Dnevni horoskop za 19.05.2014.

0

Ovan

OvanNećete uspijevati zadržati svoje mišljenje za sebe. Pripazite šta govorite pred nadređenima, jer biste lako mogli biti izvrgnuti njihovim, nimalo ugodnim, kritikama. Potrebe članova porodice stavićete ispred svojih. Biće vam najbitnije njima udovoljiti, ali nemojte zanemariti sebe i svoje potrebe.

 

Bik

BikImate odličnu koncentraciju i pamćenje pa je dan odličan za polaganje ispita i intelektualni rad. Smireno ćete reagovati u osjetljivoj poslovnoj situaciji, a nadređena osoba će vas pohvaliti. Ugodno iznenađenje i dobar provod očekuju vas tokom večeri, posebno ako ste svježe zaljubljeni i izlazite na prvi ljubavni sastanak.

 

Blizanci

BlizanciOsvojićete simpatije uticajnih pojedinaca i potaknuti njihovo zanimanje. Bićete uvjerljivi i spretno nametnuti ideje. Ako vodite porodični posao, mogli bi iskrsnuti problemi u vezi vlasništva ili novca. Nemojte pristati na uslove druge strane prije konsultacije sa stručnjakom. Zbog uznemirenosti naveče ćete teže zaspati.

 

Rak

RakSlaba koncentracija ometaće vas u obavljanju posla. Trebaće vam više strpljenja i upornosti. Naći ćete se u utrci za rokovima, u potrazi za nedostupnim osobama i informacijama. Najbolje ćete raditi sami, ali to danas jednostavno neće biti moguće. Bićete traženi na sve strane, a najradije biste da vas svi puste na miru.

 

Lav

LavPred vama je dan ispunjen burnim svađama i strastvenim pomirenjima. Samci bi mogli naići na osobu s kojom, unatoč jakoj privlačnosti, neće uspjeti pronaći zajednički jezik. Ali, to je samo privremeno – kroz koji dan ljubavna će se situacija sasvim okrenuti u vašu korist. Očekuje vas i mnogo obveza koje će vas prilično iscrpiti.

 

Djevica

DjevicaDokazaćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog prevladavanja problema. Samci, uradite ono što će privući pažnju simpatije i potaknuti je da vam priđe. Odlična kondicija navešće vas da što više vremena provedete baveći se sportom. Najviše će vam goditi aktivnosti na otvorenome, bez obzira na vremenske prilike.

 

Vaga

VagaObaveze i potrebe bližnjih postaće vam velik teret. Potrebno vam je više samoće od burne svakodnevice. Pronađite nešto što vas veseli, mislite i na svoje potrebe, a ne samo na tuđe. Ljubavne veze biće čvrste, ali će biti i napetosti na koju ćete, zbog preosjetljivosti, previše burno reagovati.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete svakom na raspolaganju. Dijelićete savjete kolegama i uskakati u pomoć čak i onda kad je od vas ne budu tražili. Ako nešto studirate ili učite, prihvatite se knjige, jer ćete informacije upijati s velikom lakoćom. Neki će danas otputovati, posjetiti nekog ili otići u kupovinu i potrošiti mnogo novca.

 

Strijelac

StrijelacBićete često u društvu, izlaziti i družiti se. Mogli biste naići na kakvo sniženje odjeće i kupiti nešto što će vas veseliti. Komunikacija s partnerom će živnuti, čak i kod onih u čiji se odnos zavukla monotonija. Ako mislite da na radnom mjestu možete više od drugih i da biste nešto bolje napravili, ne stojte prekrštenih ruku.

 

Jarac

JaracOmiljenost među prijateljima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada i kako krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum s partnerom, znaćete šta trebate reći ili učiniti da situaciju razjasnite, a da se druga strana pritom ne nađe uvrijeđena ili ljuta.

 

Vodolija

VodolijaNe dopustite da vas svojim problemima opterećuju oni koji misle samo o sebi. Zadržite odstojanje, jer će vas takvi pojedinci iscrpiti. Izbjegavajte veća društva – vaše će riječi biti pogrešno shvaćene ili ćete biti okruženi neistomišljenicima. Više brinite o svom zdravlju. Ako ste često umorni i bezvoljni, provjerite krvnu sliku.

 

Ribe

RibeZahvaljujući dobrim planetarnim uticajima poboljšaće se vaš društveni ugled, a moguće je i poslovno napredovanje. Ništa vas neće moći zateći nespremne pa ćete uživati u pustolovini, izazovu i svemu što život može učiniti uzbudljivim. Neko od prijatelja pomoći će da osvojite osobu koja vam se sviđa.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info