Dnevni horoskop za 13.10.2014.

0

Ovan

ovanOčekuju vas pomaci na finansijskom planu. Mogli biste posuditi veći novčani iznos, dobiti zajam, a neki i nasljedstvo. Ukoliko krećete na put, ne dopustite da vam neplanirane okolnosti poremete planove. Budite oprezni u saobraćaju.

 

Bik

BikImaćete samopouzdanja i mnogo energije. Nemir i potreba za promjenama učiniće vas osobom od akcije. Želja za učenjem i kreativnošću natjeraće vas da upišete kurs stranog jezika ili računara, a neki će se educirati onime što sami mogu pronaći na internetu. Večernji izlazak donosi neočekivan obrat ljubavne situacije.

 

Blizanci

BlizanciPravo je vrijeme da se nametnete i ostvarite željeno. Poslovima ćete prilaziti selektivno i brzo prepoznati dobru priliku. Oprezniji budite u poslovanju s bankama, dobro razmislite koliko mjesečno možete odvojiti za plaćanje kreditnih rata. Porazmislite o dodatnom honorarnom poslu, unovčite svoje talente.

 

Rak

RakNemojte dopustiti da drugi iskorištavaju vaš rad. Ako ostajete duže na poslu ili zamjenjujete kolegu, pobrinite se da šefovi primijete vaš trud. Ako ste skloni samoći, nemojte pretjerivati u udaljavanju od ljudi. Usmjerite svoju energiju na one kojima treba vaša pomoć, tako ćete se najlakše riješiti vlastitog neraspoloženja.

 

Lav

LavNemojte sudjelovati u tračevima samo zato da se uklopite u radnu grupu. Ništa loše se neće dogoditi ako pokažete da imate svoj stav i mišljenje. Dio dana posvetite prijateljima. Nekom od njih možda će trebati vaša pomoć ili savjet. Iako će vas slušanje problema iscrpiti, ipak ćete osjećati zadovoljstvo, jer ste nekom pomogli.

 

Djevica

DjevicaU jutarnjim satima nastojaćete uhvatiti ritam sa zbivanjima, iako ne naročito uspješno. Predstoji vam razgovor sa šefom u kojem se nećete najbolje snaći. Vaše će želje biti u suprotnosti sa stvarnim mogućnostima pa najviše problema očekuje one koji nisu spremni na ustupke. Tjeranje inata neće vam se isplatiti.

 

Vaga

VagaMlađa muška osoba ponudiće vam moralnu podršku ili vam svojim uticajnim poznanstvima pomoći u karijeri. Dobre poslovne vijesti stizaće vagama koje posluju izvan granica države u kojoj žive. Samcima se otvara nova ljubavna priča – osoba koja vas privlači ugodno će vas iznenaditi pozivom na kafu.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrionite na rješavanje porodičnih problema, ali pritom zadržite osjećaj za mjeru i objektivan uvid. Trebaće vam miran kutak kako biste razmislili o onome što vam se događa i pronašli najbolje rješenje za emotivne sumnje. Izbjegavajte rizične situacije i klonite se koristoljubivih osoba. Osjećaj nezadovoljstva popustiće vas u večernjim satima.

 

Strijelac

StrijelacU boljoj ste fizičkoj nego psihičkoj kondiciji – umaraće vas međuljudski odnosi. Drugi će kritički procjenjivati vaš rad, ali možete biti zadovoljni sobom – ostalo je tuđa briga. Događaji na ljubavnom planu neće se odvijati kako ste zamislili. Dajte simpatiji vremena da shvati šta osjeća prema vama.

 

Jarac

JaracViše će vam biti do druženja nego do rada. Ljubavni problemi stavljaju na iskušenje vaše strpljenje i smisao za ustupke. Pokušajte se opustiti i manje analizirati. Ne zamarajte se sitnicama. Prebrodićete manja ljubavna razočarenja, dok će oni s krupnijim problemima ipak morati razgovarati s partnerom i otvoriti sve karte.

 

Vodolija

VodolijaDo izražaja dolaze vaše umjetničke kvalitete, kao i sportski talenat. Bavite se hobijima, slikajte, svirajte, plešite – opustite se uz aktivnosti koje vas ispunjavaju. Ljubavna veza je stabilna, ali nemojte se uspavati i prepustiti svakodnevnici. Male promjene najbolji su lijek protiv zasićenja koje prijeti vezi.

 

Ribe

RibePorodične napetosti nastaće zbog neizvjesne novčane situacije. Nemojte se površno odnositi prema dugovima i kreditnim obavezama. Nova ljubav neke će potaknuti na drastičnu promjenu izgleda. Ioak, pri tome nemojte pretjerati, jer se simpatiji možda sviđate baš onakvi kakvi jeste. Stariji bi mogli patiti od bolnih zglobova.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info