Dnevni horoskop za 30.06.2014.

0

Ovan

OvanAko ste spremni za novu ljubavnu vezu, obznanite simpatiji svoje namjere. Neko od vas dvoje mora napraviti prvi korak, kako bi se cijela situacija pokrenula. Posvetićete se obavljanju svakodnevnih zadataka, ali i krojenju novih poslovnih planova. Budući da će vaša marljivost biti udružena s kreativnošću, rezultati koje ćete postići biće odlični.

 

Bik

BikIzlagaćete se stresu, što će oslabiti imunitet vašeg organizma. Čuvajte se nespretnih pokreta i padova. Prošetajte čim osjetite nervozu. Brojni događaji istjeraće iz vašeg doma trenutke mira i odmora. Nezgodna strana vaše prirode doći će do izražaja, a sklonost nadmoći gušiće partnerovu slobodu i uznemirivati bližnje.

 

Blizanci

BlizanciVama ne baš previše bliska osoba mogla bi progovoriti o svojim problemima. Možete joj pomoći samo tako da je saslušate, ali konačnu odluku prepustite njoj. Pozitivnim akcijama unosite korisne promjene u većinu životnih područja. Neki će doživjeti ispunjenje kroz roditeljsku ulogu ili planirati preseljenje pa će razgovori o novcu biti česta tema.

 

Rak

RakSve će vam biti lako ostvarivo, a vaš optimizam donijeće vam uspjeh ne samo na poslu nego i u privatnim odnosima. Ako imate obaveza u gradu, moguće je duže čekanje pred šalterom ili upadanje u saobraćajnu gužvu, ali sve ćete stoički podnijeti. Neki će se baviti pregledom prihoda i rashoda ili proučavanjem uslova kreditiranja.

 

Lav

LavZabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Otklonićete prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitetu odnosa s kolegama ili prijateljima. Razmišljaćete o uzbudljivoj večeri i ljubavnom susretu, ali osobi s kojom se trebate naći godiće ako je nazovete i ranije nego je bio dogovor.

 

Djevica

DjevicaNerado ćete prihvatati odgovornost i tražićete mjesto gdje vas drugi ne mogu pronaći. Bićete povučeniji i manje pričljivi, ali spremni na odluke kojima ćete preusmjeriti život u novom pravcu. Oslanjaćete se na intuiciju ili preduzimati nešto u tajnosti. Mogla bi vas kontaktirati osoba u koju ste nekad biti zaljubljeni. Naći ćete se u nedoumici.

 

Vaga

VagaZnaćete kako treba postupiti u određenim situacijama – time ćete uljepšati dan sebi i bližnjima. Sitni znaci pažnje biće dovoljni za sreću, a njih vam neće nedostajati. Pravi je trenutak da se malo pomjerite od posla, učenja i napornih obveza. Posvetite se, bez grižnje savjesti, stvarima koje vas čine zadovoljnima.

 

Škorpija

ŠkorpijaNećete biti raspoloženi za komunikaciju i mrkim izrazom lica širićete negativnu energiju. I kod kuće ćete djelovati podjednako mrzovoljno. Pazite šta pričate, jer se svaka suvišna ili nejasna izjava može pogrešno shvatiti. Ako se morate sresti s nekim nespremnim na saradnju, budite diplomatični. Nerviranje će loše djelovati na vašu probavu.

 

Strijelac

StrijelacBićete odlično raspoloženi. Tako ćete djelovati i suprotnom polu, ali i poslovnim partnerima. Riješićete se pritisaka koji su bili usmjereni prema vama. Lakše ćete komunicirati s okolinom, od čega će najviše koristi imati vaši prijateljski i ljubavni odnosi. Ako imate rodbine u inostranstvu, mogli bi vam najaviti svoj dolazak.

 

Jarac

JaracPovedite računa o troškovima i nastojte ih smanjiti. Situacija u domu zahtijevaće više opreza – nedostajaće vam slobode izražavanja i prostora za kretanje. Ne gubite energiju na detalje ili na prepirke s kolegama, jer one neće pomoći u rješavanju problema. Popravite raspoloženje kafom s prijateljima, šopingom ili izlaskom u bioskop.

 

Vodolija

VodolijaMoraćete rješavati situacije koje nisu do kraja riješene. Pojačano ćete brinuti za svoje zdravlje, ali i uslove života svojih bližnjih. U ljubavi ćete biti skloni iščekivanju nečega što se neće dogoditi bez vaše inicijative. Trenutke večernjeg mira i odmora narušavaće telefonske ispovijedi prijatelja ili prigovaranja vašeg partnera.

 

Ribe

RibeOstanite skoncentrirani na ono što je bitno. Ne dopuštajte da vam neko prigovaranjem muti misli i nameće svoje prioritete. Prije nego krenete u rasprave s bilo kime o bilo čemu, provjerite da li ste dobro čuli ono što vam je ta osoba rekla. Mogli biste dobiti ponudu za posao koja će u potpunosti biti u skladu s vašim željama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info