Dnevni horoskop za 22.09.2014.

0

Ovan

Davaćete preveliki značaj sitnim manama i nedostacima u poslu i u privatnom životu. Vaš dom će biti poprište razgovora i posjeta, pa vam neće ostati mnogo vremena za odmor. Odlažite stvari na sigurno mjesto, a posebno pripazite na lične dokumente. Može se dogoditi da ih ne možete pronaći onda kad vam trebaju.

 

Bik

Bićete otvoreni za nova iskustva i spremni na promjene. Poslovi će biti u porastu, vaš rad izložen oku javnosti, a većina dešavanja mogla bi se ispreplitati i s privatnim životom. Nadajte se dobroj saradnji sa strancima ili poklonu iz inostranstva. Umjetnicima i onima čiji je posao vezan uz modu i žene predstoje uspješni trenuci.

 

Blizanci

Pazite kome šta govorite – drugi će pogrešno tumačiti smisao vaših izjava. Mogući su nesporazumi vezani uz novac. Postavite se odlučno, ali mirno. Iako je jedna osoba zainteresovana za vas, pogrešnim pristupom mogli biste upropastiti dobre izglede. Budite iskreniji, čak i ako vam pravila igre nalažu drukčije.

 

Rak

Ne želite li da vas iskorištavaju, morate pokazati više odlučnosti. Posvetite se partneru, djeci, ali i treninzima. Osjećaćete se bolje nakon što se dobro izmorite, no ako niste u dobroj kondiciji, izbjegnite prezahtjevno vježbanje. Partner će vas zbunjivati promjenama raspoloženja – upozorite ga na takvo ponašanje.

 

Lav

Prevelika znatiželja natjeraće će vas da se oprobate u poslovima koje dosad niste radili. Bićete puni ideja i inspiracije, pa će biti potrebno samo malo truda da biste ostvarili planove. Večeras ne propustite priliku za druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Priuštite sebi izlazak u kino ili pozorište.

 

Djevica

Vaša rječitost i smisao za šalu ostaviće snažan utisak na sagovornike, a posebno na osobe suprotnog pola. Imaćete uspjeha u zavođenju i pri sklapanju poznanstava. Slobodnima se smiješi uzbudljivi flert. Ne ustručavajte se razgovarati s roditeljima o svojim planovima i ambicijama koje planirate uskoro ostvariti.

 

Vaga

Isticaćete se i preuzimati vodeću ulogu u kreiranju privatnih i poslovnih obveza. Na trenutke ćete biti razdražljivi pa biste mogli iritirati ljude oko sebe. Ljubavni problemi mogu se pojaviti zbog vašega ponosa. Nemojte raditi protiv svoje volje i protiv sebe. Vašu nezainteresiranost za zbivanja partner će krivo protumačiti.

 

Škorpija

Opuštena atmosfera vas očekuje tokom večernjih sati, a mlađima predstoji susret sa simpatijom. Malo toga će vam moći promaknuti kod partnera. Biće dovoljan i jedan pogled ili riječ da shvatite kako se osjeća. Imate li za obaviti kakve poslove po gradu, krenite, jer neće biti zastoja ni problema.

 

Strijelac

Posao vas neće umarati, pa ćete višak energije usmjeriti na društvene aktivnosti. Najuspješniji biće rad u medijima i poslovi vezani uz posredništvo, usluge i komunikaciju. Ljubavno strpljenje vam se isplaćuje. Možda ćete morati učiniti prvi korak, ali druga će strana učiniti sve ostalo. Neko će vam vratiti novčani dug.

 

Jarac

Saradnici i nadređeni pohvaliće vaše zamisli, a radni dio dana provešćete u dobrom raspoloženju. Poslijepodne budite što aktivniji. Obavite što više toga, kako biste veče mogli provesti u miru. Dogovorite kafu s prijateljima ili predložite partneru izlazak udvoje. Roditelji adolescenata imaće ozbiljan razgovor o njihovu ponašanju.

 

Vodolija

Planeti vas čine osjetljivima i promjenljiva raspoloženja. Nečije ćete upućene riječi shvatiti previše lično. Manje ćete biti raspoloženi za izlaske, a i biraćete s kim se družite. Samcima bi neko uskoro mogao zauzeti bitno mjesto u njihovom srcu, iako će početak veze biti nepredvidljiv i pomalo nejasan.

 

Ribe

Telefonski razgovori, izlasci i druženja danas će biti jače zastupljeni nego prošlih dana. Mnogi će vas se sjetiti, pa nije isključeno da vas nazove neko na koga ste već i zaboravili. Energično ćete prionuti na poslove i projekte. Bićete puni ideja. Budete li i dovoljno uporni, ni uspjeh neće izostati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info