Dnevni horoskop za 25.09.2014.

0

Ovan

ovanBićete meta nametljivim i napornim osobama koje će vas iscrpljivati svojim jadikovkama. Pripazite da pred nekim koga površno poznajete ne izlanete pojedinosti o sebi. Partneru će smetati vaša zavisnost o prijateljima i biće u pravu. Uključite i njega u svoj društveni život, kako se ne bi osjećao zanemarenim.

 

Bik

BikVaša nesebičnost i spremnost na odricanje najviše će se iskazati na porodičnom planu. Bićete vezani za pojedine članove porodice i sve ćete učiniti kako biste im pomogli u rješavanju problema. Godiće vam trenuci samoće i tišine u kojima će vam mašta i kreativna energija bujati. Pobrinite se da takvih trenutaka imate dovoljno.

 

Blizanci

BlizanciTrenuci provedeni u prirodi i upražnjavanje fizičke aktivnosti doprinijeće odstranjivanju stresa i napetosti. Uživaćete u kretanju, šetnji na vazduhu ili putovanjima. Iskoristite podsticajne planetarne uticaje da biste sredili neka bitna pitanja u svom ljubavnom životu. Dan bi mogao biti značajan i po početku nove ljubavne veze.

 

Rak

RakIako će vam kućne obaveze oduzimati mnogo vremena, a ukućani vas sputavati i oduzimati vam energiju, bićete glavni stub doma. Samci će biti zaokupljeni ljubavnim zgodama i nezgodama, ali s promjenjivim uspjehom. Ako ste u braku, posvetićete se porodičnim odnosima, a pažnju će vam zaokupljati i briga za budućnost djece.

 

Lav

LavPlanetarni uticaji podstaknuće vas na otkrivanje vlastitih i emocija vašeg partnera. Duge veze i brakove osvježiće dah romantike, a nove zahvatiti vrtlog strasti. Mlađi lavovi maštaće o samostalnosti pa će se okušati u podstanarskom životu ili pregovarati s roditeljima oko kupovine stana.

 

Djevica

DjevicaPostaćete opušteniji i pokazati svoje najbolje osobine. Primjera radi, mogli biste iznenaditi partnera i više se angažovati oko kućnih poslova koje ste inače spretno izbjegavali. Što se tiče ljubavnog života, nepostojane emocije upotpuniće sliku vaše, ionako zbrkane, svakodnevnice. Ali i to vam je draže od predvidljivosti i rutine.

 

Vaga

VagaSuočavaćete se sa situacijama u kojima vam neće biti jasno šta se od vas očekuje. Srećom, planete će vam davati dovoljno energije i ustrajnosti pa nećete gubiti živce niti odustajati od započetog. Neki vaši problemi sve više dobivaju pečat prošlosti. Sve je bliže vaših pet minuta, nezavisno od područja na kojem želite napredovati.

 

Škorpija

ŠkorpijaTokom jutra, bićete mrzovoljni i pospani. Smetaće vam blizina ukućana pa ćete se povlačiti u mir svoje sobe. Prema podnevu, raspoloženje vam se vraća pa ćete uveče biti spremni za druženje i zabavu. Ako ste prekinuli vezu s partnerom, razlozi svađe sve će više blijedjeti, a jačati vaša želja da opet budete zajedno.

 

Strijelac

StrijelacVrijeme provedeno u krugu bliskih osoba daće vam potrebnu energiju za brojne obaveze koje vas očekuju. Ne zaboravite ni na prijatelje koji su željni vašeg društva i pažnje. Ako ste nedavno prekinuli ljubavnu vezu, pripremite se na nova iskušenja. Suprotna strana pokazaće želju za još jednim pokušajem.

 

Jarac

JaracIako će se vaše odluke i planovi teže provoditi, bićete skloni preuveličavanju problema. Ako simpatijin dogovoreni telefonski poziv izostane, nećete se smiriti dok ne otkrijete u čemu je problem. Ukoliko namjeravate da se bavite sportom, izbjegavajte previše zahtjevne i riskantne aktivnosti, jer je povećana sklonost ozljedama.

 

Vodolija

VodolijaPadaće vam na pamet razne ideje, koje će većinom biti usmjerene na zabavu. Bićete inicijator večernjeg izlaska pa ćete jedva čekati da se nađete s društvom. Pokazivaćete veliku dozu razumijevanja i požrtvovnosti pa ne čudi što će mnogi u vama tražiti oslonac. Zbog previše dnevnih uzbuđenja, naveče nije isključena glavobolja.

 

Ribe

RibeZnaćete kako slobodno vrijeme pretvoriti u ugodan i aktivan odmor. Iznimka će biti samo oni koji danas rade i koji će se odlično snaći u mnoštvu obaveza. Samce će privući slobodoljubiva osoba širokih životnih pogleda. Možda odnos neće odmah početi s izlascima, ali nemojte ni ustrajati dok druga strana ne bude spremna.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info