zelena

Bez obzira da li je riječ o bluzi, košulji, pantalonama ili haljini – bitno je da su tamno zelene boje! Trenutno je veoma popularna u Holivudu, a razumljivo je i zašto – ova boja podsjeća na raskoš i sreću. Takođe, trenutno su aktuelne i uske (skinny) farmerice tamno zelene boje.

 

Neutralne boje

Neutralne boje su se vratile na velika vrata i, kada je riječ o njima, odlično je što se mogu kombinovati sa gotovo svim drugim bojama. Ukoliko se nose na pravi način, cjelokupni stajling će izgledati mladalački i cool. Pantalone boje kože u kombinaciji sa bluzom boje šampanjca su samo jedan od načina da ih nosite. Neutralne boje i dodatno ističu prirodne karakteristike, kao što su kosa i boja očiju.

 

Čizme preko koljena

Definitivno jedan od najboljih stilova inspirisanih modom holivudskih dama. Bez obzira da li su kožne ili antilop, bitno je samo da su preko koljena. Možete ih nositi na razne načine, a boja je najmanje bitna. Ipak, bilo bi mudro da birate one koje možete kombinovati sa većinom garerobe koju imate.

 

Plisirana suknja

Odlična je, jer pomaže da se istaknu prirodne obline istovremeno izgledajući moderno i elegantno. Tamnije nijanse, poput crne ili braon, popularnije su od svjetlijih varijanti. Odlična je i za dnevne i za večernje varijante. Ovdje pogledajte i deset načina na koje je možete nositi.

 

Kraljevska plava

Kraljevska plava, posebno odjevni predmeti koji uključuju čipku, trenutno su pravi hit u Holivudu. Ona je ženstvena, elegantna i seksi. Takođe, kraljevska plava je i jedinstvena u odnosu na obične jesenje boje, kao što su crna ili tamno braon boja. Ogroman plus ovoj boji ide i zbog toga što ona stvara dojam sofisticiranosti, elegancije i luksuza.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info