Dnevni horoskop za 05.08.2014.

0

Ovan

OvanDani prepuni obveza dovešće vas u škripac s vremenom i novcem pa ćete stalno biti u žurbi. Ljubavnim vezama nedostajaće nježnosti. Od partnera ćete tražiti pažnju i prigovarati da vas zanemaruje. Pripazite da hirovitim ponašanjem ne izazovete njegovu ljutnju i dan provedete u šutnji.

 

Bik

BikBićete osjetljiviji i kontaktirati samo s ljudima s kojima ste posebno bliski. Ako vas danas čeka ispit ili razgovor za posao, bićete prilično nemirni i zabrinuti zbog mogućih ishoda. Ljubavni život mogao bi se naći na prekretnici, posebno ako ste već neko vrijeme nezadovoljni brakom. Bolje je, za sada, ne donositi konačne odluke.

 

Blizanci

BlizanciManje zdravstvene boljke mogle bi vam poremetiti dnevni raspored. Glavobolja će se pojaviti zbog potisnutog stresa pa će vam više odgovarati kućni mir od posjeta ili zabave u društvu. Venerin uticaj ostaviće traga u ljubavnim vezama.Ukoliko budete s više zanosa pristupili partneru, ostvarićete nešto o čemu dugo maštate.

 

Rak

RakU ljubavnom životu vam predstoje povoljne promjene. Prepustite se emocijama i odagnajte strah i sumnje. U svemu što budete radili unosićete mnogo entuzijazma i srčanosti. Tako će se i obično pospremanje kuće pretvoriti u pravu pustolovinu– promjene koje ćete napraviti svojim kreativnim duhom oduševiće mnoge.

 

Lav

LavUsredotočite se na rješavanje problema, ali pazite da nekoga ne uvrijedite. Izgovorićete ono što mislite, ali vam se to ne savjetuje. Veći dio porodičnih obaveza na vašim je leđima, što će vas činiti razdražljivima. Moraćete ukućanima jasnije dati do znanja da tako više ne može. Neki će brinuti za zdravlje starijeg ukućana.

 

Djevica

DjevicaŽeljni ste društva i zabave pa nije isključeno da dan provedete u krugu rodbine ili prijatelja. Nemojte previše ozbiljno shvatati ljude koji vole sve kritikovati. Pokušajte sve okrenuti na šalu i time pokazati da ste iznad situacije. U večernjim satima raspoloženje će vam narasti pa vam se uopšte neće spavati niti ćete osjećati umor.

 

Vaga

VagaBićete omiljeni u svojoj okolini, telefon će vam često zvoniti pa će se većina vas zateći u dobrom društvu. Bićete prepuni kreativne energije koja će se pozitivno odraziti i na ljubavni odnos. Partneru ćete predlagati maštovita mjesta za izlazak, a večera u romantičnom restoranu biće pun pogodak.

 

Škorpija

ŠkorpijaŠto više opuštanja i udovoljavanja sebi, a što manje poslovnih preokupacija, neka bude moto ovog dana. Moguće je poznanstvo koje će ostaviti snažan utisak na vas. Odmah ćete pronaći zajedničku temu za razgovor i jedva čekati ponovni susret. Porodica će pokazati da ne može bez vas, a njihova zavisnost će vam smetati i ograničavati vas.

 

Strijelac

StrijelacSlobodno vrijeme dijelićete sa ukućanima ili ćete ugostiti prijatelje. Ali, teško ćete izbjeći raspravu s roditeljima. Generacijske razlike biće razlog zašto tako teško pronalazite zajednički jezik. Ljubavni izgledi su dobri, ali osluhnite šta vam simpatija poručuje i prilagodite svoje postupke njenim potrebama.

 

Jarac

JaracZaokupiće vas odnos s partnerom i djecom. Ono što ste dogovarali i planirali uskoro će zaživjeti, dok će slobodni biti odlučniji da unesu promjene u ljubavni život. Okolnosti će vam ići na ruku u postizanju bliskosti sa osobama koje vam mnogo znače. Slobodno vrijeme iskoristićete za bavljenje za razgovor s prijateljima ili u upražnjavanju omiljenog hobija.

 

Vodolija

VodolijaSticaćete nova životna iskustva koja neće uvijek biti prijatna. Ipak, nećete se prepuštati crnim mislima, posebno ako ste pred promjenama i odlukama. Ne očekujte mnogo od večernjeg izlaska, jer vam donosi dosta napetosti. Možda vam neće odgovarati društvo u kojem ćete se zateći ili će vam teme za razgovor biti dosadne.

 

Ribe

RibeRijetke trenutke opuštanja prekidaće zvonjava telefona ili neplanirana posjeta koja bi mogla završiti razgovorom o nečijim životnim problemima. Emotivna strana života zaokupiće vam misli. Prisjetićete se prošlosti i zajedničkih početaka te na trenutke zaboraviti svakodnevne probleme. Ljubavna energija popraviće vam raspoloženje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info