Dnevni horoskop za 03.10.2014.

0

Ovan

ovanNeorganiziranost i loša koncentracija otežaće poslovanje. Strpljenje će vam popuštati u situacijama koje inače dobro podnosite. Ko vam nije simpatičan, daćete mu to odmah do znanja. Manjak organizacije dovodiće vas do vremenskog škripca. Radićete premalo ili previše te tako sami sebe iscrpljivati.

 

Bik

BikMnoge čeka važan put, iako ne nužno poslovnog karaktera. Mogli biste posjetiti rodbinu ili simpatiju koja živi u drugom gradu. Međuljudski odnosi biće zadovoljavajući, a dogovori i planovi će se uglavnom ostvarivati. Očekujte navalu ugodnih emocija, naročito ako ste zaljubljeni ili ste još u fazi zavođenja i osvajanja.

 

Blizanci

BlizanciPlanetarni uticaji nagovještavaju sreću s ulaganjima. Dobro ćete se snalaziti s nekretninama, poslovanju s bankom te novcem uopštno. Moguće je uspješno zaključivanje problema vezanog za nasljedstvo, polisu osiguranja ili kupovinu na rate. Odjednom ćete se naći okruženi brojnim mogućnostima pa će vam i u ljubavi naglo krenuti.

 

Rak

RakTeško ćete se koncentrisati na rad, a misli će vam stalno vrludati. Opterećivaćete se sitnicama i živciraće vas situacije na koje ne možete uticati. Neobavezan odnos sa simpatijom zasad vam odgovara, posebno ako se niste oporavili od nedavnog prekida. Ipak, druga će strana ipak očekivati malo više ljubavne inicijative s vaše strane.

 

Lav

LavRaspolagaćete iznimnom količinom upornosti i odvažnosti. Hrabro ćete se suočiti s problemima i poduzeti sve što je potrebno s ciljem njihovog savladavanja. Ako oekujete odgovor vezan za dobivanje posla, mogli biste primiti povoljne vijesti. Zbog blažih zdravstvenih tegoba, neki će posjetiti doktora.

 

Djevica

DjevicaObjediniće se vaše odlično raspoloženje i praktično razmišljanje pa ćete lako dolaziti do rješenja za problematične situacije. Mnogi će intuitivno osjetiti da vam se mogu povjeriti i da ćete ih dobro savjetovati. Ljubav će vam se otkriti u ljepšem svjetlu. Shvatićete da su sumnje neosnovane i da je romansa na pomolu.

 

Vaga

VagaPoslovne obaveze će vas umarati i iscrpljivati. Neki će zbog burne noći osjećati pospanost i mamurluk. U takvom stanju sve će vam se činiti težim pa će vam i problemi djelovati teško rješivima. Ipak, uz par šoljica crne kafe više i raspoloženje će vam se brzo popraviti. Neko vam pruža željeni oslonac i pomoć.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete često u društvu, izlaziti i družiti se. Mogli biste naići na sniženje ljetne odjeće i nešto kupiti. Komunikacija s partnerom će živnuti, čak i kod onih u čiji se odnos zavukla šutnja. Samci će biti jako zaljubljeni u svoju simpatiju i vrijeme do susreta skratiti telefoniranjem i pisanjem SMS poruka.

 

Strijelac

StrijelacHrabro ćete iznositi svoje stavove, ne strahujući od posljedica ili nečije ljutnje. Nećete ništa prešućivati, zbog čega će se mnogi danas naći na meti vaših kritika. Ukućanima ćete zamjeriti da s novcem ne raspolažu ekonomično pa ćete ih nagovoriti da budu štedljiviji. Unesite dašak novine u dugu vezu zanimljivim izlaskom ili iznenađenjima.

 

Jarac

JaracOmiljenost među prijateljima, ukućanima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada se morate povući, a kada krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum sa simpatijom ili partnerom, znaćete pravim izborom riječi smiriti napetu situaciju.

 

Vodolija

VodolijaObaveze i potrebe bližnjih postaće vam prevelik teret. Zasićeni ste stalnim ugađanjem drugima, a i previše energije trošite i kod kuće i na poslu. Potrebno vam je više samoće i da se pomjerite od burne svakodnevice. Ljubavne spone biće čvrste, ali će biti i napetosti. Previše strogo ćete ocjenjivati svoje, ali i partnerove postupke.

 

Ribe

RibeNa vrhuncu ste svog društvenog uticaja. Vaša će harizmatičnost biti impresivna. Bićete u stanju da druge nagovorite na šta god budete htjeli. Klupko porodičnih odnosa počeće se raspetljavati. Shvatićete da ne trebate toliko brinuti o stvarima koje su vam zadavale glavobolju. Dobro ćete se zabavljati u društvu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info