Dnevni horoskop za 18.10.2014.

0

Ovan

ovanPotreba za lijepim okruženjem potaknuće vas na manje zahvate u kući. Svoje vještine iskazaćete domišljatim razmještajem namještaja ili zanimljivo ofarbanim zidovima. Mlađima će odgovarati druženje i izlasci, posebno na mjestima gdje mogu biti u blizini osobe koja im se sviđa. Nije isključeno da vas druga strana primijeti.

 

Bik

BikPartner će se u vašoj blizini osjećati sputano. Poželi li izreći svoje mišljenje, vi ćete mu, najvjerovatnije, upadati u riječ povišenim glasom. Izgubiće strpljenje pa pazite da se sve ne pretvori u žučnu svađu. Možda niste ispoštovali neke vaše ranije dogovore. Ali, to nije razlog za brigu.

 

Blizanci

BlizanciDan je odličan za rješavanje nesporazuma sa rodbinom ili prijateljima. Raspravite o onome što muči vas ili nekoga od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu otvorenijim iskazima naklonosti. Ukoliko namjeravate putovati, budite oprezni u večernjim satima kada bi vas mogao shrvati umor.

 

Rak

RakSamo naizgled ćete biti usmjereni na svakodnevne obaveze. Ipak, najbliži će primjećivati promjene u vama koje će uslijediti nakon donošenja nekih odluka. Promišljenošću i maštovitošću možete unaprijediti odnose s ljudima. Bitna vam je partnerova podrška i bliskost, bez koje nećete moći djelovati ni na kojem drugom životnom području.

 

Lav

LavNećete moći ni pomisliti na odmor, jer ćete biti pozvani u društvo ili proslavu. Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu. Slobodni će uživati u načinu na koji se odvija novo poznanstvo, a naročito u komunikaciji. Mnogo sličnih životnih situacija odavaće utisak da se radi o sudbinskoj vezi.

 

Djevica

DjevicaPlanovi vam se neće ostvarivati na predviđeni način, a i neraspoloženje ukućana pridonijeće vašem nemiru. Neko bi vam se mogao udvarati ili ćete se spojiti s bivšom simpatijom, što baš i nije preporučljivo. Mogli biste prolaziti kroz iste problematične situacije, koje su jednom već bile uzrok prekida veze.

 

Vaga

VagaBićete omiljeni među prijateljima i u porodičnom okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama, ali uspješno ćete ih privesti kraju. Koncentracija i pamćenje biće vam odlični. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji ne dijele vaš entuzijazam. Nekome ćete pomoći nesebičnim djelovanjem, ali i savjetima.

 

Škorpija

ŠkorpijaPartneru pružite još jednu priliku, naročito ako se ne radi o nekom većem problemu. Dobro ćete učiniti ako se povučete i ne kontaktirate s ljudima koji vam nisu prijeko potrebni. U protivnom će vas iscrpiti svojim pričama i žalopojkama. Ne dopustite da iko na vas vrši pritisak ili da vas opterećuje problemima lične prirode.

 

Strijelac

StrijelacMozak će vam raditi punom parom pa ćete s lakoćom pamtiti mnoštvo informacija. Dio dana posvetićete istraživanju ili surfanju po internetu, tražeći informacije koje vas zanimaju. Pobraćete simpatije ljudi sa kojima ćete dolaziti u kontakt. Mogli biste kontaktirati osobu iz daljine koja će vas uskoro i posjetiti.

 

Jarac

JaracNedostatak zanimanja udaljiće vas od društvenih zbivanja. Bićete usmjereni na sebe i svoje interese. Lako ćete zaploviti svijetom mašte prepuštajući se sanjarenjima. Sanjaćete intenzivne i vrlo živopisne snove, koji bi vas mogli i uznemiriti.

 

Vodolija

VodolijaIzbjegnite porodične rasprave, jer vas neće nikuda voditi. Možda ste premalo s ukućanima pa su vam neke stvari promakle. Kućne obaveze ćete zanemarivati, a kritike ukućana uopšte nećete doživljavati. Razmišljaćete kako opskrbiti novac za popravke u kući ili za nadogradnju nove prostorije.

 

Ribe

RibeAko se ne osjećate potpuno sigurno u svoj ljubavni izbor, prepustite se emocijama koje će vam biti najbolji vodič. Razmišljaćete o preuređenju stana ili kupovini novog namještaja. Nemojte se upuštati u troškove ako niste prije toga dobro proanalizirali svoju finansijsku situaciju. Zaljubljeni bi mogli dobiti mali poklon od svoje simpatije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info