Dnevni horoskop za 11.05.2014.

0

Ovan

OvanPosvetite sebi dio dana i uživajte u aktivnostima za koje inače nemate vremena. Pozovite prijatelje na kafu ili se nađite s njima večeras. Ako se partner potuži da ga zanemarujete, nemojte počinjati svađu. Nesuglasice riješite smirenim razgovorom. Između brojnih obveza pronađite vremena za porodicu i prijatelje. Tako ćete najbolje obnoviti snage.

 

Bik

BikOsjećaćete nesigurnost i potrebu za pokazivanjem nezadovoljstva i frustriranosti. Budite oprezni u psaobraćaju, izbjegavajte nasilne i nametljive osobe. Partner će vam s pravom zamjeriti samodovoljnost i nezainteresovanost pa pokažite više dobre volje! Mogući su manji zdravstveni problemi koji će vam više smetati nego ozbiljno zabrinuti.

 

Blizanci

BlizanciPrivatni život i odnosi s ukućanima dobiće na značaju. Otkrićete uzroke zbivanjima na ljubavnom planu i sve će vam postati jasno. Shvatićete gdje ste pogriješili vi, ali i druga strana. Razmišljaćete o novom početku s partnerom. Višak slobodnog vremena omogućiće vam da se posvetite hobiju koji ste zapostavili ili bavljenju nekim sportom.

 

Rak

RakZadržite kontrolu nad mislima i osjećanjima. U protivnom bi vas osoba do koje vam je stalo mogla doživjeti mušičavima i nestabilnima. Roditelji ili rodbina mogu se upetljati u vaš odnos, određivati šta vam je činiti ili se protiviti vašem ljubavnom izboru zbog razlike u godinama, obrazovanju, statusu.

 

Lav

LavTokom jutra budite oprezni u saobraćaju, a u komuniciranju s drugima nastojte zadržati prijateljski nastup, čak i ako vas neka osoba posebno iritira. Bićete dojmljivi u nastupu. Pridobićete roditelje ili bračnog partnera snažnim argumentima pa ćete dobiti ono što želite. Višak energije istrošite fizičkom aktivnošću, kućanskim poslovima i hobijima.

 

Djevica

DjevicaDan protiče u znaku druženja. Novo poznanstvo biće presudno u smislu sticanja novih iskustava. Ne dopustite sebi da stari obrasci ponašanja ili razmišljanja utiču na donošenje važnih odluka. Nova rješenja pojaviće se sama, čim iskoračite iz okova uobičajenog. Dobijete li od nekoga mali dar, shvatite ga kao izraz ljubavi.

 

Vaga

VagaPoticaj koji ćete dobiti tokom jutra omogućiće vam djelovanje u željenom pravcu. Ne potcjenjujte značaj koji osoba suprotnog pola ima u vašem životu – mogla bi vam postati ljubavni partner! Pozivaće vas prijatelji i znanci. Mogli biste izaći na mjesto na kojem dosad niste bili i otkriti nove načine i izvore zabave.

 

Škorpija

ŠkorpijaRaspoloženje će vam zavisiti o kvaliteti ljubavnog života. Nemojte ustrajati pod svaku cijenu na nečemu što ne možete dobiti u ovom trenutku. Nemojte dopustiti nekome da vas pridobije za svoje ciljeve ili da vam pokuša nametnuti dodatne obveze. Ostanite dosljedni svojim stavovima i ciljevima.

 

Strijelac

StrijelacNe sumnjajte u simpatijine osjećaje. Uvjerićete se da druga strana misli ozbiljno, iako će svoje namjere iskazati na neobičan način. Ujutro se izležavajte koliko god to možete – zaslužili ste. Popodnevni sati proteći će u druženju s osobom koja ima privatnih problema. Pomoći ćete joj objektivnim sagledavanjem njezine situacije.

 

Jarac

JaracUložite dodatan napor i pronađite dobre strane u situacijama koje vas muče. Zaposlite se rutinskim dnevnim aktivnostima, makar to bilo i čišćenje doma. Dobićete pomoć i dobar savjet od obrazovane osobe ili od starijeg muškarca, možda oca. Neke će mučiti slaba probava. Unesite više voća, povrća i žitarica u prehranu.

 

Vodolija

VodolijaPlanovi vezani uz osobe iz drugog grada ili inostranstva odvijaju se na željeni način. Jutarnja kafa ili večernje druženje uvode u vaš život zanimljive osobe. Neki će dobiti elektronsku poštu osobe na koju su već i zaboravili. Neki će ići na put, a oni koji ostaju kod kuće mogli bi čuti dobre vijesti od rodbine iz inostranstva.

 

Ribe

RibeMogli biste doći do neobičnih saznanja, otkriti nešto što vam se neće svidjeti ili čuti ružan trač o vama bliskoj osobi. Shvatićete kako svađe s partnerom nastaju zbog sitnica i nemogućnosti ovladavanja egom. Romantičnim trenucima udvoje popravićete stvar. Osjećajni optimizam pobijediće tmurne misli.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info