Dnevni horoskop za 09.09.2014.

0

Ovan

OvanLako ćete gubiti strpljenje pa ćete bolje raditi u osami nego u timu ili pod okom javnosti. Izbjegavajte javne rasprave ili pretjerivanje u postupcima, čak i ako znate da ste u pravu. Odgodite bitne odluke za sutra. Ne preporučuje se razdvojenost od partnera, jer je dan idealan za obnavljanje povjerenja i strasti.

 

Bik

BikSve ćete primati s dozom humora pa ništa neće moći narušiti vaše dobro raspoloženje. Ako ste se udaljili od partnera, nadoknadite propušteno i uživajte u zajednički provedenom vremenu. Slobodni će biti češće pozivani u društvo, na kafu, zabave i slična okupljanja. Odlično će se zabaviti i oni koji danas idu u bioskop ili pozorište.

 

Blizanci

BlizanciZatrpani ste obavezama, informacijama i telefonskim pozivima. Nećete znati šta prije početi i od čega krenuti pa će dobra organizacija biti bitna u postizanju boljih poslovnih rezultata. Ako krećete na put, čuvajte prtljag i provjerite imate li sve potrebne dokumente. Vodite računa o zdravlju, naročito o disajnim putevima.

 

Rak

RakRazmišljaćete o prošlosti, događajima i ljudima te analizirati svoje postupke. Uzrok nekih životnih situacija pokušaćete pronaći baveći se duhovnom tematikom. Ljubavni problemi ili neostvarene veze pokvariće vam raspoloženje, ali uskoro će se klupko intimnih problema rasplesti. Zato, ne gubite strpljenje!

 

Lav

LavIntenzivno ćete razmišljati o finansijama i novim načinima zarađivanja. Nekima će se odobrenje zajma pokrenuti zahvaljujući bračnom partneru ili osobi za koju ste emotivno vezani. Večeras vam druženje s prijateljima neće biti dovoljno. Poželjećete bliže upoznati nekog privlačnog, ali nećete smoći hrabrosti za taj korak.

 

Djevica

DjevicaSlijedite svoja uvjerenja, ali budite otvoreniji za potrebe bližnjih. Ma koliko malo vremena imali, posvetite im dužnu pažnju. Mnogi će vam se miješati u život pa se ogradite od takvih dosadnjakovića. Napetost i nemir usmjerite na fizički rad ili razne rekreativne sadržaje, putem kojih ćete se opustiti.

 

Vaga

VagaSve što ste izbjegavali moraćete odraditi, a neki poslovi čekaće samo na vas. Činiće se da im drugi nisu dorasli ili da upravo vi posjedujete potrebnu stručnost. Stres koji će biti rezultat toga mogao bi vas iscrpiti pa ćete jedva čekati da dođete kući. Ako tražite posao, mogli biste naići na dobru priliku.

 

Škorpija

ŠkorpijaRadno okruženje biće ugodno, a moguća je i vesela proslava povodom nečijeg napredovanja. U ljubavi vam se smiješi sreća – možda će to biti novo poznanstvo koje će vas nadahnuti ili pomirenje sa simpatijom. Uživaćete u roditeljskoj ulozi, a djeca će vas ispunjavati ponosom i srećom. Prijatelj će vam saopštiti veselu vijest.

 

Strijelac

StrijelacBranićete svoja uvjerenja i raditi po svome, svjesni da svojoj vezi nanosite štetu. Partner će vam staviti do znanja da ste posvećeni ispunjavanju ličnih ciljeva, nauštrb porodice. Razmislite o njegovim riječima. Ako renovirate dom, uštedjećete mnogo novca ako neke stvari napravite sami.

 

Jarac

JaracPosvetite se aktivnostima vezanim za medije, marketing, trgovinu, putovanja te sve poslove za čiji je uspjeh potrebna vještina komunikacije. Iako vam je jasno da su promjene nužne, oklijevaćete s njihovim provođenjem. Skupite hrabrost i obavite potrebne razgovore s onima koji vas već duže vrijeme nerviraju.

 

Vodolija

VodolijaOdlikovaće vas sklonost planiranju i dobre organizacione sposobnosti. Ambicije vam neće nedostajati, kao ni produktivnih ideja. Ako vam je posao zamoran, unesite i u njega elemente vedrine, ali pazite da poslovni rezultat ipak ostane u prvom planu. Pazite na novac, danas biste mogli previše potrošiti.

 

Ribe

RibeIako nećete mnogo vremena provoditi kod kuće, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. Bićete veseli i raspoloženi za razgovore, a šarm će biti element uspjeha u svim današnjim aktivnostima. Veče će biti naročito ugodno za one koji su zaljubljeni. Očekuje vas puno strasti i romantike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info