Dnevni horoskop za 08.10.2014.

0

Ovan

ovanDanas ćete biti veoma ozbiljni i imaćete osjećaj da su se nad vama nadvili oblaci. Koliko god oni bili mračni i crni, ne znači da će iz njih pasti kiša. Život se i sastoji od vedrih i kišnih dana. Jedni bez drugih ne bi imali mnogo smisla. Zvijezde vam savjetuju da ne dozvolite da se vaš entuzijazam i optimizam izgube.

 

Bik

ovanBićete nemirni i skloni raspravama te ići iz jedne krajnosti u drugu. Za ono što volite imaćete mnogo energije, a ono što vam je mrsko odgađaćete unedogled. Tražićete priliku da se povučete u neki mirni kutak i da obavite dugi razgovor s partnerom. Od njega ćete tražiti da se izjasni oko nečeg što nije skrivio.

 

Blizanci

BlizanciVaš će šarm biti zaslužan za simpatije koje ćete sticati. Postaće vam jasnije neke situacije. Mogli biste putem interneta doći u posjed traženih informacija ili iznajmiti stan po povoljnim uslovima. U društvu ćete malo koga ostavljati ravnodušnim. Bićete veseli i bezbrižni. Ostvaruje vam se nešto što dugo priželjkujete.

 

Rak

RakNemojte dopustiti da vam tuđi postupci poljuljaju samopouzdanje ili vas pokolebaju u nečemu što je vama bitno. Bićete osjetljivi na kritiku i sve shvatati lično. Ne dopustite sebi da svjesno napravite pogrešan potez pred svima, govoreći kako vas nije briga šta će se dalje događati. I sami dobro znate da to nije istina.

 

Lav

LavIntenzivnije ćete se baviti kvalitetom odnosa s ljudima koji vas okružuju, ali i ostvarenjem porodičnih i ljubavnih planova. S više samouvjerenosti ostvarivaćete društvene kontakte. Dan je odličan za putovanja, izlete, planinarenje i istraživanje nepoznatog. Kontakt s prirodom napuniće vas pozitivnom energijom.

 

Djevica

DjevicaAko ste negdje na proputovanju, uživaćete u razgledanju kulturnih i istorijskih znamenitosti. Priuštite sebi ono što vam odgovara, odmorite se, opustite i prepustite svojim mislima. Radite ono što će vam omogućiti da napunite baterije, a izbjegavajte sve naporne aktivnosti i osobe čije vas društvo iscrpljuje.

 

Vaga

VagaPromjenjivi ljubavni uticaji zahtijevaju promišljeniji pristup. Ne prekidajte svoju vezu, smatrajući da su karakterne razlike između vas i partnera prevelike. Nakon mirnog razgovora shvatićete da pretjerujete. Krizu nemojte doživljavati kao nešto dugoročno, jer ćete već sutra biti raspoloženiji.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdnosi s drugima će se poboljšati. S nekima ćete napokon naći zajednički jezik ili udružiti snage u osvajanju zajedničkih ciljeva. Dan je odličan za putovanja – imaćete odličnu koncentraciju i vješto se služiti saobraćajnim prečicama. Ljubavni odnosi cvjetaju pod dobrim Mjesečevim uticajem. Partner sve više uviđa vaše kvalitete.

 

Strijelac

StrijelacVišak energije izbacite kroz fizičke aktivnosti. Izlet u prirodu ili čišćenje kuće pomoći će da ne mislite na brige pa ćete se bolje osjećati. Slobodni su na pragu nove ljubavi – nečija će vas neuhvatljivost navesti da postanete pravi strateg i korak po korak, osmišljeno osvajate drugu stranu.

 

Jarac

JaracMoraćete pokazati više strpljenja i pomirljivosti kada je u pitanju porodica. Bližnji će od vas očekivati novčanu pomoć ili preuzimanje kućanskih obaveza, čemu će najviše biti izložene žene ovog znaka. Pripazite na zdravlje, naročito ako previše vremena provodite za računarom i premalo se krećete.

 

Vodolija

VodolijaNemojte trošiti energiju na zahtjevnije fizičke radnje. Neka vam lagana šetnja bude vrhunac današnjih aktivnosti. Više vremena provodićete u društvu brata, sestre ili rođaka. Mogli biste im u nečemu pomagati, možda u preuređenju kuće ili ćete ih ugostiti u svom domu na nekoliko dana.

 

Ribe

RibeNepovjerljivi ste prema partneru, a ljubomora raste na svako njegovo izbivanje iz kuće. Ne donosite brze zaključke. Ne slušajte samo emocije i ne podliježite trenutnom neraspoloženju. Ako su u toku aktivnosti vezane za kupovinu ili prodaju nekretnine, odluku ne donosite prije nego se dogovorite s ukućanima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info