Dnevni horoskop za 10.07.2014.

0

Ovan

OvanVaša će vam kreativnost pomoći u rješavanju problematičnih situacija. Pozitivan pristup problemima učiniće ih manjima i brže rješivima. Novcem se nemojte pretjerano baviti, pažnju radije usmjerite na druge životne aspekte. Ljubav vam otvara mnoga vrata pa čak i ona koja vam se čine da ih je nemoguće otvoriti.

 

Bik

BikU središtu pažnje naći će se finansijska dugovanja – ne zaboravite platiti račune. Povećaće se obveze prema djeci i roditeljima. Budete li dovoljno strpljivi, dočekaćete da stvari sjednu na svoje mjesto i da se vaš trud pokaže isplativim. Pripazite na cirkulaciju i tegobe u radu srca i krvnih žila. Koristiće vam umjerena fizička aktivnost.

 

Blizanci

BlizanciPrepuni ste planova i želja, ali teže ih ostvarujete. Nastojte što manje pričati o svojim emocijama i trenutnim zbivanjima. Okolina vam neće pružiti podršku i razumijevanje, a najmanje oni od kojih to najviše očekujete. Radićete pod otežanim uslovima i uz neprestanu zvonjavu telefona, česte upite kolega ili promjenu rokova i prioriteta.

 

Rak

RakNa vaša će leđa pasti zadaci koje drugi izbjegavaju ili smatraju preteškima. Ništa vam neće biti teško uraditi, bilo da je u pitanju putovanje, neugodan razgovor sa šefom ili donošenje bitnih odluka. Usmjerite se na najnužnije obaveze i odgodite one koji nisu od značaja. Pripazite i na zdravlje, jer ste osjetljivi.

 

Lav

LavBriljiraćete u poslovima vezanim za istraživanja, prikupljanje podataka, analize ili osmišljavanje srednjeročnih i dugoročnih planova. Slobodni će se ugodno iznenaditi nečijim šarmom pa je i veza na pomolu. Svoju maštu i kreativan duh usmjerite na oživljavanje intime bračnog života – iznenadite nečime partnera!

 

Djevica

DjevicaNećete imati osjećaj za pravi trenutak i pretjerivaćete u svemu što budete radili. Pokušajte izbjeći važnije dogovore i rasprave. Planovi vezani za renoviranja doma, rješavanja stambenog pitanja ili ulaganja u nekretnine odvijaće se sa zastojima. Partner vam neće davati podršku ili će vam prigovarati da trošite previše novca.

 

Vaga

VagaPokušajte potisnuti nezadovoljstvo, jer vas ono sprečava da vidite stvari koje se dobro razvijaju. Mogli biste čuti dobru vijest koja će vas razveseliti. Doći će do primirja između vas i prijatelja s kojim ste duže vrijeme u svađi. Odvažno ćete se suočiti s novom situacijom u porodici ili pristupiti osobi koju ne poznajete, ali koja vas je snažno privukla.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete temeljiti i oprezni, a ograničavajuće okolnosti prevazići ćete inteligentnim pristupom. Nekima je moguća dobra vijest po pitanju imovine ili novčanih dugovanja. Raščistite odnos u nezadovoljavajućoj vezi, naročito ako vam je stalo do njenog opstanka. Objasnite partneru šta očekujete od njega, a na šta ne želite nikako pristati.

 

Strijelac

StrijelacPokazaćete se vrsnim pregovaračem i organizatorom. Bićete uvjerljivi pa obavite neugodne sastanke ili raspravite nesporazume. Bilo da je riječ o poslu ili privatnim odnosima, postizaćete ciljeve s lakoćom. Predstoji vam pozitivan rasplet ljubavne situacije. Druga strana će shvatiti da vas voli i ponuditi vam još jednu priliku.

 

Jarac

JaracIzbjegavaćete ljude, malo ćete pričati i djelovati nedostupno. Imaćete osjećaj da niko ne razumije ono što se događa u vama. Obazrivo prihvatite nečije udvaranje. Dok ćete vi više željeti emotivno prožimanje, drugoj strani će biti samo do običnog flerta. Obavljanje nekih obaveza u gradu neće se odvijati bez prepreka.

 

Vodolija

VodolijaPlanete vas podržavaju u poslovnim i novčanim poduhvatima pa se cjelokupna situacija odvija prema vašim očekivanjima. Trgovina, rad u prosvjeti, marketing i prevođenje poslovi su u kojima ćete se izvrsno snalaziti. Razveseliće vas pomoć prijatelja, posebno ako vas muče ljubavne dileme, jer ćete od njega dobiti savjet.

 

Ribe

RibeKod vas se životne situacije mijenjanju iz dana u dan. Imaćete mnogo energije koju ćete otežano kontrolirati. Bićete nestrpljivi, misli će vam biti zbrkane, a interesi raspršeni. S partnerom biste mogli ostvariti sklad, ako budete tolerantni i pozitivni. Ali, svako potezanje međusobnih mana i grešaka lako može završiti svađom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info