Dnevni horoskop za 01.10.2014.

0

Ovan

ovanNovi ljudi će ući u vaš život posredstvom druženja, zahvaljujući vašim prijateljima ili rodbini. Poziv na večeru ili porodično okupljanje mogao bi uroditi novim simpatijama. Važan susret mogao bi se desiti i u vašoj neposrednoj blizini, odnosno na mjestima gdje se najviše krećete.Ako i mate  rodbine u inostranstvu, očekujte njihov dolazak.

 

Bik

BikVaša okolina ima izuzetno važan i pozitivan uticaj na vas. Ni najmanje vam ne fali podrške. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja su danas vaš put do uspjeha. Ne bi bilo loše da razmislite o povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Ovo je dobra strategija za duži vremenski period. Takođe, obratite pažnju na mogućnost da danas negdje otputujete.

 

Blizanci

BlizanciMijenjaćete raspoloženja, odluke i mišljenja. I najmanja partnerova kritika izazvaće u vama negodovanje pa će voljena osoba s vama teško ostvariti bilo kakvu komunikaciju. Na radnom mjestu očekuje vas mnogo stresa – možda previše radite ili je novi poslovni projekt vrlo složen. Ali, u većini stvari možete da očekujete pomoć od radnih kolega.

 

Rak

RakNećete se previše odmarati i prepuštati ljenčarenju. Dan će biti dinamičan i ispunjen brojnim obavezama. Očekujte malu pomoć od drugih, ali se pripremite da ćete većinu stvari obaviti sami. Nedostajaće vam razumijevanja ili takta za potrebe drugih pa se s nekim prijateljima ili poznanicima možete posvađati.

 

Lav

LavMreža društvenih kontakata i poznanstva, a posebno vaša sposobnost da dobijete pravu informaciju u pravo vrijeme biće najzaslužnija za uspjeh u poslovanju. Vaš šarm će biti fatalan za jednu osobu, koja će vam se nastojati približiti i upoznati se s vama. Bićete zahvalno društvo osobama željnima zabave i životnih uzbuđenja.

 

Djevica

DjevicaNemojte da sumnjate u sebe i vlastite sposobnosti. Treba da budete snažni, čak i kada vam neke stvari ne idu od ruke. Najveći izazov vam danas predstavljaju nejasne, maglovite stvari, u kojima bi se rijetko ko uspješno snašao. Pokušajte da izvučete najbolje iz situacije. Sve dok budete zadržali samopouzdanje, stvari će se odvijati u željenom pravcu.

 

Vaga

VagaPotreban vam je dan u laganom ritmu, pa ne dopustite svojim najbližim da vam nametnu nešto drugo. Provjerite stanje na tekućem računu i pazite na važne dokumente, jer biste ih mogli zagubiti. Telefonski razgovori ili sklapanje novih poznanstava putem interneta, obogatiće vam dan zanimljivim sadržajima, a možda i novim poznanstvom.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaš šarm i ljubaznost biće zaslužni za uspjeh u poslovnim i društvenim kontaktima. S partnerom ćete raditi na finansijskim projektima i voditi intenzivniji društveni život pa ćete često izlaziti zajedno. Mogli biste se upustiti u troškove, možda kupiti kompjuter ili novi mobilni telefon, dok će domaćice teško odoljeti predivnom kućnom cvijeću ili nekom ukrasu za kuću.

 

Strijelac

StrijelacNeće se baš sve odvijati prema planu, ali ćete uz određeni trud ipak dovršiti najvažnije obaveze. U odnosima sa drugima budite strpljivi. Mogli biste raščistiti ljubavni odnos koji vas ne zadovoljava već neko vrijeme. Donesena odluka, kakva god bila, raščistiće sve što je bilo nedorečeno.

 

Jarac

JaracPretjerano izlaganje javnosti i isticanje na radnom mjestu nisu preporučljivi. Mogli biste doživjeti neugodnu situaciju pa se povucite pred svadljivim ljudima. U odličnom ste ljubavnom periodu, ali danas će vam se činiti kao da nije tako. Možda će na dnevni red doći vaši grijehovi iz prošlosti, koje će vam partner predbacivati.

 

Vodolija

VodolijaSamopouzdanje će vam biti istaknuto, a svjesni ste i šarma kojim zračite pa ćete se spretno snalaziti u svim životnim područjima. Zaljubljeni će ući u zreliji period svoje veze. Strast će se prizemljiti, a životna iskušenja natjerati da pokažete svoje pravo lice. Vaša iskrenost i otvorenost još će više privući partnera.

 

Ribe

RibePreviše se opterećujete nebitnim stvarima. Ljutiće vas sve što vam remeti zacrtani raspored  pa ćete energiju gubiti na nerviranje umjesto na konstruktivan rad. Ne dopustite da vas sitni neuspjesi izbace iz takta. Prihvatite što mirnije trenutno stanje, jer će vam već sutra sve izgledati manje problematično.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info