Dnevni horoskop za 08.05.2014.

0

Ovan

OvanBićete organizator izlazaka ili zabave i stoga omiljeni u krugu prijatelja i poznanika. Dobro ćete se zabaviti, naći se sa starim prijateljima ili provesti ugodno veče daleko od briga svakodnevice. Godiće vam bavljenje djecom, mladima, rekreativne ili sportske aktivnosti. Putovanja vam donose razne pogodnosti i zanimljiva poznanstva.

 

Bik

BikPorodični odnosi dobiće na težini i postati zamršeniji. Tražićete više slobode i prostora za vlastite prohtjeve. Zamaraće vas jednoličnost pa ćete bježati u svoj svijet ili drugima djelovati neshvatljivo. U ljubavi ćete pružiti partneru niz neobičnih i uzbudljivih situacija pa se u vašem društvu neće moći požaliti na dosadu.

 

Blizanci

BlizanciKrasiće vas spretnost i rječitost pa ćete iz svake situacije izvući korist. Preskakaćete zapreke i lako dolaziti do povoljnih rješenja. Nesebično ćete se, u skladu s mogućnostima, truditi da udovoljite partnerovim željama i zahtjevima. Odlično ćete se snalaziti u trgovačkim poslovima, intelektualnom radu, a dan je pogodan i za putovanja.

 

Rak

RakVeoma ste svjesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvrijedi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osjećate u društvu osoba od povjerenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.

 

Lav

LavBićete željni ljubavnih uzbuđenja i osvajanja. Uljepšavaćete se, njegovati, posvetiti njezi tijela i duha. Pazićete na prehranu i pojačati fizičku aktivnost. Promijenićete svoj dosadašnji pogled na svijet i lakše odbaciti loše navike. Bićete zadovoljni sobom i svojim izgledom. Educiraćete se i rado ulaziti u knjižare i kupovati knjige zanimljivih naslova.

 

Djevica

DjevicaAktivnosti povezane s komunikacijama odvijaće se otežano. Nastala zbrka ipak neće narušiti međuljudske odnose, a nespretne situacije okretaćete na šalu. Obazrivo prihvatite udvaranje osobe čije namjere možda nisu najiskrenije. Dok ćete vi željeti ozbiljnu vezu, druga strana će imati površan odnos prema vama.

 

Vaga

VagaPravo je vrijeme za ostvarenje poslovnih ideja, sklapanje partnerstva i potpisivanje ugovora. Sreća će vas pratiti u polaganju ispita, trgovini i novčanim poduhvatima. Bićete romantični, skloni sanjarenju i platonskim ljubavima. Društveni izlasci biće uzbudljivi i nosiće dah pustolovine. Ipak, zdravlje vam je i dalje osjetljivo pa pripazite!

 

Škorpija

ŠkorpijaIzvjesne su promjene u poslovnom i porodičnom statusu. Osobe na višim položajima u nečemu vas neće podržavati pa ćete se morati prilagoditi njihovim odlukama i procjenama. Partner će vas neopravdano mučiti sumnjama. Nakon takvih zbivanja, osjetan je pad energije pa će potreba za mirom biti istaknutija.

 

Strijelac

StrijelacIznenadiće vas zanimanje koje ćete osjetiti prema područjima koja dosad nisu bila predmet vašeg interesa. Odlučićete upisati kurs joge ili meditacije ili nabaviti literaturu iz područja psihologije. Slobodnima se smiješi poznanstvo koje može biti povezano putovanjem ili promjenom mjesta boravka. Treba vam što više društva i zabave.

 

Jarac

JaracMogli biste upasti u zamku tajnih ljubavi. Strasti će biti istaknute, a vaša želja jača od razuma. Susret s jednom osobom značajno će utjecati na vaša razmišljanja ili odluke. Ona će objektivnije sagledati vašu situaciju i dati vam mnogo dragocjenih savjeta. Podsvijest će vam biti aktivna pa obratite pažnju na znakovite poruke svojih snova.

 

Vodolija

VodolijaPoslovne će informacije biti nejasne i prouzrokovati zastoje. Radićete sporije i teže se koncentrisati. Onima koji su u braku ili vezi, moguća je prepirka s partnerom. Vaši su osjećaji sve jači pa je i vaš strah od gubitka veći. Suzbijte ljubomoru, osobito ako ste odnedavno u vezi, jer druga strana neće shvatati vaše promjene raspoloženja.

 

Ribe

RibeBićete u promjenjivoj fizičkoj formi. Za ono što volite, naći ćete vremena i energije, dok ćete od nekih obveza bježati. Iako ćete biti zaokupljeni ljubavlju i potrebom da ugodite partneru. Neke stvari se neće odvijati prema vašim željama. Mogli biste ostati razočarani ophođenjem svog partnera, ali dan je odličan za pomirenja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info