Dnevni horoskop za 05.07.2014.

0

Ovan

OvanKlonite se rasprava na poslu i s partnerom. Malo više koristite svoj smisao za humor – ležerniji pristup životu vam je potreban. Prijateljski odnos s osobom suprotnog pola postaće vam sve veći napor. Nećete znati kako riješiti tu situaciju, a da pritom ne povrijedite osjećaje druge strane. Možda je najbolje da zasad sve pustite kako i jeste.

 

Bik

BikAko se bojite da nećete moći uraditi sve što se od vas očekuje, ne gubite prisebnost. Smireno se posvetite poslu i vidjećete da je i to moguće. Joga, trčanje, vožnja biciklom – tehnike opuštanja uistinu su brojne. Pronađite onu koja vama odgovara. Ako poželite da sebi priuštite neku lijepu stvar, neka to bude u skladu s vašim mogućnostima.

 

Blizanci

BlizanciHobiji i omiljene aktivnosti, posebno one koje iziskuju talenat, ići će vam od ruke. Pisaćete brzo, lako i zanimljivo i isticati se u poslovima u domenu umjetnosti. Bićete privlačni suprotnom polu pa će neki, nakon kratkog razgovora i početne nezainteresovanosti, pokazati veću naklonost i izraziti želju za novim susretom.

 

Rak

RakFinansije su vam najveća briga. Još se ne možete oporaviti od nedavnih troškova pa zbog toga raste i napetost u porodici. Budite jedno vrijeme štedljiviji pa će se sve opet vratiti na staro. Uživaćete u razgovoru s nadređenima. Iako će se razgovor kretati u okviru posla, ono što doznate moći ćete primijeniti i u privatnom životu.

 

Lav

LavPotreba za djelovanjem biće istaknuta – zadovoljite je tako da se oslanjate na sebe. Ono što želite sebi, dajte i drugima. Jedan susret mogao bi promijeniti vaš emotivni život. Otkrivaćete sve više zajedničkih interesa. Iako ćete zbog više razloga bježati od te ljubavi, ona će postajati sve snažnija i prisutnija u vašim mislima.

 

Djevica

DjevicaPlanete vam donose simpatije okoline, osnažuju vezu s partnerom, a usamljenima dovode nove ljubavi u život. Partner će imati sluha za vaše potrebe i spontanije reagovati na vaše potrebe. Velikodušno ćete pomoći bliskoj osobi, što će ona znati cijeniti i uzvratiti. Od nekoga biste mogli dobiti kompliment ili poklon.

 

Vaga

VagaPlanetarni položaji ističu važnost ljubavnih zbivanja i vaših osjećaja. Na svim područjima očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti u kojima se ruši ono što vam se nije sviđalo, a rađa nešto sasvim novo i obećavajuće. Uživaćete u svakom trenutku dana, posebno u večernjim satima. Prihvatite poziv za izlazak – dobro ćete se zabaviti.

 

Škorpija

ŠkorpijaŽeljni ste promjena pa ćete rado bježati u svijet mašte. Umjesto da se prepuštate sanjarenju, pokušajte otkriti šta vam zapravo nedostaje. Ako vas staro društvo počne zamarati, otiđite na novo mjesto i proširite krug poznanika. Odvojite dovoljno vremena za ležernu rekreaciju i odmor. Rasteretite svoj dnevni raspored od viška obveza.

 

Strijelac

StrijelacNikuda ne brzajte, to je najbolji način da predvidite situacije i izbjegnete bilo kakve svađe. Obnovite stara prijateljstva ili se ponovno pozabavite nekim davnim i zaboravljenim hobijem. Osim posla i porodice, trebaju vam i drugi poticaji koji će vas ispuniti zadovoljstvom i pozitivnom energijom. Potrudite se da pronađete nešto samo za sebe.

 

Jarac

JaracBudite tolerantni prema saradnicima, ali i prema ukućanima. Ne ustrajavajte tvrdoglavo na svojim stavovima i ne potičite svađe provokacijama i kritikama – ovo je samo jedan loš dan. Sutra ćete se osjećati bolje, a i optimističnije razmišljati. Sudjelovaćete u tuđim problemima. Njihove ćete brige znati riješiti, ali svoje vrlo teško.

 

Vodolija

VodolijaVrijeme je da ostvarite ono o čemu ste dugo sanjali, posebno ako vaši planovi uključuju inostranstvo, doškolovavanje, širenje ili promjenu posla. Nemojte dopustiti da sve ostane samo na sanjarenjima. Vezani i u braku uživaće u stabilnim odnosima, a slobodni sanjariti o jednoj privlačnoj osobi. Ali, do susreta još neće doći pa se strpite.

 

Ribe

RibeMogla bi vam se udvarati osoba mlađa od vas ili vam se javiti stara ljubav na koju ste još uvijek slabi. Planete vas štite od neprilika pa će odanost i nježan odnos dobiti na važnosti. Predaćete se poslu i previše umarati. Velika količina energije prerastaće u nervozu pa je moguć nemir i razdražljivost. Krenite ranije na spavanje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info