Dnevni horoskop za 05.09.2014.

0

Ovan

OvanPartner će vas s ponosom izvoditi u svoje društvo i predstavljati svojim prijateljima. Mogli biste i poslovno sarađivati i zajednički se upustiti u finansijske projekte. Izađite ususret nečijoj molbi, posebno ako je riječ o osobi s kojom ste nekada bili bliski. Recite ili učinite ono što niste, a smatrate da ste trebali.

 

Bik

BikPozitivna zbivanja na svim životnim poljima daće vam nevjerovatnu snagu. Pomisao da se u svakom trenutku možete osloniti na partnera, olakšava vam teške trenutke. Dan je dobar za “ispravak” ljubavnih grijeha. Osobi koju potajno volite, pošaljite romantično sročenu SMS poruku ili je jednostavno pozovite na kafu.

 

Blizanci

BlizanciEmotivne brige danas će se činiti lakše podnošljive, čemu će pripomoći zanimljivi susreti i kontakti. Mogli biste posjetiti rodbinu u obližnjem gradu i pritom se lijepo provesti ili nekoga upoznati. Posvetite vrijeme prijatelju i obavite razgovor koji će na njega djelovati utješno. Imaćete realan uvid u njegove probleme i biti objektivniji.

 

Rak

RakMogli biste se boriti sa svojom prirodom i moralnim nedoumicama, jer onaj ko vam se sviđa možda nije slobodan. Ali, velike su šanse da se povučete iz te neizvjesne ljubavne priče. Ugodno ćete se osjećati u samoći, zato dio dana posvetite čitanju i svim onim aktivnostima koje ste zanemarili. Osjetljivi Rakovi mogli bi patiti od glavobolje.

 

Lav

LavAko ste sigurni šta želite, preuzmite inicijativu umjesto da čekate da neko drugi probije led. Ali ako ste neodlučni, ne zalijećite se, jer se već sutra možete zapitati što vam je sve to trebalo. Bićete nepažljivi i rasijani te zbog toga skloni previdjeti neke važne podatke. Neka neko nadgleda vaš rad, posebno ako se radi o važnijim zadacima.

 

Djevica

DjevicaBićete oštroumni i snalažljivi. Odlikovaćete se uvjerljivim nastupom i sposobnošću da reagujete u presudnom trenutku. Iznalazićete nova rješenja i sami kreirati nove uslove. Planetarni raspored potaknuće vas na bavljenje sportom, putovanjima ili pronalaženje mira kroz neku duhovnu tehniku.

 

Vaga

VagaFizički i intelektualni napori teško će vam pasti. Posao ćete s mukom završavati ili ostavljati nedovršenim. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti pa dan posvetite prijateljima. Slušajte dobro šta drugi govore. Naizgled beznačajan razgovor pružiće vam odgovore na neka pitanja. Klonite se saobraćajnih gužvi i nervoznih osoba.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsoba iz poslovnog okruženja otkriće vam važne informacije. U slučajnim razgovorima doznaćete stvari koje će vam koristiti. Dan je pogodan za poslovanje s bankom i agencijama za nekretnine, rješavanje nasljedstva i razmatranje novčane situacije. U ljubavi ste neodlučni. Ako niste sigurni u svoje emocije, ne držite drugu stranu u zabludi.

 

Strijelac

StrijelacProblemi vam odvlače pažnju s privatnih odnosa. Ne biste trebali biti toliko okrenuti sebi, jer na taj način ni partner nema prilike s vama dijeliti brige. Pokušajte barem razgovarati, a unutrašnje sumnje ostaviti po strani. Podrška i pomoć prijatelja i pojedinaca na položaju, pomaže vam da se približite nekim ciljevima ili da ih čak i ostvarite.

 

Jarac

JaracTelefonirajte, dogovarajte posjete izložbama, bioskopu i pozorištu. Svaka društvena prilika biće za vas prava poslastica. Veče nemojte provesti u kući nego izađite u društvo. Simpatija bi vam mogla otkriti što osjeća prema vama. Poljubac ili zagrljaj koji će se večeras dogoditi, probudiće dugo potiskivane emocije.

 

Vodolija

VodolijaPorodične neprilike biće povezane s nečijim zdravstvenim, poslovnim ili intimnim problemima. Od vas će se zahtijevati veća požrtvovnost i suosjećajnost, a vi za to nećete biti raspoloženi. Biće vam lakše posvađati se i reći šta mislite, nego da situaciju riješite mirnim putem. Domaćicama savjetujemo oprez u kućnim poslovima.

 

Ribe

RibeKomunikacija, kontakti s ljudima, putovanja i svi oblici intelektualnog djelovanja sredstva su i načini kojima ćete dolaziti do zarade i novca. Sve će se odvijati onako kako budete željeli. Simpatija ili novi partner zasipaće vas izrazima divljenja, a romantični trenuci predstoje i onima koji su u braku ili vezi. Pojačajte oprez u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info