Dnevni horoskop za 14.10.2014.

0

Ovan

ovanOsjetićete prihvatanje okoline i poštovanje sredine. Ipak, cijena svega toga biće vaš psihofizički umor i tanki živci. Nemojte toliko ugađati drugima! Mogli biste donijeti odluke vezane za preseljenje, kupovinu ili prodaju stana, a onda ih odgoditi, jer ćete zaključiti da je to ipak prevelik zalogaj za vas.

 

Bik

BikPartner vam iskazuje ljubav, iako ćete strahovati od uticaja njegove bivše ljubavi. Ipak, shvatićete da je na taj odnos partner odavno stavio tačku. Mnogo ćete razgovarati, telefonirati ili se dopisivati s prijateljima. Očekuju vas ugodna zbivanja vezana za rođake. Moguća je nenajavljena posjeta ženske osobe.

 

Blizanci

BlizanciMogli biste dobiti honorar ili ćete nastaviti s pregovorima oko posla od kojeg ste već odustali. Prihvatite svaku promjenu, ma koliko vam se činilo da joj niste dorasli. Ukoliko vam se ponudi prilika za putovanje u inostranstvo, mogućnost dodatnog, honorarnog posla ili vam neko ponudi saradnju, ne oklijevajte predugo!

 

Rak

RakPlanete će vas ispuniti osjećajem zadovoljstva i donijeti pozitivan razvoj nekih situacija. Imaćete skladan odnos s ljudima s kojima sarađujete ili živite. Riješićete poslovni problem ili nesporazum s kolegom. U ljubavi ćete ostavljati utisak odlučne osobe pa ćete lako skrenuti pažnju osobe koja vam se sviđa.

 

Lav

LavAko ste nešto isplanirali za svoju dušu, bilo da je to hobi ili odmor, ne dopustite da vas iko u tome omete. Moraćete nekim ljudima direktnije dati do znanja da previše troše vaše slobodno vrijeme. Mogle bi vas preplaviti uspomene iz prošlosti ili sjeta zbog ljubavnog prekida. Nerado ćete se prepuštati takvim mislima, ali to će biti jače od vas.

 

Djevica

DjevicaUspješno ćete izaći na kraj sa obavezama, nuditi pomoć drugima i preuzimati na sebe tuđe zadatke. Procijenite vrijeme koje imate na raspolaganju, kako se ne bi dogodilo da zbog drugih ne stignete obaviti ono što je vama prioritet. Večernji sati proteći će u druženju i zabavi s prijateljima ili partnerom.

 

Vaga

VagaNeki se planovi neće ostvariti, što će vas ispuniti nezadovoljstvom. Ipak, to je samo jedan od onih dana kad ništa ne polazi za rukom i koji je prolazan. Shvatićete da ionako malo toga zavisi od vas. Mogli biste se posvađati sa šefom, posebno ako već duže vrijeme primjećujete da neke kolege protektuje, dok vas potcjenjuje.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogući su zanimljivi susreti i poznanstava od kojih neka mogu prerasti u ljubavna. Očekuje vas izlazak u društvu veselih osoba ili ćete poći na putovanje koje ste pomno planirali. Dokazaćete se kao uspješan organizator, posebno kad su u pitanju poslovi u kojima se traži vještina improvizacije i brzog donošenja idejnih rješenja.

 

Strijelac

StrijelacNovčani problemi održavaju se na porodičnu stabilnost, stvarajući netrpeljivost i svađe. Dođite do rješenja tako da sve ukućane uključite u razgovor. U ljubavi vas očekuju ugodni trenuci, naročito ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, dok će ostali imati priliku dobro se zabaviti u društvu privlačne i zanimljive osobe.

 

Jarac

JaracBudite istrajni i kad nešto počnete, pokušajte to i završiti. Ljubavni partner osjetiće na svojoj koži nalet vašeg neraspoloženja. Mogli biste se sporječkati zbog ljubomore ili neriješenih problema iz prošlosti. Potrudite se da uskladite slobodno vrijeme s partnerovim, jer nedovoljno bliskosti potkopava vaš odnos.

 

Vodolija

VodolijaLako ćete usvajati nova znanja i usavršavati se. Tražićete društvo ljudi od kojih možete nešto novo naučiti ili doznati. Naiđete li na neke nedoumice u svojim životnim planovima, slijedite svoje snove ma koliko god vam se činili neostvarivima. Nova poznanstva i simpatije moguće su u svakodnevnim situacijama.

 

Ribe

RibeNestrpljivi ste i spremni na nove početke. Hrabro ćete se suočiti sa preprekama i savladavati teškoće. Znaćete da sada sve što činite daje rezultate. Bujanje kreativnosti i dobro snalaženje u napetim situacijama pomoći će vam da iskažete smjelost. Ljubavni odnos sve je uzbudljiviji – partner se trudi oko vas pokazujući da vas voli.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info