Dnevni horoskop za 04.10.2014.

0

Ovan

ovanNećete imati mnogo vremena za odmor. Nešto u vama i oko vas tjeraće vas na stalnu aktivnost i užurbanost. Moguć je susret s sobom koju niste dugo vidjeli. Ako je to bivša simpatija, nije isključeno zbližavanje. Posvetite najmlađim ukućanima slobodne trenutke i uživajte u igri i zajedničkim aktivnostima.

 

Bik

BikNedostajaće vam ustrajnosti. Glavom će vam prolaziti razne ideje i planovi, a zapravo nećete preduzimati ništa. Telefon će vam zvoniti, stizaće kratke i intrigantne ljubavne poruke. Bićete traženi, ali to vas neće previše uzbuđivati. Uživaćete u kolotečini i odmaranju, a nerviraće vas svaka situacija koje bi vas u tome mogla omesti.

 

Blizanci

BlizanciNove ideje i kontakti očekuju vas u mjestima udaljenim od vašega grada. Putovanja u inostranstvo ili poznanstvo sa strancima obogatiće vaš društveni život. Dobro će vam doći bilo kakva aktivnost pa provedite dan u kretanju. Ljubavna zbivanja izmamiće vam osmijeh na lice – neko vam uzvraća emocije.

 

Rak

RakOdgovaraće vam potpuno povlačenje u samoću. Poželjećete se prepustiti maštanjima i unutrašnjem monologu. Radije potražite društvo, jer vam treba razgovora i razumijevanja. Nemojte slušati osobe koje ne razumiju vaš problem, jer ćete se osjećati još lošije. U večernjim satima vaše će neraspoloženje popustiti.

 

Lav

LavPostavite granice prema onima koji previše očekuju od vas, ali obzirno, da nekoga ne uvrijedite. Da biste se bolje osjećali preporučuje se više šetnje i sporta, a manje vožnje automobilom ili boravka u zatvorenim prostorijama. Vodite računa da svojim nemarom i neodgovornošću ne upropastite jedno prijateljstvo.

 

Djevica

DjevicaAko ste u braku, vrijeme provedeno s partnerom i djecom nastojte provesti što kvalitetnije. Ako se vraćate s putovanja, budite smireni i oprezni. Izbjegavajte brzu vožnju i preticanje. Ako ste imali problema sa zdravljem, osjetićete nalet energije i fizičke snage. Oporavak će teći bolje od očekivanog.

 

Vaga

VagaVaše intelektualne sposobnosti biće istaknute. Bićete otvoreni za sklapanje poznanstva, a jedna uglađena osoba učiniće vam se naročito privlačnom. Možda dođe do većeg zbližavanja, ali to neće zavisiti od vas nego od druge strane. Večernji izlazak nemojte propustiti, jer su sve šanse da ćete se fantastično provesti. Nedostajete prijateljima.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete umorni pa obaveze nećete obavljati s voljom. Porodica će postavljati sve više zahtjeva pred vas pa ćete se osjećati sputano. Kako bi bio mir u kući, odricaćete se i prešutjeti ono što vam smeta. Bićete skloni promjenama raspoloženja, naročito u blizini osoba s kojima već imate napete odnose.

 

Strijelac

StrijelacOčekuju vas ugodni susreti s prijateljima. Bićete najglasniji u društvu i podizati raspoloženje duhovitim anegdotama. Ljubavni odnosi ulaze u bolje razdoblje. Izgladićete nesporazum unutar doma ili razjasniti neku situaciju s prijateljem. Osjećaj umora u večernjim satima najbolje ćete riješiti ranijim odlaskom na spavanje.

 

Jarac

JaracOčekuju vas strastveni trenuci s partnerom, a zbližit će vas i planovi vezani za zajedničku budućnost. Više ćete razgovarati o svakodnevnim situacijama i tražiti načina kako da ugodite jedno drugom. Finansijska situacija doživjeće poboljšanje koje neće biti veliko, ali će vas radovati.

 

Vodolija

VodolijaImaćete dovoljno snage i elana za sve obaveze koje ćete s voljom obavljati. Vođeni intuicijom, u jednoj ćete napetoj situaciji donijeti ispravnu odluku i nekoga zadiviti. Razmišljaćete o životu i primjećivati mnogo toga što drugima promiče. U nekim ćete se stvarima osjećati osamljenima i drugačijima od drugih ljudi.

 

Ribe

RibeDanas radite samo ono što vas odmara i opušta. Neophodan vam je mali odmak od svakodnevnice i uobičajenog ritma. Ako se nađete li u situaciji u kojoj biste se najradije posvađali s partnerom, suzdržite se. Ako osjećate nemir ili tjeskobu, opustiće vas šetnja ili razgovor s prijateljem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info