Dnevni horoskop za 13.09.2014.

0

Ovan

OvanNeki će se upustiti u građevinske radove i naići na izvođače radova koji nisu preskupi. Mlađima će boravak u kući biti tjeskoban pa će spas potražiti u izlascima. Intuicija će vas dobro služiti pa ćete s lakoćom proniknuti u tuđe emocije i namjere. Nađete li se u većem društvu, mogli biste potrošiti više novca od predviđenog.

 

Bik

BikDan je kao stvoren za aktivnost, kretanje na put, pospremanje ili sitnije zahvate u domu. Ali društvena zbivanja izvlačiće vas van pa će neki poslovi ostati nedovršeni. Veče uvodi nove osobe u vaš život pa vam predstoje romantični trenuci. Ako ste tek ušli u vezu, shvatićete da vam partner u potpunosti odgovara.

 

Blizanci

BlizanciUočićete nedostatke u svom životu koji se uz malo truda mogu otkloniti. Ako ste u vezi koja vas ne ispunjava, ne brzajte s odlukama, jer ste previše pod uticajem emocijaa. Posvetite dan sebi, kako biste u miru razmislili i donijeli ispravnu odluku. Posvetite se njezi tijela i izbacite iz ishrane ugljene hidrate i so.

 

Rak

RakSlobodni će uživati u romantičnim susretima i druženjima, dok će oni u braku više boraviti u porodičnom okruženju. Uveče bi vas mogli iznenaditi gosti čije će vas prisustvo iritirati, jer ste planirali odmarati ili gledati TV program. Ali, obzirom da će vaši sagovornici biti veseli ljudi, brzo će vas zaraziti svojim dobrim raspoloženjem.

 

Lav

LavPrivatni i porodični odnosi biće osjetljivi i iziskivati više strpljenja i prilagođavanja. Uzdrmaće vas nečije izjave ili ponašanje bliske osobe. Ne potiskujte nezadovoljstvo, progovorite o sebi i onome što vas tišti ljudima koji vam mogu pomoći. U ljubavi odagnajte dosadu i već rutinske emotivne događaje.

 

Djevica

DjevicaIzvući ćete potrebne pouke iz problematične ljubavne veze pa ćete na zreliji način pristupiti emotivnim pitanjima. Imaćete mnogo energije i brzo ćete obaviti obaveze za koje ste mislili da će vam oduzeti mnogo vremena. Na neke stare porodične probleme i pogoršane međuljudske odnose gledaćete drugim očima.

 

Vaga

VagaVaš se način razmišljanja razlikuje od većine, ali niko vam ne može osporiti oštroumnost i analitičnost. Radi toga ste uvijek svugdje rado viđen gost – mnogi u vama prepoznaju dobrog savjetnika. Otvorite se ljubavnim iskustvima bez pretjeranog analiziranja šta vam donosi budućnost. Budite spontani.

 

Škorpija

ŠkorpijaŽelite li bilo šta kvalitetno obaviti ili napraviti, moraćete se bolje organizovati. Nemojte započinjati više poslova, jer ćete zastati na pola puta. Odnos s partnerom prolaziće kroz krizu, ali će donijeti i neke dobre stvari. Shvatićete da ste i sami pridonijeli stvaranju problema i to najviše zbog nepovjerenja prema partneru.

 

Strijelac

StrijelacDan je pogodan za početak ljubavne veze i romantične sastanke. Pokažite šta osjećate i kakve su vam namjere, jer je pravo vrijeme za to. Vodite više računa o omjeru prihoda i troškova. Ako obavljate kupovinu, prije toga napravite spisak najnužnijih stvari. Ako provodite dan na radnom mjestu, ne prepuštajte se sanjarenju nego se skoncentrišite..

 

Jarac

JaracBićete ugodno iznenađeni mnoštvom poziva za izlaske. Novi ljudi ulaziće u vaš život, a s nekima ćete ostvariti prijateljske ili ljubavne odnose. Ljubavna zbivanja će biti romantična i puna strasti. Znaćete na čemu ste kod simpatije i to će vas ohrabriti. Kreativnost vam je istaknuta pa se posvetite pisanju, slikanju ili hobijima.

 

Vodolija

VodolijaRadi povećanih potreba starijih članova porodice, moraćete odgoditi svoje planove. Ako živite s roditeljima, osjećaćete se sputano. Smetaće vam formalnosti, uštogljenost i ukočena atmosfera. Ako namjeravate otići u veću kupnovinu, odredite iznos koji možete potrošiti. Ako ste u vezi, prepustite malo više inicijative drugoj strani.

 

Ribe

RibeImaćete intenzivnu komunikaciju s ljudima. Mnogo ćete razgovarati na mobilni telefon, slati i primati poruke. Ako sretnete osobu koja vam se sviđa, neće sve ostati samo na kafi i razgovoru pa su pred vama strastveni trenuci. Entuzijazmom ćete podsticajno djelovati na prijatelje. Ako prepuste vama organizaciju vremena i provoda, oduševiće se.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info