Dnevni horoskop za 06.09.2014.

0

Ovan

OvanBez obzira na obaveze, potrudite se da provodite više vremena s partnerom. Neka večernji sati proteknu u opuštenom druženju i razmjeni misli i emocija. Pružite ruku pomirenja prijatelju s kojim niste u najboljim odnosima – vrijeme je da se prestanete ljutiti jedno na drugo. Ako imate obaveza u gradu, uspješno ćete ih obaviti.

 

Bik

BikMoraćete se više pozabaviti potrebama starijih članova porodice ili djece, a svoje interese odgoditi. To će vas činiti nezadovoljnima, jer ćete imati osjećaj da se previše morate žrtvovati i odricati. U ostalim partnerskim odnosima, od bračnih do poslovnih, moraćete biti popustljiviji i tolerantniji te još jednom razmisliti o ispravnosti nekih odluka.

 

Blizanci

BlizanciVeseliće vas nečija posjeta iz drugog grada. Ako ste u ozbiljnoj vezi, mogući su razgovori o braku, potomstvu ili početku zajedničkog života. Ako postoje osobe koje vas iscrpljuju do krajnjih granica izdržljivosti, vrijeme je da takve udaljite iz svoga života. Ukoliko budete popustili, opet ćete ih natovariti sebi na vrat.

 

Rak

RakAko ste planirali kupovinu ili neku drugu aktivnost koja zahtijeva izlazak iz kuće, spriječiće vas nenajavljena posjeta ili kućne obaveze. Vaša neodlučnost dodatno će pogoršati ionako zapetljanu emotivnu situaciju. Ljutićete se na nekog kome ste posudili novac, a ne vraća vam ga.

 

Lav

LavAnalizirajući svoje nedavne postupke i djela, doći ćete do dubljih spoznaja o sebi i svome životu. Dan posvetite sebi, a ako ne možete drugačije, odvojite nekoliko sati koji će biti samo vaši. To će vam pomoći da vratite izgubljenu energiju i posložite neke utiske u pravu cjelinu. Pripazite na osjetljivu probavu!

 

Djevica

DjevicaTeško ćete se opuštati, misli će vam se vrtiti oko nedavnih poslovnih događaja – razmišljaćete u čemu ste pogriješili. Opustite se, ništa loše se ne zbiva. Partner bi se mogao osjećati zapostavljen. Nemojte ga isključiti iz svojih problema nego ih podijelite s njim – biće srećan što vas može savjetovati i pomoći.

 

Vaga

VagaRaspolagaćete zavidnom količinom energije. Bićete rado viđen gost u društvu i zračiti šarmom. Sa svima ćete se dobro slagati i sklapati nova, zanimljiva poznanstva. Vaše će samopouzdanje ostaviti snažan utisak na osobu do koje vam je stalo, pa nije isključeno da baš danas započnete novu vezu.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati prigovaranjima. Ne dopustite da vas svlada neraspoloženje – prisilite se na sport i fizičke aktivnosti, jer ćete tako izbaciti negativnu energiju. Opustite se u dobrom društvu koje će iz vas izmamiti osmijeh. Mlađi će se svađati s roditeljima koji će im prigovarati zbog izlazaka.

 

Strijelac

StrijelacSvaka aktivnost koja će zapošljavati vaš intelekt, naročito čitanje ili razgovor s pametnim pojedincima, puniće vas pozitivnom energijom. Ako partnera brine neki problem, znaćete ga pametno riješiti. Primićete zanimljive telefonske pozive, a moguće je i da slučajno sretnete osobu koja vam se sviđa.

 

Jarac

JaracNemojte dopustiti neraspoloženim osobama da vam pokvare raspoloženje. Družite se s onima koji su veseli, jer će njihova pozitivna energija poticajno djelovati na vas. Ako naiđete na povoljne cijene nekih proizvoda, vodite računa da ne izađete izvan svojih finansijskih okvira. Dosta ste izloženi troškovima pa pripazite.

 

Vodolija

VodolijaBićete puni energije. Ako niste već dugo vidjeli prijatelje, iznenadite ih telefonskim pozivom. Mogli biste se brzo dogovoriti za izlazak i odlično se zabaviti, prepričavajući anegdote iz svojih života. Ugodno će vas iznenaditi izraz poštovanja koji će vam uputiti starija osoba.

 

Ribe

RibeNećete biti raspoloženi za druženja. Više će vam odgovarati osamljivanje, slušanje muzike i izbjegavanje kućanskih obaveza. Usprkos trzavicama i neslaganju, ljubavna zbivanja biće pozitivna. Nemojte biti nezadovoljni i prigovarati i onda kada je sve u redu. Manji zdravstveni problemi javiće se zbog nataloženog stresa. Odmarajte!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info