Dnevni horoskop za 15.05.2014.

0

Ovan

OvanMoguće su dobre vijesti vezane uz nasljedstvo, zajam, pozajmicu. Novčana ulaganja sada će vam se itekako isplatiti, posebno ako pokrećete privatni posao ili se s nekim upuštate u partnerstvo. Obratite pažnju na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, krenite na dijetu. Manje boravite u zadimljenim prostorijama.

 

Bik

BikOdnos s partnerom iziskivaće više vaših ustupaka nego što možete dati. Mislićete da više dajete nego druga strana. Samo ćete trezvenošću uspjeti smiriti situaciju. Potrebe djece ili starijih ukućana biće prilične, ali vam ta žrtva neće teško pasti. Ako ste u vezi, sve ste bliže odluci o zajedničkom životu.

 

Blizanci

BlizanciAko imate bračnih problema ili je, iz vama nedokučivih razloga, došlo do prekida veze, iskoristite dan za pomirenja. Ne odustajte ni ako vas partner ignoriše. Mogući su nagli zaokreti u karijeri, promjena posla ili privikavanje na novog šefa. Doći ćete do vrijednih spoznaja o kolegama, a neko od njih neće se pokazati previše kolegijalnim.

 

Rak

RakRaspolagaćete s mnogo energije, koju ćete jednako uspješno koristiti i u poslu i u ljubavi. Društveni život donijeće vam mnogo toga lijepog, a samcima poznanstvo koje će prerastati u nešto više. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom, posebno ako imaju teškoća u učenju. Moraćete im mnogo pomagati oko školskih obveza.

 

Lav

LavMoraćete se suočiti s poslovnim zaostacima i razlikama u ljudskim karakterima. Bićete skloni krivim procjenama i nepromišljenim reakcijama, koje će se loše odraziti na odnos s bližnjima. Nastojte ispuniti data obećanja, ako ne želite zaoštriti odnos s partnerom. Izbjegavajte žurbu i površnost i objasnite ukućanima da vam treba odmor.

 

Djevica

DjevicaOdlična moć zapažanja daće vam prednost u borbi sa suparnicima. Dobre prilike pojaviće se na području obrazovanja, rada u drugom gradu te u izdavaštvu, a neki će na terenski rad. Manje slušajte šta vam partner govori, a više pratite njegova djela. Očuvate li u svojoj vezi nježnost i bliskost, vaš će odnos ojačati.

 

Vaga

VagaPlanete upućuju na češće kontakte s mlađim osobama, djecom, pripadnicima suprotnog spola i intelektualcima. Prijateljstva će vam biti važna, no nemojte se previše povjeravati drugima. Mogli biste se razočarati u kolegu ili osobu koju ste smatrali odanim prijateljem. Za rješavanje novčanih pitanja nećete biti previše motivisani.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete uspješni u svim aktivnostima, a posebno onim vezanim uz upoznavanje i pregovore. Izaći ćete kao pobjednik iz svih potencijalno osjetljivih situacija. Ako predstoji razgovor s članom rodbine, shvatićete da vladate situacijom. Neko će vam se obratiti za uslugu, a vi ćete rado izaći ususret.

 

Strijelac

StrijelacNe igrajte zakulisne igrice. Odlučite li nešto sakriti ili ne izgovoriti, svi su izgledi da ćete biti otkriveni. Ljubavni život biće prožet neizvjesnošću. Bavićete se nagađanjima o nečijim sklonostima prema vama i iščekivanjem nečije reakcije. Danas ne započinjite s nikakvim akcijama, jer su velike šanse da se ne ostvare.

 

Jarac

JaracImaćete odlične predispozicije za učenje, polaganje ispita ili svladavanje znanja stranih jezika. Vaše se zavodničke sposobnosti povećavaju. Sve ćete adute baciti na jednu osobu ili na jedan susret, a izgledi za uspješan ishod su veliki. Bračni odnosi postaće čvršći ako ne budete previše zahtjevni prema partneru.

 

Vodolija

VodolijaNe ulazite u rasprave s ukućanima, makar se radilo o situaciji u kojoj ste u pravu. Rasprave odgodite za neki drugi dan. Humor i optimizam biće ključni elementi pa nastojte biti opušteniji. Vaši se ljubavni planovi sporije ostvaruju. Ne požurujte drugu stranu i nemojte pod svaku cijenu zahtijevati ono do čega vam je stalo.

 

Ribe

RibeNaći ćete se u raznolikim situacijama i imati priliku pokazati svoju spretnost. Zvjezdani aduti su u vašem rukavu, posebno ako se budete manje opterećivali obavezama. Radne zadatke ispunjavaćete s entuzijazmom. Sretne ruke bićete u trgovini, učenju i prevođenju. Privlačiće vas ezoterija ili alternativa pa ćete i na taj način proširiti svoje vidike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info