Dnevni horoskop za 17.09.2014.

0

Ovan

OvanIako će vam više odgovarati odmor i dobar san od društvenih okupljanja, toga danas neće biti. Mobilni telefon ce vam često zvoniti, a prijatelji pozivati na druženje. Razmislite o svojim ljubavnim potrebama, ali i o ponašanju prema partneru. U razdoblju ste kad možete znatno poboljšati ljubavni život pa se više potrudite.

 

Bik

BikUmor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora. Opustite se uz dobru muziku ili razgovor s nekim ko vas uvijek dobro savjetuje. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih osoba i onih koji samo pričaju o svojim problemima. Roditelji će s tinejdžerima raspravljati o izlascima i učenju. Teško ćete izlaziti na kraj s njihovim pubertetskim hirovima.

 

Blizanci

BlizanciPregovori i ugovaranje novih poslova teći će po planu – krenite i s ambicioznijim poduhvatima! Slobodne očekuje udvaranje osobe koja vas neće zainteresovati na prvi pogled, ali ćete vremenom uočavati njezine skrivene, ali posebne osobine. Veče ćete provesti u većem društvu, a neki će se spremati na put.

 

Rak

RakOdlično ćete se snalaziti u komunikaciji i radu s ljudima. Puni ste ideja i radne motivacije. Ipak, budite svjesni da neke planove nećete moći ostvariti bez podrške uticajnih osoba. Obavite potrebne telefonske razgovore, naročito s onima s kojima se niste dugo čuli.

 

Lav

LavLijepo ćete se slagati s partnerom, jer ćete se oboje poklopiti u dobrim raspoloženjima. Bićete izuzetno komunikativni pa ćete veče provesti u društvu koje ćete zabavljati anegdotama, ali i dubokoumnim razgovorima. Sve što danas želite postići ići će vam s lakoćom. Ljude ćete osvajati šarmom .

 

Djevica

DjevicaZaželjećete se mira u svom domu. Ništa bitno nećete propustiti ako odbijete nečiji poziv za izlazak. Priuštite sebi privatnost, sredite svoje misli i odmorite. Nemojte dopustiti da vas neko gnjavi. Ako dočekate veče umorni, priuštite sebi opuštajuću kupku. Neko od ukućana pokušaće do vas doprijeti ugodnim razgovorom i u tome će uspjeti.

 

Vaga

VagaTvrdoglavom ustrajnošću i nepopustljivošću unijećete nemir u ljubavnu vezu. Priznajte partneru svoje greške, jer je to jedini način da pročistite i razjasnite odnos. Poziv prijatelja na večernji provod prihvatićete s veseljem. Posvetićete posebnu pažnju izgledu pa nećete proći bez komplimenta od suprotnog pola.

 

Škorpija

ŠkorpijaOd jutra će vam se činiti da ništa ne ide kako treba. Nećete moći naći bitan dokument ili ćete se s partnerom sporazumijevati kao dva stranca. Skrivaćete svoja prava raspoloženja i pretvarati se da ste opušteni. Ali onima koji vas jako dobro poznaju neće promaknuti promjena na vama. Opustiće vas razgovor s prijateljem.

 

Strijelac

StrijelacOsjećaj dužnosti i obaveze poticaće vas na djelovanje. Vaše odluke i planovi ostvarivaće se na zamišljeni način. Mogli biste duže ostati na poslu, jer će neki rokovi biti pomjereni. Neki će obaviti razgovor s bivšom simpatijom i shvatiti da još uvijek ima osjećaja s obje strane, a time i nade za nov početak.

 

Jarac

JaracNerviraće vas bučni ukućani. Nigdje nećete naći svoj mir, a upravo toga ste željni. Što se budete manje nervirali, ljubavni život će vam donijeti više zadovoljstva. Spretno ćete ploviti vodama bankarstva, ulaganja i štednje. Slučajni susreti i svakodnevni razgovori rezultiraće korisnim informacijama i savjetima.

 

Vodolija

VodolijaSumnjičavi ste prema partneru. Čak iako za to imate opravdane razloge, ne svađajte se dok niste sigurni da raspolažete dokazima. Potrudite se više oko poslova koje trenutno obavljate, jer će vam rezultati donijeti višestruku korist. Prepreke vašim poslovnim planovima mogli bi stvarati pojedinci koji ne dijele vaše mišljenje.

 

Ribe

RibeNeke poslove ispunjavaćete preko volje. Čuvajte se viška obaveza, kašnjenja i zaboravljanja. Nemojte stalno misliti o poslu. Ako zanemarite značaj slobodnog vremena, umor i iscrpljenost biće posljedica toga. Dan je povoljan svima koji trebaju obaviti kakav operativni zahvat, ali i za sve tretmane uljepšavanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info