Dnevni horoskop za 04.07.2014.

0

Ovan

OvanPripazite na ljudski i finansijski faktor koji će usporavati vaše poslovanje, uticati na odgode i kašnjenja. Entuzijazam će vam biti jači od razuma, pa bi vam se moglo dogoditi da neke vaše odluke i potezi budu pogrešni. Novo ljubavno poznanstvo moglo bi se dogoditi putem poslovnih kontakata, starijih osoba i prijatelja.

 

Bik

BikOdlično ćete se osjećati pa vam ni dosadna rutina neće umanjiti vašu pozitivnu energiju. I na druge ćete uspjeti prenijeti djelić sebe. Privlačiće vas duhovite i pričljive osobe, neopterećene problemima. Neko koga simpatišete očekuje od vas više inicijative. Zato, nemate što čekati, pošaljite toj osobi SMS i dogovorite susret.

 

Blizanci

BlizanciIzbjegnite porodične rasprave, jer niste objektivni i nećete se znati ispravno postaviti u rješavanju problema. U ljubavi uživate partnerovu podršku, ali nemojte ga obeshrabrivati svojom kritičnošću i uplitanjem u sve što on radi. Pripazite na zdravlje, posebno ako mnogo radite i ako ste umorni. Naručite se za sistematski pregled.

 

Rak

RakAko vam tempo života dopušta da više mislite na svoje potrebe, zabavite se nečim što vas može ispuniti. Nećete se moći požaliti na ljubavnu dosadu, jer će partner biti vrlo vrckav i znati vas zabaviti. Nemojte sumnjati u njegovu vjernost, nego preispitajte sebe zašto se tako olako prepuštate ljubomori.

 

Lav

LavZahvaljujući poticajnim planetarnim uticajima naviraće vam nove ideje kako proširiti posao, učiniti ga kvalitetnijim i učinkovitijim. Nemojte dopustiti da sve ostane samo na planovima – udružite se s istomišljenicima. Mnogi od vas su u pravom ljubavnom zanosu, srećni i zaljubljeni. Ali, budete li previše analizirali, splasnuće ljubavna energija.

 

Djevica

DjevicaMogla bi se dogoditi prekretnica u vašem životnom razvoju. Doživjećete nešto značajno, poput zaokreta u karijeri, promjene posla ili preuzimanja veće odgovornosti. Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Ne prepuštajte se naletu slabosti – shvatićete da ste dobro postupili nakon kraćeg razmišljanja.

 

Vaga

VagaU radnom okruženju bićete okruženi ljudima koji vas poštuju, što će vam omogućiti lakše ostvarivanje ciljeva. Ipak, mogla bi se aktualizovati pritajena neprijateljstva pa se držite podalje od osoba za koje intuitivno osjećate da su dvolične. Bićete sjetni i okrenuti u prošlost. Prisjećaćete se događaja koji su na vama ostavili dublji trag.

 

Škorpija

ŠkorpijaRaspoloženi ste za zabavu, izlaske i druženja. U ljubavi ćete biti strastveniji nego inače, otvorenije ćete iskazivati svoje potrebe i želje. Razmišljaćete ili barem sanjariti o pustolovini s osobom koju kratko poznajete. Nemojte pretjerivati s poslom i više mislite na sebe i na osobe i situacije koji vas usrećuju.

 

Strijelac

StrijelacZbog slabe koncentracije rutinski će vam poslovi predstavljati napor. Organizujte se što bolje kako biste nesmetano radili. Moguća su ulaganja i troškovi vezani uz dom. Loše ćete raspolagati novcem pa vam se odlazak u kupovinu ne savjetuje. Ne odgađajte odlazak zubaru ili doktoru – ako treba, zakažite novi termin.

 

Jarac

JaracVeze na daljinu te komunikacija i prepiska s osobama i partnerima u drugom gradu ili inostranstvu ispuniće vas posebnim zadovoljstvom. Savjeti prijatelja oslobodiće vas straha od promjena i događaja koji vam nezaustavljivo hrle ususret. Da su te promjene za vas dobre i korisne, shvatićete uskoro pa se nemate čega bojati.

 

Vodolija

VodolijaSvedite troškove na najmanju moguću mjeru i provjerite jeste li platili sve zaostale račune. Izbjegavajte značajnije intelektualne napore i zamorne sastanke. Ako možete, neke susrete radije odgodite, a popodne provedite odmarajući se. Potrudite se da pronađete slobodnog vremena za sebe i svoje slobodne aktivnosti.

 

Ribe

RibeNe dopustite nikome da utiče na vaš brak ili vezu. Biće najbolje da takve osobe izbjegnete ili im otvoreno kažete da se ne miješaju. Neće vam polaziti za rukom da pridobijete druge na svoju stranu, da ih uvjerite u nešto i uskladite različite interese u jedan zajednički. Upravo zbog toga bi se neka poslovna partnerstva mogla naći na iskušenju i prekinuti se.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info