Dnevni horoskop za 22.07.2014.

0

Ovan

OvanSposobni ste u kratkom roku obaviti povjerene zadatke. Krajem dana zadovoljno ćete zaključiti da ste obavili većinu posla. Bićete smireni i koncentrisani, ali ako ste vozač pripazite se u saobraćaju. Neočekivano poznanstvo ostvariće nade slobodnih, a ovnove u vezi partner bi mogao iznenaditi razmišljanjima o zajedničkome životu.

 

Bik

BikOčekuju vas velike, ali pozitivne promjene. Mogli biste se prihvatiti novog projekta ili unijeti novine u posao. Nekima se otvara prilika da se zaposle na određeno vrijeme, dok će drugi imati priliku dokazati svoje vrijednosti. Upoznaćete neobičnu osobu s kojom se nije lako nositi. Nešto će vas u njoj istovremeno odbijati i privlačiti.

 

Blizanci

BlizanciMjesec u znaku istaknuće vaše najbolje osobine. Neće vam trebati tuđe potvrde ni savjeti. Mnogo toga radićete na svoju ruku i u tome uspijevati. Hrabro ćete se suočavati sa stresom i problemima, a još više će vas radovati činjenica da iz svega izlazite još jači. Uzbudljiv ljubavni život čini vas spremnima na hrabre životne odluke.

 

Rak

RakOzbiljno razmislite o svojoj karijeri i o tome na koje profesionalno područje usmjeriti svoju energiju. Pokušaj da istovremeno radite na nekoliko strana samo će vas iscrpiti. Povlačeći se u sebe i analizirajući ljubavnu situaciju, propustićete priliku za uživanjem u stvarnim uzbuđenjima. Odvažite se, pokažite šta osjećate, ali zadržite zdravu mjeru.

 

Lav

LavPritisci kojima ste bili izloženi i koji su vas iscrpili će popustiti. Sredićete napete odnose s nekim ljudima, uglavnom s prijateljima. U ljubavi preuzmite inicijativu. Pokušajte izazvati iskricu uzbuđenja i strasti. Ne očekujte da vam partner čita misli – morate mu jasno reći šta od njega očekujete. To će biti dovoljno da ga motivišete.

 

Djevica

DjevicaAko budete govorili jedno, a radili drugo, nećete ostaviti dobar utisak. Izbjegavajte davanje praznih obećanja. Vaše ideje izdvajaju vas iz prosjeka pa ne potiskujte svoj originalni duh. Slobodni bi se mogli naći u vezi s osobom koja im neće ulijevati povjerenje. Možda je to samo subjektivan osjećaj, a vrijeme će pokazati je li to baš tako.

 

Vaga

VagaAko želite da se nekome svidite, ostavite dobar utisak na poslovnom sastanku ili riješite zaostatke, ovo je vaš dan. Zaigrajte na kartu šarma i nećete pogriješiti. Provešćete dosta vremena na internetu i sudjelovaćete u forumskim raspravama. Postoji veoma velika šansa da “upoznate” osobu koja će vas oduševiti njenim britkim odgovorima.

 

Škorpija

ŠkorpijaRješavaćete pitanja vezana uz profesionalni ili privatni život i prolaziti trnovitim putem do ostvarenja vlastitih zamisli. Pomalo iscrpljujuća i nepoštedna borba može rezultirati i pobjedama, ako budete spremni na prihvatanje prilika koje se razlikuju od zamišljenih. U ljubavi ćete donijeti bitnu odluku i odnosu podariti novi smisao.

 

Strijelac

StrijelacSituacija na poslu mogla bi se zakomplikovati, ali tvrdoglavošću ćete malo toga moći riješiti. Ako u nečemu niste uspjeli, ne znači da morate odmah odustati. Misaono se odmaknite od te situacije i uvidjećete da se proces rješavanja ubrzava. Saradnju izbjegavajte, individualni rad je zasad najbolje rješenje.

 

Jarac

JaracImaćete više samopouzdanja i vjere u sebe. Pobijedićete nesigurnost u jednoj za vas vrlo osjetljivoj situaciji. Možda ćete prekinuti ljubavni odnos s osobom za koju ste svjesni da vam ne može pružiti ono što trebate. O zdravlju vodite više brige. Skloni ste virozama, posebno prehladama pa vitaminima ojačajte imunitet!

 

Vodolija

VodolijaAko ste prekinuli vezu, partner će htjeti da se ponovo vidite. Nemojte dopustiti da vas ponos spriječi u pružanju prilike drugoj strani. Dobra komunikacija i smisao za taktikovanje pomoći će vam u sređivanju nesporazuma. Atmosfera saradnje i razmjena ideja donijeće dobre poslovne rezultate, a naročito ako vam posao dopušta kreativno djelovanje.

 

Ribe

RibePojačano ćete se truditi da biste ostvarili makar i prosječne rezultate. Bavite se samo bitnim – odgodite pokušaje napredovanja. Nemojte trošiti svoje adute, radije pričekajte bolje dane. Oprezno rukujte novcem iz kućne blagajne ili s karticama na koje imate punomoć – vaša finansijska situacija nije najblistavija!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info