Dnevni horoskop za 21.09.2014.

0

Ovan

Veoma je moguće da ćete imati susret s osobom koju nedovoljno poznajete, a koja će vam zapeti za oko jer se često pojavljuje u vašem društvu. Želite li joj pristupiti, dan je odličan za upoznavanja. Osjetićete nalet kreativne energije pa ćete uređivati stan, napraviti razmještaj namještaja ili zidove ukrasiti novim slikama. Od djece ćete doživjeti nešto jako ugodno.

 

Bik

Vaša tvrdoglavost da se prilagodite novonastaloj situaciji biće vaš kamen spoticanja. Čak i kada vam razum bude savjetovao strpljenje, nešto će vas tjerati na brzoplete reakcije. Nemojte posuđivati novac i davati finansijska obećanja! Prema partneru ćete pokazivati ljubomoru, zamjerajući mu na situacijama koje su se dogodile u prošlosti.

 

Blizanci

Iako nećete mnogo vremena provoditi u domu, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. S najboljim prijateljem dijeliti ćete utiske i informisati ga o svemu što vam se događa. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti i maštati o zajedničkim trenucima. Neki će doći do simpatijinog telefonskog broja ili putem zajedničkih poznanika saznati nešto više o njoj.

 

Rak

U žaru strasti, zaljubljeni bi mogli simpatiji poslati SMS poruku s pozivom na kavu. Bit će vam dosta čekanja i htjećete ubrzati razvoj ljubavne situacije. Druga strana će vam dati pozitivan odgovor. Dođe li do susreta, budite spontani i bez prevelikih očekivanja. Neko ko vam duguje novac, još uvijek vam ga neće moći vratiti.

 

Lav

Sve ste popularniji u društvu. Raspoloženje će vam se naglo popraviti, pa veče neće proći bez izlaska i noćnog provoda. Tokom dana posvetićete se svemu što ste zanemarivali, bilo da je riječ o kućnim poslovima, djeci ili ukućanima. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, shvatićete da još uvijek niste ravnodušni.

 

Djevica

Vaši najbliži neće imati razumijevanja za vaše promjene raspoloženja i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i osjećanja, pa ćete imati osjećaj da vas niko ne razumije. Život udvoje biće vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. Ali budete li se previše trudili, počećete sputavati drugu stranu.

 

Vaga

Prijatelj će vas obavijestiti o sretnom događaju u njegovoj porodici, možda rođenju djeteta ili dobijenom poslu pa ćete proslaviti njegov uspjeh i sreću. Uživaćete u prikupljanju informacija i razgovorima s poznanicima. Privlačiće vas izazovi, posebno ako želite osvojiti osobu koja je nekad bila zaljubljena u vas.

 

Škorpija

Više vjerujte svom partneru. Čak i ako vas je povrijedio svojim postupkom, nađite snage i oprostite mu. Ako ste odlučili dio dana posvetiti poslu, neka to budu rani jutarnji ili večernji sati – tada će vam koncentracija biti na vrhuncu. Nađete li se na proslavi rođendana, pazite da ne pretjerate s alkoholom.

 

Strijelac

Vaše misli biće usmjerene na planiranje putovanja, okupljanja rođaka, druženje i izlaske. Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji, pa ćete s lakoćom ostvariti poznanstva i simpatije. Neočekivani poziv ili sretan splet okolnosti nagovijestiće povoljne ljubavne promjene. Neizvjestan odnos ide prema nečem konkretnom.

 

Jarac

Snažno ćete doživljavati dešavanja u krugu porodice. Aktiviraće se pitanja i problemi vezani uz rješavanje imovine, pozajmice ili dugovanja. Zasad ćete se morati pomiriti s polovičnim rješenjima. Partnerova oštroumnost pomoći će vam da finansijsku situaciju realnije sagledate. Shvatićete da je bio u pravu, što je bio uporan oko nečega što niste prihvatali.

 

Vodolija

Ljubavna veza mogla bi se naći u krizi, jer previše očekujete od partnera. Promislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Više spavajte, jer vam je odmor prijeko potreban. Mogao bi vam pomoći povjerljiv razgovor s prijateljima, ali malo će ko od njih imati slobodnog vremena.

 

Ribe

Svaki trenutak ispunićete korisnim aktivnostima. Isprobavaćete nove kuharske recepte ili biti na dijeti, a mlađi će mnogo vremena provesti pred ogledalom, sređujući se i isprobavajući razne kombinacije. Ako ste u vezi koja vas ne zadovoljava, tražićete neki prihvatljiv razlog za prekid. Vodite računa o tuđim osjećajima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info