Dnevni horoskop za 23.06.2014.

0

Ovan

OvanIako ćete sarađivati s osobama čija vas preosjetljivost može iritirati, prilagodite se pa većih problema neće biti. Ako idete u kupovinu namještaja ili tehničkih stvari, pazite gdje kupujete. Neka vam ne bude teško raspitati se o cijenama i na drugim mjestima. U ljubavi zaštitite svoje interese, ali ne dopustite da se partner osjeća zakinuto.

 

Bik

BikBiće vam važan lijep izgled pa ćete mnogo pažnje poklanjati frizuri, garderobi, a naročitoo detaljima. Bićete sređeni u svakoj prilici. Spretno i s mnogo elana prionućete na kućne poslove, čišćenje ili pripreme za putovanje. Pronaći ćete vremena za svakog pa i za kafu s kolegama ili telefonski razgovor s prijateljima.

 

Blizanci

BlizanciRazrješavaćete situacije i odnose iz prošlosti. Nedorečene ljubavne priče, neuzvraćene emocije ili neodgovorno ponašanje partnera dovodiće vas do ruba strpljenja. Ipak, smoći ćete snage i proglasiti kraj odnosima koji su previše problematični da bi potrajali. Takvim ćete odlukama sami sebi skinuti s leđa veliki teret.

 

Rak

RakSve bolje poslovne prilike učiniće vas opuštenijima i u privatnom životu. Bićete nježniji i romantičniji pa će se u vaš emotivni odnos uvući više strasti i želje. Pobrinućete se za dobru poslovnu atmosferu, a svojim duhovitim dosjetkama uveseljavaćete kolege. Velikodušno ćete ih pozivati na kafu i izmjenjivati informacije.

 

Lav

LavImaćete brojne kontakte i na ličnom i na službenom planu, ali će vam jezik katkad biti brži od pameti. Svojim biste riječima mogli izazvati negodovanje okoline. Apetit i spavanje mogli bi vam se poremetiti, a otpornost na stres opasti. Više ćete trošiti psihičku nego fizićku energiju pa bi vam koristile tehnike meditacije.

 

Djevica

DjevicaKontakt s inostranstvom može biti značajna prekretnica u poslu, a neki od vas će se posvetiti duhovnom razvoju ili religiji. Nemojte dopustiti da vas mala stagnacija krajem dana navede da posumnjate u sebe i svoje mogućnosti. Samcima je moguć flert s osobom iz udaljenog mjesta ili grada.

 

Vaga

VagaNemojte previše rizikovati i ulagati novac u neprovjerene poslove. Više se informišite, jer su mogući gubici i dugovanja. Znatiželja i želja za uzbuđenjem navodi vas da se upustite u ljubavnu pustolovinu neizvjesnog ishoda. Budite oprezni, posebno ako ste vi i osoba koja vam se sviđa zauzeti.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete novu snagu u sebi i elan koji će vas potaknuti da se uhvatite u koštac sa situacijama koje su vas ograničavale. Prošlost i sadašnjost će se ispreplitati. Mučiće vas neke dileme, sve dok ne shvatite da trebate napraviti rez. Možda ćete neke osobe, koje su vas u nečemu iznevjerile, potpuno isključiti iz svog života.

 

Strijelac

StrijelacImaćete mnogo posla. Kolega bi mogao otići na bolovanje pa ćete ga morati mijenjati i preuzeti njegove poslove. Budite oprezni u novčanim pitanjima. Ne kasnite s plaćanjem računa ili podmirivanjem duga. U ljubavi je vrijeme za promjene. Ne pokušavajte izbjeći odgovornost i pokažite partneru da može na vas računati.

 

Jarac

JaracSvojom pozitivnom energijom podsticaćete druge da budu raspoloženi. Oni pred kojima je dugo putovanje, odlično će se snalaziti na saobraćajnicama. Više vremena provešćete sa svojom porodicom, ali nećete zanemariti ni društveni život. Bićete traženi pa ćete se teško odlučiti s kim i gdje želite provesti veče.

 

Vodolija

VodolijaTrenuci samoće u kojima ćete slušati muziku, čitati knjigu ili se baviti hobijima biće vam najdraži. Osjećaćete potrebu za odvajanjem i odmorom od porodičnih i bračnih dužnosti. Zbog pesimizma, primjećivaćete samo ono loše u vezi, zanemarujući dobre strane. Možda je nakupljeni stres uzrok vašeg neraspoloženja.

 

Ribe

RibeOdnos s ljubavnim ili poslovnim partnerom usmjerićete u željenom pravcu. Imaćete potrebu rasvijetliti teškoće s kojima se susrećete i razjasniti stvari koje vas muče. Vodite računa o svojim postupcima i u poslu. Niste ni svjesni koliko veliko zanimanje će izazvati vaše izjave pa pazite šta pričate.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info