Dnevni horoskop za 07.05.2014.

0

Ovan

OvanBriljiraćete u intelektualnim poslovima kao što su pisanje, prevođenje ili davanje instrukcija. Imaćete snage za sve intelektualne i fizičke napore. Roditelji će ulagati maksimalne napore u odgoj djece. Razmišljaćete o aktivnostima koji bi bile pogodne za njihov uzrast, a možda im kupiti i muzički instrument.

 

Bik

BikRješavaćete ljubavne nesuglasice ili probleme vezane za dom, djecu ili porodični život. Selidba, renovacija stana ili kupoprodaja nekretnina prilično će vas iscrpljivati, jer se neće odvijati željenom brzinom. Unatoč zaprekama i stresu, uradićete sve što je u vašoj moći da ostvarite ono što ste zamislili.

 

Blizanci

BlizanciRaznolik društveni život rezultiraće poznanstvima s ljudima koji su bliski vašoj profesiji. Neobvezni razgovori mogli bi uroditi novim planovima i projektima ili ponudom za bolji posao. Ako ste roditelj, previše ćete se brinuti zbog djece i njihovih pokušaja da budu samostalni. Ipak, moraćete prihvatiti činjenicu da odrastaju.

 

Rak

RakMoraćete izdvojiti više novca za nepodmirena dugovanja iz prošlosti. Nemojte brzopleto posuđivati novac, ako niste sigurni da ga možete vratiti. Privlačiće vas sve što odudara od svakodnevnog i uobičajenog, a žudjećete za odmakom iz situacije u kojoj se nalazite. Tijelom ste na poslu, a mislima ko zna gdje.

 

Lav

LavBez obzira na povoljne cijene i uslove kupovine, vodite računa da ne idete iznad svojih mogućnosti. Nakon napornih poslovnih sati posvetite se privatnom životu i onima koji su vas se zaželjeli. Isplanirajte nešto lijepo što će se svidjeti vašem partneru, a mobilni telefon isključite da vas niko ne bi uznemiravao.

 

Djevica

DjevicaOtežano ćete ispunjavati zadatke zbog pomanjkanja ideje i koncentracije. U ljubavnom životu ne nasjedajte na tračeve. Zadržite smirenost u raspletanju intimnih problema i ne vjerujte svemu što čujete. Ako vam nešto nije jasno, radije o tome pitajte partnera nego da se povjeravate onima koji se naslađuju vašim mukama.

 

Vaga

VagaNakon napetih situacija s partnerom, mogli biste se pomiriti i zaboraviti nesuglasice. Bićete veseli i energični, ali ako ne organizirate na vrijeme svoje aktivnosti, napravićete mnogo manje nego što ste planirali. Spremajući stan ili sređujući poslovne papire pronaći ćete dragi predmet za koji ste mislili da je izgubljen.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanovi će podlijegati odgodama, a nepredviđene teškoće će iziskivati dodatnu energiju. Mislićete da niste dorasli nekim situacijama, ali stvar je u nepovoljnim okolnostima koje vas usporavaju. Mogli biste nepromišljenim potezom uvrijediti poznanika ili prijatelja. Teško će vam moći objasniti kako niste u pravu, koliko god se trudili.

 

Strijelac

StrijelacKreativnu energiju usmjerićete na uređivanje stana i prepravke u domu. Neće vam nedostajati ideja pa će ukućani biti oduševljeni vašom kreativnošću. Omogućite sebi nove životne sadržaje koji će vam biti izazov i razonoda: putovanja, čitanje, kursevi ili meditacija pomoći će da se osjećate ispunjeno.

 

Jarac

JaracStaloženo ćete prihvatiti izazove pa ćete ispuniti svoja osjećajna i poslovna očekivanja. Finansijske prilike će postati bolje pa ćete lakše planirati troškove. Ljubavni poljupci i zagrljaji biće u drugom planu, ali to vam neće smetati. Partner će biti zauzet poslovima pa će se vaši susreti prorijediti.

 

Vodolija

VodolijaNemojte dopustiti da osobe koje površno poznajete znaju za vaše intimne probleme. Mogli biste se razočarati kad doznate da vas ogovaraju na sve strane. U ljubavnom životu vodićete se strašću i ljubomorom više nego nježnim osjećajima. Izbjegnite ružne riječi. Osjetite li umor, odgodite društvene obaveze.

 

Ribe

RibeBićete napeti i osjetljivi pa pripazite da se s nekim ne posvađate. Duboko udahnite i smirite strasti, jer već tokom popodneva vratiće vam se optimizam i raspoloženje. Zdravstvene tegobe poput glavobolje i umora upozoravaju da ste preopterećeni. Možda je to porodična situacija ili napetost na poslu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info